NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 06:24

NRK - 07 Apr 20 kl. 03:34

30.000 sykehusavtaler avlyst

På fire uker har Helse Bergen avlyst eller utsatt 30.000 avtaler. Operasjoner, behandlinger og avtaler er utsatt eller avlyst som følge av koronautbruddet. De to siste ukene i mars ble 40 prosent av den planlagte aktiviteten redusert, skriver BT..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse Bergen, BT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 30.000, sykehusavtaler, avlyst
P4 - 07 Apr 20 kl. 06:24

30.000 sykehusavtaler avlyst på fire uker

Over 30.000 operasjoner, behandlinger og andre sykehusavtaler er de siste fire ukene blitt avlyst eller utsatt på grunn av koronautbruddet i Helse Bergen. Det skriver Bergens Tidende.

P4 - 23 Apr 20 kl. 22:11

EM i friidrett er avlyst

Nok et stort idrettsarrangement er avlyst. Denne gang er det EM i friidrett i Paris i august som fjernes fra kalenderen. Frem til nå har det vært ett av få mesterskap som hverken har vært avlyst eller utsatt..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:27

Ishockey-VM for menn avlyst

Herrenes ishockey-VM i Sveits er avlyst som følge av koronavirus-pandemien. Norges ishockeypresident Tage Pettersen sier til NTB at det var en ventet avgjørelse, etter at det fleste europeiske ligaene har avlyst vårsesongen..

NRK - 08 Mar 20 kl. 18:36

Kvinnenes hopprenn også avlyst

Hopprennet for kvinner i Holmenkollen søndag er også avlyst på grunn av regn, tåke og sterk vind. Herrenes renn som skulle gått tidligere i dag ble også avlyst..

VG - 14 Apr 20 kl. 19:48

17. mai-toget i Stavanger avlyst

Den ordinære nasjonaldagsfeiringen i Stavanger er avlyst. Alle bydelsarrangementene er også avlyst, og ingen får gå i tog, melder NRK..

VG - 14 Apr 20 kl. 19:48

17. mai-toget i Stavanger avlyst

Den ordinære nasjonaldagsfeiringen i Stavanger er avlyst. Alle bydelsarrangementene er også avlyst, og ingen får gå i tog, melder NRK..

P4 - 02 Jun 20 kl. 23:04

49.000 operasjoner avlyst

Minst 49.000 operasjoner har blitt avlyst i Sverige på grunn av koronaviruset. Og nå står over 160.

P4 - 30 Apr 20 kl. 12:28

Birken Sykkelfestival avlyst

Årets utgave av Birken Sykkelfestival i slutten av august er avlyst. Årsaken er forbudet mot arrangementer med over 500 deltakere som nylig ble forlenget til 1. september.

P4 - 14 Apr 20 kl. 19:29

Avlyser 17. mai-tog i Stavanger

17-mai-toget i Stavanger er avlyst. Alle bydelsarrangementene er også avlyst, og ingen får gå i tog, melder NRK. Komiteen sier de nå fortsatt planlegger for en fin feiring, men at den da vil foregå digitalt.

NRK - 11 Mar 20 kl. 03:00

Russetreff blir trolig avlyst

Årets russetreff på Lillehammer 1.–3. mai blir etter alt å dømme avlyst, sier arrangøren til VG.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Flere tusen demonstrerte i Oslo

Flere tusen mennesker har møtt opp på Eidsvoll plass utenfor Stortinget for å markere George Floyds dødsfall.I tillegg er om lag 1.000 demonstranter på vei mot Stortinget etter først å ha møtt opp ved den amerikanske ambassaden på Huseby vest i Oslo..

NRK - 10 minutter siden

Savnet mann funnet død i Halden

En mann i 50-årene som var savnet sør for Halden, ble ved 4-tiden i natt funnet omkommet, bekrefter Øst politidistrikt. Det var mannskaper fra Norsk Folkehjelp som fant ham. Pårørende er varslet.

NRK - 15 minutter siden

Biden har sikret seg nok delegater

Tidligere visepresident Joe Biden er nå formelt demokratenes presidentkandidat foran valget i USA i november. Ifølge CBS News har Biden nå mer enn de 1991 delegatene han trenger for å bli utpekt på partiets landsmøte..

NRK - 15 minutter siden

Stenger gruver etter smitteutbrudd

En dommer i Brasil har beordret en rekke malmgruver stengt etter at 188 ansatte er smittet av koornaviruset, melder Reuters. Gruvene i Itabira tilhører gruveselskapet Vale der mer enn 270 mennesker omkom da en dam brast i 2019..

NRK - 15 minutter siden

Opphever portforbud i Minneapolis

Portforbudet i nabobyene Minnapolis og St. Paul som ble innført etter plyndring og opptøyet, er opphevet. Det samme har skjedd i andre storbyer som Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington DC..

NRK - 1 time siden

To russ til sykehus etter slagsmål

Flere russ barka i natt sammen i slagsmål ved Tusenfryd sør for Oslo. To av dem måtte kjøres til Ahus med lettere skader, opplyser politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Halden

Politi og frivillige leter etter en mann i 50-årene som har vært savnet i området ved Iddefjordsveien i Halden siden fredag kveld. Politiet ber frivillige som kan delta møte ved Bakke senter lørdag morgen kl. 9..

NRK - 3 timer siden

Truer med å ta Brasil ut av WHO

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

Fem døde i småflystyrt i USA

Alle fem om bord er bekreftet døde etter at et småfly styrtet i Georgia i USA fredag. En familie på fire var på vei fra Florida til Indiana for å delta i en begravelse da ulykken skjedde. Flyet skal ha tatt fyr før det styrtet i et skogsområde..

NRK - 3 timer siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt