P4 > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:20

P4 - 21 aug. 19 kl. 08:10

3,5 timer mellom Bodø og Tromsø

Reisetiden med tog mellom Nord-Norges to største byer, Tromsø og Bodø, vil ta 3,5 timer, ifølge en ny rapport fra Jernbanedirektoratet,
Det er fem timer raskere enn dagens reisetid med bil, melder NRK.
Men samfunnsøkonomisk vil den ikke bli lønnsom. Beregningene viser et netto tap for samfunnet på mellom 46 og 109 milliarder kroner.
Likevel er nordmenn flest positive til at det bygges mer jernbane i nord. I en meningsmåling VG nylig publiserte, svarer 60 prosent at de er positive til utbygging av Nord-Norgebanen..
Les mer på P4


Les mer om:
Nord-Norges, Bodø, Jernbanedirektoratet, NRK, VG, Nord-Norgebanen, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3,5, timer, mellom, Bodøog , Tromsø
NRK - 23 sep. 19 kl. 08:26

Direktetog mellom Bodø og Oslo

Fra sommeren 2022 blir det mulig å ta toget direkte fra Oslo til Bodø uten togbytte, skriver Dagsavisen. I dag må alle som reiser mellom Oslo og Bodø bytte tog i Trondheim. Reisen vil fortsatt ta rundt 17 timer uten stoppet i Trondheim..

VG - 26 aug. 19 kl. 20:50

Bodø/Glimt til topps med festfotball - ydmyket Vålerenga

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Vålerenga 4–0) Han berget ett poeng borte mot Sarpsborg 08. I kveld startet Ulrik Saltnes (26) moroa da Bodø/Glimt inntok tabelltoppen etter en festforestilling..

NRK - 25 sep. 19 kl. 11:51

Bodø blir Europeisk kulturhovedstad

Bodø blir Europeisk kulturhovedstad i 2024. Det ble klart på en pressekonferanse i Brussel onsdag formiddag. Bodø nådde helt opp til tross for at kulturministeren ville ikke love pengestøtte til Bodø som Europeisk kulturhovedstad..

NRK - 15 mars 20 kl. 19:38

Bodø: Ikke reis til Bodø

Bodø og de ni øvrige kommunene i Salten anmoder folk utenfor Nord-Norge om ikke å reise til Bodø dersom det ikke er helt nødvendig. – Vi ser at det er mer utbredt smittespredning lenger sør i Norge, sier ordfører Ida Pinnerød..

VG - 05 juli 20 kl. 19:49

Brann ydmyket av rekordjagende Bodø/Glimt: – Det kunne blitt mer

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 5–0) Ingenting ser ut til å stoppe Kjetil Knutsens gutter, som på nådeløst vis ydmyket laget fra fødebyen hans. Nå er Bodø/Glimt kun én kamp unna å tangere Rosenborgs rekord..

VG - 26 juli 20 kl. 19:50

Bodø/Glimt tangerte 68 år gammel rekord: Tok sin tiende strake seier i toppkampen

BODØ (VG)(Bodø/Glimt - Molde 3–1) Om det fantes noen tvil før kampen, så har Bodø/Glimt-spillerne fått økt tro på seriegull. Med seieren mot Molde sikret de seg tidenes beste seriestart..

VG - 26 juli 20 kl. 19:50

Bodø/Glimt tangerte 68 år gammel rekord: Sikret sin tiende strake seier i toppkampen

BODØ (VG)(Bodø/Glimt - Molde 3–1) Om det fantes noen tvil før kampen, så har Bodø/Glimt-spillerne fått økt tro på seriegull. Med seieren mot Molde sikret de seg tidenes beste seriestart..

VG - 02 aug. 20 kl. 19:53

Bodø/Glimt tilbake på vinnersporet: Slo Strømsgodset og økte forspranget til Molde

BODØ (VG)(Bodø/Glimt - Strømgodset 3–2) Revansjelystne Bodø/Glimt var store favoritter mot Strømsgodset, men måtte grave dypt for å dra i land tre poeng på Aspmyra..

VG - 13 sep. 20 kl. 19:49

Bodø/Glimt herjer videre – utklasset Odd

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Odd 6–1) De leder Eliteserien med 13 poeng. Hvem i alle dager skal stoppe Bodø/Glimt på veien mot lagets første seriegull? Odd forsøkte - men fikk grisebank..

VG - 13 sep. 20 kl. 19:49

Bodø/Glimt herjer videre og utklasset Odd: – Ikke optimalt av oss

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Odd 6–1) De leder Eliteserien med 13 poeng. Hvem i alle dager skal stoppe Bodø/Glimt på veien mot lagets første seriegull? Odd forsøkte - men fikk grisebank..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - 1 time siden

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - 1 time siden

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - 2 timer siden

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - 3 timer siden

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - 3 timer siden

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - 3 timer siden

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - 3 timer siden

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - 4 timer siden

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..

P4 - 3 timer siden

Kvinne trolig tilfeldig offer

Kvinnen som ble knivstukket i Elverum i ettermiddag var trolig et tilfeldig offer. Det opplyser Innlandet politidistrikt. Hun er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt