NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:33

NRK - 19 aug 21 kl. 06:00

29 meldingar om festbråk i natt

Frå klokka 23 onsdag til 05.30 torsdag har Vest politidistrikt fått inn 29 meldingar om forstyrring av natteroen. 3 av klagene kom i Sogndal, resten i Bergen. Dei fleste meldingane har kome frå områda Nygårdshøyden og Møhlenpris. Også i natt var det mykje folk i Nygårdsparken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest, Sogndal, Bergen, Nygårdshøyden, Møhlenpris, Nygårdsparken, Eivind Hellesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 29 meldingarom , festbråki , natt
NRK - 20 aug 21 kl. 19:53

Meldingar om drepne medsoldatar

Forsvaret har fått informasjon om at soldatar frå antiterrorpolitiet i Kabul, som norske soldatar har jobba tett med i 13 år, kan ha blitt avretta av Taliban. – Vi har fått meldingar om at nokon har blitt avretta og at dei har gått etter leiarane i CRU (Crisis Response Unit). Det skal understrekast at det er ubekrefta meldingar, seier talsmann for forsvarssjefen, Eystein Kvarving, til NRK.

NRK - 11 sep 21 kl. 06:45

45 meldingar om festbråk i fylket

Politiet har behandla 45 meldingar om forstyrring av natteroa i Trøndelag i natt. Majoriteten av meldingane kjem frå Møllenberg og Trondheim sentrum. Politiet skriv på Twitter at det verkar som om mange ikkje vel å ta omsyn til naboane sine for tida..

NRK - 09 aug 21 kl. 08:12

Falske meldingar om bombetrussel

Søraust politidistrikt seier dei har mottatt mange meldingar om ein bombetrussel i Kongsberg. Alle som har ringt inn har fått same SMS. Politiet skriv det er snakk om falske meldingar.

NRK - 03 okt 21 kl. 08:24

Festbråk og slåssing i natt

Politiet har hatt en del å gjøre natt til søndag i en rekke byer i landet. Det har vært slåsskamper, festbråk og uro flere steder. I Oslo har det vært flere voldshendelser.

NRK - 17 aug 21 kl. 06:29

Stor samling i Nygårdsparken i natt

Det skal ha vore kring 1000 personar samla i Nygårdsparken i Bergen i natt, i tilknyting årets fadderveke. – Vi fekk mange meldingar om festbråk mellom kl. 23.

NRK - 13 jun 21 kl. 01:08

Festbråk i parkene i Oslo

Store mengder unge har trukket ut i parkene i Oslo i natt, og politiet har fått klager på festbråk og høy musikk. På St.Hanshaugen er det samlet nærmere 1 000 mennesker.

VG - 17 aug 21 kl. 05:41

Festbråk flere steder i landet: – Veldig hektisk og mye støy

Fadderukene er i gang ved landets største studiesteder. Det betyr mer festbråk og søvnløse netter enn normalt i noen av landets største byer..

NRK - 12 sep 21 kl. 00:50

Slagsmål og festbråk i Nordland

En person er fraktet til legevakt i Mo i Rana etter at det brøt ut slåsskamp på et utsted i byen. Politiet i Nordland har ikke gitt opplysninger om hva slags skader personer han eller hvor mange som var innblandet i slagsmålet. Politiet melder ellers at de får inn mange meldinger om festbråk uten at de rekker å følge opp alle meldingene som kommer inn..

NRK - 06 jun 21 kl. 09:34

70 meldingar om bråk

Vest politidistrikt fekk kring 70 meldingar om ordensforstyrringar natt til søndag, mange av dei i Bergen sentrum. – Vi har hatt mykje å gjere. Det har vore mange ordensforstyrringar knytt til festar, både private og i parkar, fortel operasjonsleiar Tore Andre Brakstad..

NRK - 30 sep 21 kl. 15:37

3000 alvorlege biverknadsmeldingar

Hittil er det sett nesten 7,8 millionar vaksinedosar. Legemiddelverket har til no motatt 34.493 meldingar om mistenkte biverknadar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt