P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:53

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:07

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt.
Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters.
Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..
Les mer på P4


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28 drept, forå ha , spist, kukjøtt
NRK - 16 Jul 17 kl. 16:25

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister Narenda Modi ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt. Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters. Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..

P4 - 19 Oct 17 kl. 18:24

To barn døde av soppforgiftning

To barn er døde i Danmark etter å ha spist giftig sopp. Det opplyser dansk politi. To voksne og ti barn fra samme familie er brakt til Rikshospitalet i København for å behandles for soppforgiftning.

Dagbladet - 25 Sep 17 kl. 20:26

Russisk ektepar skal ha drept og spist 30 mennesker

Skal ha blitt avslørt da mannen mistet telefonen sin. Kvinnen skal ha tilstått..

NRK - 12 Feb 18 kl. 12:17

Krypskytter drept av løver

En antatt krypskytter ble spist av løver i Sør-Afrika, opplyser politiet i landet. De få levningene som var igjen av mannen ble funnet i et privat viltreservat i Hoedspruit i den nordlige Limpopo-provinsen, nær Kruger nasjonalpark..

NRK - 31 Mar 17 kl. 15:10

Fikk 15.000 i bot for skjæredrap

En Elverum-mann har fått et forelegg på 15.000 etter at han drepte ei skjære som spist jordbærene i hagen. Politiet sier den ble drept utenfor jakttida og med ei rottefelle.

P4 - 12 Feb 18 kl. 12:42

Antatt krypskytter drept av løve

En antatt krypskytter har blitt spist av løver i Sør-Afrika. Det opplyser politiet i landet. De få levningene som var igjen av mannen ble funnet nær Kruger nasjonalpark.

P4 - 11 Aug 17 kl. 15:39

Ingen grunn til bekymring om du har spist egg i utlandet

Det er ingen grunn til å være bekymret om du har spist egg med insektsmiddel i utlandet. Det sier fungerende direktør i avdeling mat i Mattilsynet, Merethe Steen. Det er nå slått alarm i blant annet Danmark etter at tonnevis med slike egg er funnet.

VG - 22 Dec 17 kl. 12:16

Dette går ikke lenger: Idretten trenger ny ledelse.

Denne gangen kan ikke idretten lande på «gjort er gjort og spist er spist, og nå ser vi fremover»-linjen. Å skifte ut ledelsen er nødvendig dersom et sønderskutt omdømme skal kunne gjenopprettes..

Dagbladet - 02 Jan 18 kl. 20:15

To kvalt til døde av nyttårskake. Tilstanden kritisk for flere

15 kjørt til sykehus etter å ha spist riskake i Tokyo..

P4 - 29 Mar 17 kl. 09:00

Bonden (25) var savnet etter fruktplukking – funnet død i pytonslange

Ble kvalt og spist av fire meter lang slange..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 3 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 4 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 6 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt