P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:29

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:07

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt.
Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters.
Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..
Les mer på P4


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28 drept, forå ha , spist, kukjøtt
NRK - 16 Jul 17 kl. 16:25

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister Narenda Modi ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt. Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters. Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..

NRK - 31 Mar 17 kl. 15:10

Fikk 15.000 i bot for skjæredrap

En Elverum-mann har fått et forelegg på 15.000 etter at han drepte ei skjære som spist jordbærene i hagen. Politiet sier den ble drept utenfor jakttida og med ei rottefelle.

P4 - 29 Mar 17 kl. 09:00

Bonden (25) var savnet etter fruktplukking – funnet død i pytonslange

Ble kvalt og spist av fire meter lang slange..

P4 - 20 Apr 17 kl. 22:21

Var vitne til hendelsen

Norske Bjørn Christian Nørbech var sammen med kona Oddbjørg foran Triumfbuen da skytingen brøt ut i kveld. De hadde akkurat spist, da de hørte flere skudd..

Dagbladet - 11 Mar 17 kl. 11:14

Da «Titanic» ble funnet etter 70 år var det i usedvanlig god stand. Nå kan det bli spist opp av unik bakterie

Forskere mener halomonas titanicaea - som har fått navn etter båten - kan føre til skipsvrakets forsvinning..

P4 - 30 Jun 17 kl. 17:11

18 drept i flere sammenstøt i Afghanistan

18 mennesker ble drept i tre separate angrep rundt om i Afghanistan i dag, der volden har tiltatt de siste ukene. Seks politimenn ble drept da krigere fra Taliban stormet en kontrollpost, og i et annet sammenstøt ble fem Taliban-opprørere drept og ni såret. Afghanske sikkerhetsstyrker led ingen tap.

P4 - 18 Apr 17 kl. 17:06

30 sivile drept i flyangrep i Syria

30 sivile er drept i to ulike flyangrep i Syria. 20 av dem ble drept av den USA-ledede koalisjonen, mens ti ble drept av det som antas å være et russisk flyangrep, melder en syrisk eksilgruppe. Senest i går minst 13 sivile drept i luftangrep rettet mot IS-mål i Syria og Irak..

P4 - 31 May 17 kl. 15:26

Tror 38-åring ble drept med bajonett

Politiet tror en 38 år gammel mann som ble funnet drept på Ler i Melhus i Sør-Trøndelag i januar ble drept med en bajonett. Tidligere har de bare sagt han ble drept med en knivlignende gjenstand, melder Trønderavise. En kamerat av avdøde er siktet for drapet, han nekter straffskyld..

Dagbladet - 16 Jul 17 kl. 09:47

Setter ut tusenvis av ender i norske vann: - Brukes som skyteskiver av folk som plaffer løs

- Importerte ender dør av frost, sult, feilernæring og fordi de blir spist av rovdyr, og det er stor sannsynlighet for at de lider, konkluderer ny rapport..

Aftenposten - 18 Apr 17 kl. 09:20

Han hadde spist sitt siste måltid da høyesterett stopper henrettelsen

Høyesterett i USA har midlertidig stanset henrettelsen av en dødsdømt innsatt i Arkansas..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 3 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt