P4 > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:38

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:07

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt.
Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters.
Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..
Les mer på P4


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28 drept, forå ha , spist, kukjøtt
NRK - 16 Jul 17 kl. 16:25

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister Narenda Modi ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt. Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters. Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..

P4 - 19 Oct 17 kl. 18:24

To barn døde av soppforgiftning

To barn er døde i Danmark etter å ha spist giftig sopp. Det opplyser dansk politi. To voksne og ti barn fra samme familie er brakt til Rikshospitalet i København for å behandles for soppforgiftning.

Dagbladet - 25 Sep 17 kl. 20:26

Russisk ektepar skal ha drept og spist 30 mennesker

Skal ha blitt avslørt da mannen mistet telefonen sin. Kvinnen skal ha tilstått..

NRK - 31 Mar 17 kl. 15:10

Fikk 15.000 i bot for skjæredrap

En Elverum-mann har fått et forelegg på 15.000 etter at han drepte ei skjære som spist jordbærene i hagen. Politiet sier den ble drept utenfor jakttida og med ei rottefelle.

P4 - 11 Aug 17 kl. 15:39

Ingen grunn til bekymring om du har spist egg i utlandet

Det er ingen grunn til å være bekymret om du har spist egg med insektsmiddel i utlandet. Det sier fungerende direktør i avdeling mat i Mattilsynet, Merethe Steen. Det er nå slått alarm i blant annet Danmark etter at tonnevis med slike egg er funnet.

P4 - 29 Mar 17 kl. 09:00

Bonden (25) var savnet etter fruktplukking – funnet død i pytonslange

Ble kvalt og spist av fire meter lang slange..

P4 - 20 Apr 17 kl. 22:21

Var vitne til hendelsen

Norske Bjørn Christian Nørbech var sammen med kona Oddbjørg foran Triumfbuen da skytingen brøt ut i kveld. De hadde akkurat spist, da de hørte flere skudd..

P4 - 07 Aug 17 kl. 13:03

– Kunne kysset en sel hvis den ikke har spist fisk

Hans Olav Lahlum ønsker å komme inn på stortinget, men stiller ikke opp på hva som helst..

P4 - 07 Aug 17 kl. 13:03

– Kunne kysset en sel hvis den ikke har spist fisk

Hans Olav Lahlum ønsker å komme inn på Stortinget, men stiller ikke opp på hva som helst..

Dagbladet - 11 Mar 17 kl. 11:14

Da «Titanic» ble funnet etter 70 år var det i usedvanlig god stand. Nå kan det bli spist opp av unik bakterie

Forskere mener halomonas titanicaea - som har fått navn etter båten - kan føre til skipsvrakets forsvinning..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde. Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld. Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde.

P4 - 1 time siden

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann. Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer. Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..

P4 - 1 time siden

Mener militær aksjon i Zimbabwe var lovlig

En høyesterettdommer i Zimbabwe mener at militæraksjonen som førte til president Robert Mugabes fall, var lovlig. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, melder nyhetsbyrået AP. 75 år gamle Mnangagwa ble i går tatt i ed som ny president i Zimbabwes hovedstad Harare..

P4 - 3 timer siden

Trump: Sa nei til å bli "Årets person" i Time

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time Magazine foretar hvert år. Grunnen skal ifølge presidenten være at han ikke ville stille opp til intervju og fotografering. Men Time Magazine avviser dette og skriver at de kommenterer hvem som er kåret før valget er publisert.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse. Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.

P4 - 3 timer siden

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.

P4 - 3 timer siden

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet. Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

P4 - 3 timer siden

Jagerfly ødela kjøretøy og våpenlagre etter moskeangrepet

Jagerfly fra det egyptiske flyvåpenet har utført flere angrep i etterkant av moskeangrepet på Sinai-halvøya der 235 mennesker ble drept. En talsmann for hæren sa at flere kjøretøy som ble brukt i moskeangrepet var ødelagt, i tillegg til at flyene angrep «terrorist» -steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart..

P4 - 3 timer siden

Nær ni av ti minstepensjonister er kvinner

Nesten ni av ti minstepensjonister her i landet er kvinner, og de har lavere gjennomsnittspensjon enn menn. For selv om likestillingen har kommet langt, får dagens pensjonister utbetalinger basert på hva de tjente før. Dermed er kjønnsroller fra 1950- og 1960-tallet med på å skape forskjeller også i dag, skriver VG..

P4 - 3 timer siden

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer. Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt