P4 > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:20

P4 - 16 Jul 17 kl. 23:07

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt.
Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters.
Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..
Les mer på P4


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28 drept, forå ha , spist, kukjøtt
NRK - 16 Jul 17 kl. 16:25

28 drept for å ha spist kukjøtt

Indias statsminister Narenda Modi ber lokale myndigeher slå hardt ned på vold mot folk som anklages for å spise kukjøtt. Minst 28 mennesker er drept i slike angrep siden 2010, melder Reuters. Kuer er ansett å være hellige dyr av hinduer..

NRK - 31 Mar 17 kl. 15:10

Fikk 15.000 i bot for skjæredrap

En Elverum-mann har fått et forelegg på 15.000 etter at han drepte ei skjære som spist jordbærene i hagen. Politiet sier den ble drept utenfor jakttida og med ei rottefelle.

P4 - 11 Aug 17 kl. 15:39

Ingen grunn til bekymring om du har spist egg i utlandet

Det er ingen grunn til å være bekymret om du har spist egg med insektsmiddel i utlandet. Det sier fungerende direktør i avdeling mat i Mattilsynet, Merethe Steen. Det er nå slått alarm i blant annet Danmark etter at tonnevis med slike egg er funnet.

P4 - 29 Mar 17 kl. 09:00

Bonden (25) var savnet etter fruktplukking – funnet død i pytonslange

Ble kvalt og spist av fire meter lang slange..

P4 - 20 Apr 17 kl. 22:21

Var vitne til hendelsen

Norske Bjørn Christian Nørbech var sammen med kona Oddbjørg foran Triumfbuen da skytingen brøt ut i kveld. De hadde akkurat spist, da de hørte flere skudd..

P4 - 07 Aug 17 kl. 13:03

– Kunne kysset en sel hvis den ikke har spist fisk

Hans Olav Lahlum ønsker å komme inn på stortinget, men stiller ikke opp på hva som helst..

P4 - 07 Aug 17 kl. 13:03

– Kunne kysset en sel hvis den ikke har spist fisk

Hans Olav Lahlum ønsker å komme inn på Stortinget, men stiller ikke opp på hva som helst..

Dagbladet - 11 Mar 17 kl. 11:14

Da «Titanic» ble funnet etter 70 år var det i usedvanlig god stand. Nå kan det bli spist opp av unik bakterie

Forskere mener halomonas titanicaea - som har fått navn etter båten - kan føre til skipsvrakets forsvinning..

P4 - 30 Jun 17 kl. 17:11

18 drept i flere sammenstøt i Afghanistan

18 mennesker ble drept i tre separate angrep rundt om i Afghanistan i dag, der volden har tiltatt de siste ukene. Seks politimenn ble drept da krigere fra Taliban stormet en kontrollpost, og i et annet sammenstøt ble fem Taliban-opprørere drept og ni såret. Afghanske sikkerhetsstyrker led ingen tap.

Aftenposten - 18 Sep 17 kl. 12:30

Forskerne jobber på spreng for å finne svar: Kan mikroplast gi oss hormonforstyrrelser?

Mikroplast i havet blir spist av fisk. Nå vil forskere finne ut hva det betyr for oss mennesker..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..

P4 - 1 time siden

Orkanen Maria på vei bort fra Bahamas

Orkanen Maria er i ferd med å forlate Bahamas og vil etter alt å dømme svekkes gradvis de neste dagene, ifølge den nasjonale værvarslingen i USA. Det melder NTB. Dødstallet etter det voldsomme uværet fortsetter å stige.

P4 - 1 time siden

Kurdisk leder utsetter kunngjøring om folkeavstemning

En pressekonferanse om den planlagte folkeavstemningen om kurdisk uavhengighet i Irak er utsatt. Dermed vokser usikkerheten rundt planene. Den siste tiden har det internasjonale presset mot president Massoud Barzani i den delvis selvstyrte irakiske regionen Kurdistan økt.

P4 - 1 time siden

Mener ny pensjonsordning vil øke forskjellene

De økonomiske forskjellene mellom pensjonistene vil bli enda større når en ny spareordning med skattefradrag innføres, mener LO, Unio og Pensjonistforbundet. Ordningen blir etter planen innført 1. november.

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter gasslekkasje

To personer er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus etter å ha pustet inn gass på en hytte på Eidsbugarden i Valdres i dag tidlig. De to kom seg selv ut av hytta etter gasslekkasjen. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Bosniere i Norge løst fra «slavekontrakt»

22 bosniere som bygger kraftlinje for Statnett mellom Tonstad i Vest-Agder og Lyse/Duge i Rogaland, er løst fra en svært streng kontrakt de har hatt med et bosnisk utleiebyrå, skriver Stavanger Aftenblad. NRK avslørte at montørene måtte gi fra seg 50 prosent av lønn til en konto i Bosnia, arbeidskontrakten var uoppsigelig, og i tillegg kunne kontraktsbrudd føre til at utleiebyrået tok beslag i arbeidernes hjem..

P4 - 3 timer siden

Iran har skutt opp en missil

Iran har i dag gjennomført en testoppskyting av en rakett, det melder landets statlige TV-kanal, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det skjer bare dager etter at USA har advart mot slik testing. Trump-administrasjonen har også skjerpet retorikken overfor landet og atomavtalen som er inngått.

P4 - 3 timer siden

Undersøkelse: Én av fire har prøvd cannabis

En firedel av Norges befolkning har prøvd cannabis. 3 prosent bruker det jevnlig, viser en ny undersøkelse. Det er YouGov som har utført en landsdekkende undersøkelse for Rustelefonen for nordmenn mellom 16 og 74 år.

P4 - 4 timer siden

Norske lærerlønninger relativt sett lavest i Norden

Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport. Størst er forskjellen på de laveste trinnene i skolen, ifølge Klassekampen. En førskolelærer i Norge tjener 66 prosent av gjennomsnittslønnen til arbeidstakere med høyere utdanning, mens snittet for en førskolelærer i OECD er 78 prosent..

P4 - 4 timer siden

Demning i Puerto Rico svikter

De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen "Maria" har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert etter at store vannmengder begynte å strømme nedover mot to landsbyer, ifølge AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt