NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 18:30

NRK - 30 sep. 20 kl. 00:12

28.000 Disney-ansatte mister jobben

28.000 ansatte mister jobben i Disney-konsernet, som er hardt rammet av koronapandemien, melder CNBC. En rekke av parkene i USA og ellers i verden er stengt, og de som fortsatt er åpne, har begrenset adgang på grunn av koronarestriksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Disney, CNBC, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28.000, Disney-ansatte, mister, jobben
NRK - 01 okt. 20 kl. 09:22

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet.

P4 - 27 okt. 20 kl. 21:08

130 Widerøe-ansatte mister jobben

130 ansatte i Widerøe på Flesland i Bergen mister jobben. Ifølge Bergensavisen har Widerøe Ground Handling, som leverer bakketjenester til forskjellige flyselskaper på flyplassen, nylig mistet anbudskontrakten med SAS. De hadde fra før kontrakt med KLM, Widerøe og SAS.

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

E24 - 27 okt. 20 kl. 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 21:00

130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

E24 - 27 okt. 20 kl. 21:00

130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

NRK - 14 okt. 20 kl. 09:17

Mister jobben i svensk godis-butikk

80 ansatte i det svenske firmaet «Gottebiten» har fått varsel om at de mister jobben, melder Strömstads Tidning. Kjeden har butikker både på Svinesund og Nordby, og er rammet av at nordmenn som krysser grensen blir pålagt karantene ved hjemkomst..

Dagbladet - 13 okt. 20 kl. 15:18

- Forferdet og sjokkert

Kinoer er i harnisk etter at Disney bestemte seg for å lansere den nye filmen «Soul» på Disney+, istedenfor på kino..

E24 - 15 okt. 20 kl. 22:16

Hva krisen i Disney sier om reiselivsbransjen fremover

Masseoppsigelser i Disney er dårlig nytt for turistnæringen..

NRK - 12 nov. 20 kl. 23:23

Disney i minus i tredje kvartal

Den globale pandemien har rammet medie- og underholdningsgiganten Disney, som gikk 6,5 milliarder kroner i minus i tredje kvartal. I samme periode i 2019 hadde selskapet et overskudd på 7,1 milliarder kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre dagers landesorg i Argentina

Presidenten i Argentina har erklært tre dager nasjonal landesorg etter at Diego Maradona døde i sitt hjem onsdag, melder Reuters. Maradonas død vil også markeres med ett minutts stillhet før onsdagens champions league-kamper..

NRK - 30 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Halden

En fotgjenger er påkjørt av en bil i Halden sentrum, opplyser politiet. Nødetatene på stedet. Fotgjengeren er fløyet til Ullevål sykehus med et redningshelikopter.

NRK - 1 time siden

Iran løslater spiondømt akademiker

En britisk-australsk akademiker som er dømt for spionasje i Iran har blitt løslatt i bytte mot tre iranske fanger i utlandet, melder statlig TV i landet. Akademikeren Kylie Moore-Gilbert ble pågrepet i september 2018 og sendt til fengsel i Teheran..

NRK - 1 time siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 1 time siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 2 timer siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt