P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:50

P4 - 05 Sep 19 kl. 10:33

28-åring tiltalt for drap i Sandnes

En 28 år gammel mann er nå tiltalt for å ha drept faren sin i Sandnes, lille julaften i fjor.
Det skriver Stavanger Aftenblad.
Tiltalte ringte selv inn til politiet og fortalte om drapet på sin egen far.
Rettsaken starter 28. oktober i Jæren tingrett i Sandnes.
Les mer på P4


Les mer om:
Sandnes, Stavanger Aftenblad, Jæren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 28-åring, tiltalt, for, drapi , Sandnes
Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 15:01

17-åring tiltalt for kniv­drap på 16-årig jente

Tiltalt for drap..

P4 - 14 Nov 19 kl. 15:35

Sønn tiltalt for drap og drapsforsøk

En 36 år gammel mann er tiltalt for drap på sin mor og drapsforsøk på sin far i Bergen i mars i år. De to ble stukket med kniv i en leilighet på Landås. De sakkyndige har konkludert med at tiltalte ikke er strafferettslig tilregnelig.

P4 - 12 May 20 kl. 16:23

18-åring tiltalt for uaktsomt drap

En 18 år gammel kvinne er tiltalt for uaktsomt drap etter at hun kjørte på en 87 år gammel kvinne i et fotgjengerfelt i Larvik i fjor. 87-åringen døde av skadene på Ullevål sykehus dagen etter. 18-åringen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven..

P4 - 15 Sep 19 kl. 11:18

Tiltalt for bildrap i Sandefjord

Mandag må en 33 år gammel mann fra Litauen i retten etter at en kvinne i Sandefjord døde da hun ble påkjørt på en gang og sykkelsti i april. Også en mann ble skadet i ulykken. 33-åringen er tiltalt for uaktsomt drap, for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand, for promillekjøring, kjøring uten kjørerkort og bruk av amfetamin og kokain.

P4 - 23 Nov 19 kl. 09:40

22-åring tiltalt for drap

En 22 år gammel mann er nå tiltalt for drapet på sin 28 år gamle fetter i Bergen i februar. Det skriver VG. Fetteren ble, ifølge tiltalen, påført flere knivstikk i overkroppen under et masseslagsmål ved en bensinstasjon.

VG - 26 Feb 20 kl. 16:42

22-åring tiltalt for uaktsomt drap på Daisy Maï

En 22 år gammel mann er tiltalt for for uaktsomt drap på franske Daisy Maï Tran i juni i fjor. Kvinnen funnet ble død på en avsidesliggende vei på Snartemo i Vest-Agder.

VG - 26 Feb 20 kl. 16:42

22 åring tiltalt for uaktsomt drap på Daisy May

En 22 år gammel mann er tiltalt for for uaktsomt drap på franske Daisy May Tran i juni i fjor. Kvinnen funnet ble død på en avsidesliggende vei på Snartemo i Vest-Agder.

P4 - 19 Jul 19 kl. 16:47

50-åring tiltalt for drap

En 50 år gammel mann fra Haugesund er tiltalt for å ha drept samboeren sin med kniv natt til 1. januar i år. Det skriver Rogalands avis.

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 15:28

Skulle hentes på snøskuter - påkjørt og drept

21-åring tiltalt for uaktsomt drap etter at 19-åring døde. Nekter straffskyld..

P4 - 28 Jun 19 kl. 17:05

24-åring tiltalt for drap

En 24 år gammel mann er tiltalt for å ha knivdrept en jevnaldrende kvinne på Kjelsås i Oslo i august i fjor. Ifølge nevnt er det ikke kjent hvordan mannen stiller seg tiltalen og hvorvidt han erkjenner straffskyld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 3 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 3 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 3 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 4 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 4 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 4 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 4 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 5 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 5 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt