NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:37

NRK - 27 Nov 19 kl. 18:51

27 bekreftet omkommet i Albania

Redningsarbeidere leter etter overlevende i ruinene etter jordskjelvet i Albania. Samtidig stiger dødstallene, og minst 27 personer er bekreftet omkommet. Kystbyene Durrës og Thumane ble hardest rammet av skjelvet, natt til tirsdag denne uken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Albania, Durrës, Thumane

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 27 bekreftet, omkommeti , Albania
NRK - 09 Dec 19 kl. 11:25

Omkommet i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i ulike deler av Uganda, opplyser Røde Kors. 17 personer er bekreftet omkommet i den vestlige provinsen Bundibugyo, mens ni personer er bekreftet omkommet i andre deler av landet..

VG - 26 Nov 19 kl. 06:16

Kraftig jordskjelv i Albania - flere skal være omkommet

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 rystet Albania tidlig tirsdag morgen. Det er det kraftigste skjelvet i landet på 30 år..

P4 - 26 Nov 19 kl. 17:53

Flere døde i Albania

Ytterligere to personer er bekreftet døde etter jordskjevelt som rammet Albania i natt. Tilsammen 18 personer har nå mistet livet, og over 600 er skadet, melder nyhetsbyrået AFP. Litt over 40 personer har blitt reddet ut av ruiner etter skjelvet.

NRK - 27 Dec 19 kl. 05:52

14 bekreftet omkommet

14 personer er bekreftet omkommet etter flystyrten i Kasakhstan natt til fredag, melder nyhetsbyrået AFP. 100 personer var om bord i flyet fra selskapet Beck Air..

P4 - 28 Nov 19 kl. 11:26

40 døde i jordskjelv

Redningsmannskap har i natt funnet ytterligere 10 omkomne i ruinene etter jordskjelvet i Albania tirsdag. Det opplyser landets forsvarsdepartementet. Til nå er 40 personer bekreftet omkommet etter skjelvet.

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 07:12

Tre personer bekreftet omkommet etter skogbranner i California

Tre personer er bekreftet omkommet som følge av brannene som herjer like i utkanten av millionbyen Los Angeles..

NRK - 09 Dec 19 kl. 11:25

26 omkomne i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i ulike deler av Uganda, opplyser Røde Kors. 17 personer er bekreftet omkommet i den vestlige provinsen Bundibugyo, mens ni personer er bekreftet omkommet i andre deler av landet..

P4 - 20 Feb 20 kl. 17:47

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

NRK - 24 Oct 19 kl. 01:59

En person bekreftet omkommet

En person er bekreftet omkommet etter en motorsykkelulykke på Norevik i Sogn og Fjordane. Klokka 01.59 bekrefter politiet overfor NRK at alle de nærmeste pårørende er varslet.

NRK - 26 May 20 kl. 18:01

Albania åpner badestrender

Albania vil mandag starte turistsesongen og gjenåpne barnehager, på tross av en økning i antall daglige smittetilfeller, opplyser regjeringen. Totalt er det registrert 33 koronarelaterte dødsfall i Albania..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 4 minutter siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 15 minutter siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 1 time siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..

NRK - 3 timer siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson godtar EU-toll

Den britiske statsministeren Boris Johnson skal være rede til å akseptere at EU legger toll på enkelte britiske varer, melder The Daily Mail. Innrømmelsen skal være et forsøk på å kommer videre i de låste forhandlingene om ny handelsavtale..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt