P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:58

P4 - 22 jan. 20 kl. 21:43

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november.
Det skriver Firdaposten.
Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende,
Han har ikke tatt stilling til straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Florø, Firdaposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 27-åring, tilstår, drapi , Florø
Aftenposten - 22 jan. 20 kl. 21:32

27-åring tilstår drap på kvinne i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november..

NRK - 29 mai 20 kl. 02:41

Brann i rekkehus i Florø

Det brenner i tak og vegger i andre etasje i et rekkehus i Florø natt til fredag, der nødetater har evakuert alle beboere på stedet. Politiet fikk melding om brannen i rekkehuset i Florø i Kinn kommune klokka 2..

NRK - 30 juli 20 kl. 19:47

Mann tiltalt for knivdrap i Florø

En 28 år gammel mann fra Øst-Europa er tiltalt for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Han har tidligere tilstått knivdrapet, men har ikke tatt stilling til straffskyld. Mannen er for tiden varetektsfengslet..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 14:35

27 år gammel mann fra Øst-Europa siktet for drap i Florø

En 27 år gammel østeuropeisk mann er siktet for drap etter at en 51 år gammel kvinne ble funnet knivdrept i en leilighet i Florø fredag kveld..

Aftenposten - 09 jan. 20 kl. 21:43

Han tilsto 31 drap. Nå viser nylig frigitte avhørsprotokoller at flere av tilståelsene kan være falske.

Sykehjemsbestyrer Arnfinn Nesset ble Norges største seriemorder da han tilsto 31 drap. Nå viser nylig frigitte avhørsprotokoller at flere av tilståelsene kan være falske..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 20:56

Seriedrapsmann tilstår flere drap i USA

Joseph J. DeAngelo (74), også kjent som «The Golden State Killer», har tilstått å ha begått flere voldtekter og drap i California på 1970- og 80-tallet..

NRK - 29 juni 20 kl. 20:46

Seriedrapsmann tilstår flere drap

Joseph J. DeAngelo (74), også kjent som «The Golden State Killer», har tilstått å ha begått flere voldtekter og drap i California på 1970- og 80-tallet. Politiet klarte å knytte et DNA-spor fra 1978 til en slektning gjennom en slektsforskningsdatabase..

P4 - 12 mai 20 kl. 14:53

23-åring tiltalt for drap i Florø

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en mann i 40-årene i Florø i Vestland i april i fjor. Ifølge tiltalen ble offeret slått flere ganger i hodet med en skrutvinge. Påtalemyndigheten kommer til å legge ned påstand om den tiltalte mannen overføres til tvungen psykisk helsevern, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 22:12

Kvinne funnet drept i Florø

Politiet etterforsker et drap i Florø etter at man fredag klokken 20 fikk melding om en hendelse på en adresse..

P4 - 19 nov. 19 kl. 12:43

Tilsyn mot helsetjenesten etter drap

Fylkeslegen starter tilsyn mot helsetjensten etter knivdrapet på en kvinne i Florø i Sogn og Fjordane forrige uke. Det melder Bergens Tidende. Politiet varslet den lokale legevakten om den drapssiktede mannen kvelden før drapet skjedde, etter at 27-åringen oppførte seg truende.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 15 minutter siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 30 minutter siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 1 time siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 1 time siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 2 timer siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt