P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:46

P4 - 19 Nov 19 kl. 20:32

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia.
Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS.
Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..
Les mer på P4


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 26 personer funneti , kjølerom
NRK - 19 Nov 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 migranter funnet i kjølerom

12 migranter er funnet i live i kjølerommet på en lastebil nord i Belgia. Det melder Sky news. Bilen ble stoppet på en motorvei utenfor Antwerpen etter at lastebilsjåføren varslet myndighetene.

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:17

Savnet kvinne funnet

Kvinnen i 80-årene som i går var savnet i Nord-Odal er nå funnet. Kvinnen ble funnet av helikopter og ble fraktet til Akershus Universitetssykehus for mer sjekk. Hun var bevisst da hun ble funnet, melder politiet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 12:39

Person funnet død i Finnmark

En død mann ble lørdag morgen funnet på kaia i Båtsfjord, melder TV2. Mannen ble funnet på kai. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd eller hvem den avdøde er..

P4 - 12 Sep 19 kl. 16:10

Jeger funnet i god behold

Jegeren som har vært savnet i Tana i Finnmark siden i går er funnet i god behold. Han ble funnet av redningshelikopter ved finskegrensen, opplyser politiet..

NRK - 10 Aug 19 kl. 22:07

Funnet død person i Bærum

Oslo politidistrikt har i kveld funnet en død person i en bolig på Eiksmarka i Bærum. Funnet settes i sammenheng med hendelsen ved en moske tidligere i dag..

P4 - 06 Oct 19 kl. 09:24

Savnet rypejeger funnet i god behold i Trøndelag

Politiet har funnet kvinnen som ble meldt savnet i Snåsa kommune i går ettermiddag. Kvinnen var på rypejakt og hadde ikke blitt sett siden 16-tiden lørdag ettermiddag. Hun ble funnet i natt, etter at et Sea King redningshelikppter ble satt inn i søket.

P4 - 07 Sep 19 kl. 18:50

Dansk turgåer funnet død

Den danske mannen som har vært meldt savnet i Setedalsheiene i over tre uker ble i kveld funnet død. Han ble funnet i teltet sitt nord for Raudvatnet av et politihelikopter. Dødsårsaken er ikke kjent.

P4 - 10 Aug 19 kl. 22:12

Død person funnet i Bærum

En person er funnet død i en bolig i Bærum. Funnet settes i sammeheng med skyteepisoden i en moske tidligere i dag, melder Dagbladet. Omstendigheten er uklare og politiet behandler det som et mistenkelig dødsfall..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt