P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:24

P4 - 19 nov. 19 kl. 20:32

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia.
Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS.
Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..
Les mer på P4


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 26 personer funneti , kjølerom
NRK - 19 nov. 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

P4 - 30 okt. 19 kl. 16:04

12 migranter funnet i kjølerom

12 migranter er funnet i live i kjølerommet på en lastebil nord i Belgia. Det melder Sky news. Bilen ble stoppet på en motorvei utenfor Antwerpen etter at lastebilsjåføren varslet myndighetene.

VG - 17 mars 20 kl. 09:43

Frykt for fulle kjølerom – vil gjennomføre begravelser som normalt

Den norske kirke har besluttet å avlyse alle gudstjenester i tiden som kommer. Fulle kjølerom kan derimot føre til at begravelser må gjennomføres som planlagt..

P4 - 23 des. 19 kl. 16:45

Fant migranter i kjølerom på lastebil

Elleve afghanere i alderen elleve til 31 år ble i helgen funnet i kjølerommet på en lastebil i Bayern i Tyskland. Lastebilen var på vei fra Tyrkia til Belgia. Tysk politi tror personene snek seg om bord i lastebilen da den var i Serbia.

P4 - 26 juni 20 kl. 05:22

Person funnet i sjøen

En person ble funnet av dykkere i sjøen i Oslo ved tretiden i natt. Vedkommende ble funnet og hentet opp i live, og blir nå fulgt opp av helsepersonell. I følge politiet ble det slått alarm etter at det ble funnet klær og eiendeler på Rådhuskaia i hovedstaden..

NRK - 09 sep. 19 kl. 05:17

Savnet kvinne funnet

Kvinnen i 80-årene som i går var savnet i Nord-Odal er nå funnet. Kvinnen ble funnet av helikopter og ble fraktet til Akershus Universitetssykehus for mer sjekk. Hun var bevisst da hun ble funnet, melder politiet..

Klartale - 20 feb. 20 kl. 10:55

17 år gammel jente funnet død

To menn er siktet etter at en 17-åring er funnet død i Tromsø. Hun ble funnet i en leilighet tirsdag kveld..

NRK - 13 jan. 20 kl. 18:03

To funnet døde i Bergen

Politiet etterforsker funnet av en død kvinne i Bergen som drap. Kvinnen ble funnet i et turområde på Unneland i Bergen i ettermiddag. En mann ble også funnet død i området.

P4 - 23 mai 20 kl. 09:55

To menn funnet døde

To menn er funnet døde i sjøen ved Hvaler der det har pågått redningsaksjon i hele natt etter at to menn forsvant under en tur på vannscooter. Det opplyser politiet nå. De antar at det er de to savnede mennene i 30 årene som er funnet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 30 minutter siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 30 minutter siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 30 minutter siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 30 minutter siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 30 minutter siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 1 time siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 2 timer siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 2 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..

P4 - 2 timer siden

Negative tester i Tromsø

12 personer som ble testet for koronaviruset i Tromsø etter å ha vært i kontakt med en smittet person, har alle testet negativt. De fem ansatte og sju beboerne ved et bo- og servicesenter var i kontakt med en smittet ansatt som kom fra reise på Østlandet. Dette var Tromsø kommune sitt første smittetilfelle siden 17.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt