NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 20:59

NRK - 19 nov. 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS, Vulcaanhaven

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 26 personer funneti , kjølerom
P4 - 19 nov. 19 kl. 20:32

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

P4 - 30 okt. 19 kl. 16:04

12 migranter funnet i kjølerom

12 migranter er funnet i live i kjølerommet på en lastebil nord i Belgia. Det melder Sky news. Bilen ble stoppet på en motorvei utenfor Antwerpen etter at lastebilsjåføren varslet myndighetene.

VG - 17 mars 20 kl. 09:43

Frykt for fulle kjølerom – vil gjennomføre begravelser som normalt

Den norske kirke har besluttet å avlyse alle gudstjenester i tiden som kommer. Fulle kjølerom kan derimot føre til at begravelser må gjennomføres som planlagt..

P4 - 23 des. 19 kl. 16:45

Fant migranter i kjølerom på lastebil

Elleve afghanere i alderen elleve til 31 år ble i helgen funnet i kjølerommet på en lastebil i Bayern i Tyskland. Lastebilen var på vei fra Tyrkia til Belgia. Tysk politi tror personene snek seg om bord i lastebilen da den var i Serbia.

P4 - 26 juni 20 kl. 05:22

Person funnet i sjøen

En person ble funnet av dykkere i sjøen i Oslo ved tretiden i natt. Vedkommende ble funnet og hentet opp i live, og blir nå fulgt opp av helsepersonell. I følge politiet ble det slått alarm etter at det ble funnet klær og eiendeler på Rådhuskaia i hovedstaden..

NRK - 09 sep. 19 kl. 05:17

Savnet kvinne funnet

Kvinnen i 80-årene som i går var savnet i Nord-Odal er nå funnet. Kvinnen ble funnet av helikopter og ble fraktet til Akershus Universitetssykehus for mer sjekk. Hun var bevisst da hun ble funnet, melder politiet..

Klartale - 20 feb. 20 kl. 10:55

17 år gammel jente funnet død

To menn er siktet etter at en 17-åring er funnet død i Tromsø. Hun ble funnet i en leilighet tirsdag kveld..

NRK - 13 jan. 20 kl. 18:03

To funnet døde i Bergen

Politiet etterforsker funnet av en død kvinne i Bergen som drap. Kvinnen ble funnet i et turområde på Unneland i Bergen i ettermiddag. En mann ble også funnet død i området.

P4 - 23 mai 20 kl. 09:55

To menn funnet døde

To menn er funnet døde i sjøen ved Hvaler der det har pågått redningsaksjon i hele natt etter at to menn forsvant under en tur på vannscooter. Det opplyser politiet nå. De antar at det er de to savnede mennene i 30 årene som er funnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tre husstander evakuert

Tre husstander er evakuert på grunn av brannen i et hus i Ski. Det er fortsatt mulig spredningsfare og brannen er ikke under kontroll, ifølge operasjonsleder i Øst-politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Avviser kinesiske krav på land

Nesten alle landområde som Kina gjer krav på i Sør-Kinahavet, vil verte avvist som kinesiske av USA sin president Donald Trump, ifylgje nyheitsbyrået AP sine kjelder. Trump vil ifylgje AP offentleggjere planane måndag..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Ski

Politiet opplyser at huset er overtent og at det er spredningsfare. Folk i området bes om å holde seg unna brannstedet. Det skal ikke befinne seg personer inne i huset..

NRK - 1 time siden

Grove lovbrot på «Helge Ingstad»

Arbeidstilsynet har funne ut at forholda for arbeidarane på vraket av KNM «Helge Ingstad» kvalifiserer til grove lovbrot, melder Bergens Tidende. Brota kan føre til millionbøter for dei kontrollerte aktørane..

NRK - 1 time siden

Brann i bygning i Ski

Brannvesenet har rykket ut på brann i en bygning i Kråkstadveien i Ski. Nødetatene er på vei, og vaktleder i Øst 110-sentralen melder om kraftig røykutvikling..

NRK - 1 time siden

Brann i Moss

Det brenn i eit bygg som inneheld søppel i Moss. Det er spreiingsfare og folk i området vert bede om å halde seg unna staden..

NRK - 1 time siden

95-åring for retten

Ein 95 år gammal tysk mann står for retten for å ha delteke i drap som vakt i ein konsentrasjonsleir i nærleiken av Gdansk under andre verdskrig. Mannen var mindreårig under delar av krigen, og saka vert ført for ungdomsretten..

NRK - 2 timer siden

Svimerker på vegg

Norkirken i Grimstad har fått tydelige svimerker etter at noen har tent på papp og papir inntil en murvegg. En politipatrulje er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Funn av person i Piru-innsjøen

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen «Glee»-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 2 timer siden

Funn i innsjø der stjerne forsvann

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen Glee-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt