NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 04:11

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS, Vulcaanhaven

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 26 personer funneti , kjølerom
P4 - 19 Nov 19 kl. 20:32

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 migranter funnet i kjølerom

12 migranter er funnet i live i kjølerommet på en lastebil nord i Belgia. Det melder Sky news. Bilen ble stoppet på en motorvei utenfor Antwerpen etter at lastebilsjåføren varslet myndighetene.

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:17

Savnet kvinne funnet

Kvinnen i 80-årene som i går var savnet i Nord-Odal er nå funnet. Kvinnen ble funnet av helikopter og ble fraktet til Akershus Universitetssykehus for mer sjekk. Hun var bevisst da hun ble funnet, melder politiet..

NRK - 14 Sep 19 kl. 12:39

Person funnet død i Finnmark

En død mann ble lørdag morgen funnet på kaia i Båtsfjord, melder TV2. Mannen ble funnet på kai. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd eller hvem den avdøde er..

P4 - 12 Sep 19 kl. 16:10

Jeger funnet i god behold

Jegeren som har vært savnet i Tana i Finnmark siden i går er funnet i god behold. Han ble funnet av redningshelikopter ved finskegrensen, opplyser politiet..

NRK - 10 Aug 19 kl. 22:07

Funnet død person i Bærum

Oslo politidistrikt har i kveld funnet en død person i en bolig på Eiksmarka i Bærum. Funnet settes i sammenheng med hendelsen ved en moske tidligere i dag..

P4 - 06 Oct 19 kl. 09:24

Savnet rypejeger funnet i god behold i Trøndelag

Politiet har funnet kvinnen som ble meldt savnet i Snåsa kommune i går ettermiddag. Kvinnen var på rypejakt og hadde ikke blitt sett siden 16-tiden lørdag ettermiddag. Hun ble funnet i natt, etter at et Sea King redningshelikppter ble satt inn i søket.

P4 - 07 Sep 19 kl. 18:50

Dansk turgåer funnet død

Den danske mannen som har vært meldt savnet i Setedalsheiene i over tre uker ble i kveld funnet død. Han ble funnet i teltet sitt nord for Raudvatnet av et politihelikopter. Dødsårsaken er ikke kjent.

P4 - 10 Aug 19 kl. 22:12

Død person funnet i Bærum

En person er funnet død i en bolig i Bærum. Funnet settes i sammeheng med skyteepisoden i en moske tidligere i dag, melder Dagbladet. Omstendigheten er uklare og politiet behandler det som et mistenkelig dødsfall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fly på vei til Antarktis er savnet

Et Hercules-fly på vei fra Punta Arenas i Chile til Antarktis har forsvunnet fra radaren. 38 personer er om bord på flyet. Det opplyser informasjonsdepartementet i Chile på Twitter..

NRK - 1 time siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 1 time siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 3 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 4 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 5 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 6 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 6 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt