P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:51

P4 - 09 Dec 19 kl. 11:38

26 omkomne i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i Uganda.
Det opplyser Røde Kors.
Ugandiske myndigheter ber folk som bor i områdene som er berørt om å evakuere..
Les mer på P4


Les mer om:
Uganda, Røde Kors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 26 omkomnei , oversvømmelser
NRK - 09 Dec 19 kl. 11:25

26 omkomne i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i ulike deler av Uganda, opplyser Røde Kors. 17 personer er bekreftet omkommet i den vestlige provinsen Bundibugyo, mens ni personer er bekreftet omkommet i andre deler av landet..

P4 - 30 Sep 19 kl. 07:46

120 døde i oversvømmelser

Kraftig uvære i India har ført til at minst 120 mennesker har mistet livet. Enorme nedbørsmengder har ført til omfattende oversvømmelser i delstatene Uttar Pradesh og Bihar nord i landet. Det er også ventet mer regn utover dagen i dag..

NRK - 18 Jan 20 kl. 08:32

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 30 Sep 19 kl. 05:44

Minst 120 døde i oversvømmelser

Minst 120 mennesker har mistet livet i oversvømmelser i India etter at store nedbørsmengder har rammet delstatene Uttar Pradesh og Bihar nord i India. Det er ventet mer regn mandag..

P4 - 12 Nov 19 kl. 23:20

Store oversvømmelser i Venezia

Kraftig regnvær har ført til store oversvømmelser i Venezia og flere steder sør i Italia. Vannstanden til den svært populære Markusplassen ble tirsdag ettermiddag målt til 1,4 meter på det høyeste. Det har ikke kommet meldinger om personskader..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 05:55

Minst 120 døde etter oversvømmelser i India

Massive mengder med nedbør skaper store oversvømmelser nord i India. Minst 120 mennesker har mistet livet som følge av de store vannmengdene..

NRK - 09 Dec 19 kl. 11:25

Omkommet i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i ulike deler av Uganda, opplyser Røde Kors. 17 personer er bekreftet omkommet i den vestlige provinsen Bundibugyo, mens ni personer er bekreftet omkommet i andre deler av landet..

VG - 13 Nov 19 kl. 09:35

Store oversvømmelser i Venezia: Verste på over 50 år

Kraftige regnbyger har ført til den verste oversvømmelsen i den populære turistbyen siden 1966..

P4 - 30 Dec 19 kl. 16:41

E6 stengt i Steinkjer

E6 ved Vistkrysset i Steinkjer er stengt på grunn av en oversvømmelse. Det jobbes nå på stedet for å hindre videre oversvømmelser, opplyser politiet i Trøndelag. Veitrafikksentralen anbefaler omkjøring via fylkesvei 759..

NRK - 12 Nov 19 kl. 21:44

Oversvømmelser i Venezia etter uvær

Storm og kraftige regnskyll førte til oversvømmelse både i Venezia og flere steder i det sørlige Italia tirsdag. I Venezia ble den kjente Markusplassen dekket av nesten halvannen meter med vann da vannstanden var på det høyeste tirsdag ettermiddag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 9 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 9 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 9 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 10 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 10 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 12 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 11 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 12 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt