NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 10:00

NRK - 04 Nov 19 kl. 13:36

260 har tatt kontakt med Nav

Så langt har totalt 260 personer tatt kontakt med Nav Kontaktsenter etter trygdeskandalen. Det opplyser Nav til NRK. Nav egne innsatsgruppe begynte gjennomgangen av saker forrige uke. De som er berørt vil bli kontaktet, sier Nav..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav Kontaktsenter, Nav, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 260har , tatt, kontaktmed , Nav
P4 - 31 Oct 19 kl. 10:15

255 mulige berørte tatt kontakt med NAV

Hittill har 255 personer tatt kontakt med NAV fordi de tror de kan være berørt av NAV-skandalen. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra NAV. I dag skal også NAV selv begynne jobben med å ringe til mulige ofre i trygdeskandalen..

P4 - 04 Nov 19 kl. 13:52

260 har tatt kontakt med Nav

Så langt har totalt 260 personer tatt kontakt med Nav Kontaktsenter etter trygdeskandalen. Det opplyser etaten til NRK. Nav egne innsatsgruppe begynte gjennomgangen av saker forrige uke, og sa da at de håpet å kunne gi penger tilbake til de første ofrene før jul.

Dagbladet - 04 Dec 19 kl. 05:51

Kan ha tatt buss til åstedet

Timen mellom 16.30 og 17.30 framstår som mystisk i drapsetterforskningen i Tromsø.

P4 - 19 Jul 19 kl. 20:07

- Har tatt ny oljetanker

Iran skal ha tatt en ny oljetanker i Hormuzstredet, mellom Iran og Oman. Det svenske selskapet Stena Bulk melder at et av deres skip er tatt i arrest. Det er en besetning på 23 om bord, og selskapet får ikke kontakt med dem.

NRK - 20 Jul 19 kl. 18:10

Stena Bulk i kontakt med besetning

Selskapet som eier tankskipet "Stena Impero" har vært i kontakt med besetningen. – Det var en indirekte kontakt som bekreftet at det går bra med dem, noe som er en positiv nyhet for oss, sier Stena Bulks administrerende direktør Erik Hånell..

Dagbladet - 19 Jul 19 kl. 20:40

Iran har tatt kontroll over svenskeid oljetanker

Selskapet får ikke kontakt med skipet..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:32

Vil ha kontakt med terrorberørte

Utvalget som skal evaluere politiet og PSTs håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor moskeen i Bærum i august, ønsker kontakt med berørte, melder politiet. Utvalget startet sitt arbeid i november og ber folk ta kontakt..

NRK - 25 Dec 19 kl. 18:33

Har ikke vært i kontakt med siktede

Politiet har ikke vært i kontakt med mannen som er siktet for drap på en mann i Hokksund. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen vil ikke kommentere hva de har gjort for å komme i kontakt med siktede, eller hva slags relasjon han har til den døde...

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 10:00

- Har snevret inn tallet

Politiet går ut med nye opplysninger om skoene de etterlyser kjøpere av, i forbindelse med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Svært få har så langt tatt kontakt..

VG - 19 Jul 19 kl. 20:00

Iran har tatt kontroll over svenskeid oljetanker

Iran skal ha tatt en svenskeid oljetanker i arrest i Hormuzstredet. Selskapet bekrefter at de ikke får kontakt med fartøyet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 15 minutter siden

Shanghai stanser langdistansebusser

Kinas største by Shangai stanser alle langdistansebusser inn og ut av byen, i forsøk på å forhindre smitte av det nye coronaviruset. Flere storbyer innfører liknende tiltak..

NRK - 1 time siden

Størst medlemsøkning for Rødt

Partiet Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av 2019 enn i 2013, en økning på 400 prosent. SV har det høyeste antallet nye medlemmer av alle partiene med 7474 nye medlemmer, en dobling siden 2013, ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 1 time siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 1 time siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 1 time siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 2 timer siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 18 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt