NRK > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:09

NRK - 04 nov. 19 kl. 13:36

260 har tatt kontakt med Nav

Så langt har totalt 260 personer tatt kontakt med Nav Kontaktsenter etter trygdeskandalen. Det opplyser Nav til NRK. Nav egne innsatsgruppe begynte gjennomgangen av saker forrige uke. De som er berørt vil bli kontaktet, sier Nav..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav Kontaktsenter, Nav, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 260har , tatt, kontaktmed , Nav
P4 - 04 nov. 19 kl. 13:52

260 har tatt kontakt med Nav

Så langt har totalt 260 personer tatt kontakt med Nav Kontaktsenter etter trygdeskandalen. Det opplyser etaten til NRK. Nav egne innsatsgruppe begynte gjennomgangen av saker forrige uke, og sa da at de håpet å kunne gi penger tilbake til de første ofrene før jul.

P4 - 31 okt. 19 kl. 10:15

255 mulige berørte tatt kontakt med NAV

Hittill har 255 personer tatt kontakt med NAV fordi de tror de kan være berørt av NAV-skandalen. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra NAV. I dag skal også NAV selv begynne jobben med å ringe til mulige ofre i trygdeskandalen..

P4 - 29 nov. 19 kl. 05:31

Nav-skandalen: Straffet de fleste, lot noen gå fri

I nesten to år har Nav operert med en praksis der de forskjellsbehandler personer som har tatt med visse trygdeytelser til EØS-land. Siden januar 2018 har minst fem personer, som anket til Trygderetten og fikk medhold, fått tilbake penger fra Nav etter å ha tatt med trygd til EØS-land, skriver Klassekampen. Samtidig fortsatte etaten å straffeforfølge andre for det samme.

P4 - 30 okt. 19 kl. 17:27

NAV gadd ikke

To måneder før NAV-skandalen ble kjent, mente NAV det ville bli for mye jobb å gå gjennom alle sakene. De skriver i et notat til Arbeids- og sosialdepartementet i slutten av august, at det ville bli vanskelig og svært arbeidskrevende, skriver VG. I notatet skriver NAV også at de ikke er forpliktet til å lete etter saker de ikke vet om.

P4 - 20 nov. 19 kl. 06:48

Mener Nav har vokst seg for stort

Ap-nestor Martin Kolberg tar nå et nådeløst oppgjør med NAV. Til Klassekampen sier han at han mener NAV har vokst seg for stort, og stiller spørsmål ved om NAV-skandalen hadde skjedd dersom samfunnet så på trygdemottakere som mennesker som får den hjelpen de har fortjent. Han mener den samfunnskulturelle oppfatningen og NAV mistenkeligjør trygdemottakere istedenfor å ta vare på de som faller utenfor..

P4 - 22 nov. 19 kl. 08:47

Fikk vite om NAV-dom i 2018

SV mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie har feilinformert Strortinget om NAV-skandalen. Til Stortinget har hun sagt at hun fikk vite om omfanget av NAV-skandalen i sommer- Men en e-post fra november 2018 skal fortelle en annen historie, skriver Klassekampen. I denne e-posten kommer det frem at departementet og NAV allerede for et år siden diskuterte en sak hvor NAV ville straffe en kvinne for et lenger utenlandsopphold..

P4 - 19 mars 20 kl. 18:10

Kan tvinge ansatte til å jobbe i NAV

Statsansatte kan bli tvunget til å jobbe i NAV for en periode. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Dagens Næringsliv at det kan bli aktuelt å bruke den nye kriseloven til dette for å få unna den massive søknadsmengden hos NAV. De siste seks dagene har NAV mottatt 113 500 søknader om dagpenger.

P4 - 12 nov. 19 kl. 20:21

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..

P4 - I førrgår: 10:34

Nav ber trygderammede ta kontakt

Nav ønsker å komme i kontakt med personer som tror eller mener å være rammet av trygdeskandalen. Etaten har gått gjennom rundt 42.000 saker, men sier de fortsatt leter etter flere saker og ofre.

P4 - 01 nov. 19 kl. 05:55

Slik avslørte Nav de som ble dømt

Sjekk av kontoutskrifter går igjen i bevisførselen mot mange av de som kan ha blitt uriktig dømt for å ha svindlet Nav. Denne uken ble det kjent at minst 48 dommer er avsagt på bakgrunn av feil lovforståelse hos Nav. Ifølge Aftenposten ble mange tatt fordi de hadde dratt kortet i utlandet, samtidig som de mottok en ytelse fra Nav.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Zlatan Ibrahimovic koronasmittet

Zlatan Ibrahimovic har fått påvist smitte av koronavirus, oppgir Corriere della Serra. Fotballstjernens positive test gjør at han går glipp av dagens kamp i Europa League mot Bodø/Glimt, skriver svenske Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Vei på Senja fortsatt stengt

Veien ved Mefjordaksla på Senja er fortsatt stengt på grunn av fare for ras. Ny vurdering gjøres i dag kl. 12..

NRK - 15 minutter siden

Flere klasser i karantene

Flere klasser ved Bø skule er i dag satt i midlertidig karantene, etter at flere har blitt meldt som nærkontakter til en person som er smitta med covid-19. De aktuelle klassene er informert, ifølge kommuneoverlege i Midt-Telemark, Kristin Sekse..

NRK - 10 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskap

Koronakrisen avdekket store mangler i norsk helseberedskap, ifølge Arbeiderpartiet – som lanserer en rekke tiltak for å styrke pandemiberedskapen. Fredag legger Støre frem sitt forslag til partiprogram for neste stortingsperiode..

NRK - 1 time siden

Utvidet fellingstillatelse på ulv

Etter at flere sauer og lam er funnet drept i Agder den siste tiden, har Fylkesmannen valgt å forlenge fellingstillatelsen på ulven ytterligere en uke, til 1. oktober. Det opplyser viltforvalter Per Ketil Omholt ved til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..

NRK - 16 timer siden

Årets stortingsmiddag avlyst

Årets stortingsmiddag er avlyst på grunn av nåværende situasjon med betydelig smittespredning av covid-19 og myndighetenes smittevernråd. 22. oktober skulle den tradisjonsrike middagen vært holdt på slottet for 103.

NRK - 2 timer siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at han kjørte på en 62 år gammel kvinne i Drammen 8. januar i år. Mannen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven, som omhandler aktsomhet i trafikken, melder Drammens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Trosser portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken. Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt