E24 > Økonomi

Torsdag, 22 April, 04:07

E24 - 23 feb. 21 kl. 09:29

25 selskaper ble rammet da Tietoevry ble utsatt for løsepenge-angrep mandag: – Vi anser dette som en alvorlig kriminell handling

Saken oppdateres ....
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tietoevry

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 selskaper, ble, rammetda , Tietoevry, ble, utsatt, for, løsepenge-angrep mandag Vi anser dette som en alvorlig kriminell handling
E24 - 23 feb. 21 kl. 09:29

Tietoevry utsatt for løsepenge-angrep: – Vi anser dette som en alvorlig kriminell handling

Tietoevry fikk mandag tekniske problemer med flere tjenester de leverer til 25 kunder..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 10 mars 21 kl. 16:10

Norske universiteter rammet

Flere norske kommuner og universiteter er rammet etter storbrann i et datasenter i Strasbourg. Selskapet Ramsalt, som utvikler nettsider for norske selskaper, er rammet og har Utdanningsdirektoratet, Tromsø kommune og flere universiteter som kunder.

E24 - 25 feb. 21 kl. 10:18

Oljefondet har droppet 314 selskaper på ni år

Oljefondet solgte seg i fjor ut av 32 selskaper etter risikovurderinger av blant annet skattepraksis og arbeideres rettigheter. Totalt har fondet kvittet seg med 314 selskaper siden 2012..

NRK - 29 mars 21 kl. 19:14

Selskaper involvert i Xinjiang

Flere internasjonale selskaper kan være indirekte involvert i utnyttelsen av uigurer til tvangsarbeid i Xinjiang-provinsen i Kina, mener FN-eksperter. Over 150 kinesiske og utenlandske selskaper har alvorlige anklager rettet mot seg for brudd på menneskerettighetene til uiguriske arbeidere i leirer i Xinjiang..

E24 - 09 april 21 kl. 11:53

Vil at Oljefondet skal eie færre selskaper

Finansminister Jan Tore Sanner (H) foreslår å redusere antallet selskaper hvor Oljefondet skal kunne investere. Han vil også utelukke selskaper som produserer cannabis til rusformål..

E24 - 25 mars 21 kl. 10:24

Kinesisk kampanje mot vestlige selskaper

Statskontrollerte medier i Kina har startet en kampanje mot H & M, Nike, Adidas og flere andre selskaper etter at Kina ble rammet av vestlige sanksjoner..

NRK - 13 mars 21 kl. 08:32

Erklærer IT-selskaper som trusler

Fem kinesiske IT-selskaper er stemplet som sikkerhetstrusler av det amerikanske teletilsynet. Huawei og ZTE, som allerede er rammet av sanksjoner, er blant selskapene som svartelistes. Selskapene produserer smarttelefoner og nettverksutstyr..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:38

Rammet også for tre år siden

Oppdrettsanlegget som ble rammet av snøskred i går, ble rammet av skred også for tre år siden. Derfor er det planlagt å flytte anlegget ved Stjernøya i løpet av dette året. Det sier samfunnskontakt Roger Pedersen i Grieg Seafoods.

NRK - 25 feb. 21 kl. 02:27

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Flere sentrale Norwegian-profiler slutter

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer, Tonje Næss og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 5 timer siden

Walmart skroter fem meter høyt selvplukk-tårn

Den enorme og hjelpsomme roboten mister jobben i den amerikanske varehuskjempen, ifølge WSJ..

E24 - 6 timer siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 6 timer siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 8 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 8 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 8 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 9 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 10 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 10 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt