NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 03:43

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:22

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS, Vlaardingen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 personer funneti , kjølekonteiner
Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 16:05

12 personer funnet i kjølekonteiner ved motorvei i Belgia

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 20:27

25 personer funnet i kjølekonteiner på vei til Storbritannia

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 menn funnet i live i container

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters. Sjåføren skulle frakte frukt og grønnsaker, men oppdaget en gruppe menn i lasten..

P4 - 26 Oct 19 kl. 12:38

Vietnamesere blant de døde

Mange av de omkomne i lastebiltragedien i Essex i England fryktes å være fra Vietnam. I går ble det rapportert det om at minst seks vietnamesiske familier frykter at deres savnede slektninger kan være blant ofrene. Familiene har ikke mottatt livstegn etter at 39 mennesker ble funnet døde i en kjølekonteiner sørøst i England.

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 13:04

23-åring fra Nord-Irland siktes etter at 39 vietnamesere ble funnet døde i konteiner

En 23 år gammel mann fra Nord-Irland blir siktet i forbindelse med at 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 12:31

Lastebilsjåfør siktet i forbindelse med 39 døde i Essex erklærer seg skyldig

En lastebilsjåfør som er siktet i saken der 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner, erklærer seg skyldig i deler av siktelsen..

NRK - 24 Nov 19 kl. 12:55

Sikter mann i Storbritannia

En 23 år gammel mann fra Nord-Irland blir siktet i forbindelse med at 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner. Fra før er en 25-åring siktet i saken i Storbritannia og en 22-åring siktet i Irland..

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:17

Savnet kvinne funnet

Kvinnen i 80-årene som i går var savnet i Nord-Odal er nå funnet. Kvinnen ble funnet av helikopter og ble fraktet til Akershus Universitetssykehus for mer sjekk. Hun var bevisst da hun ble funnet, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fly på vei til Antarktis er savnet

Et Hercules-fly på vei fra Punta Arenas i Chile til Antarktis har forsvunnet fra radaren. 38 personer er om bord på flyet. Det opplyser informasjonsdepartementet i Chile på Twitter..

NRK - 1 time siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 1 time siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 3 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 3 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 5 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 5 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt