NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 20:25

NRK - 19 nov. 19 kl. 20:22

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland, Storbritannia, TV, NOS, Vlaardingen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 personer funneti , kjølekonteiner
Aftenposten - 30 okt. 19 kl. 16:05

12 personer funnet i kjølekonteiner ved motorvei i Belgia

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 20:27

25 personer funnet i kjølekonteiner på vei til Storbritannia

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 20:27

26 personer funnet i nedkjølt rom på vei til Storbritannia

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia..

NRK - 19 nov. 19 kl. 20:22

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 30 okt. 19 kl. 16:04

12 menn funnet i live i container

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters. Sjåføren skulle frakte frukt og grønnsaker, men oppdaget en gruppe menn i lasten..

P4 - 26 okt. 19 kl. 12:38

Vietnamesere blant de døde

Mange av de omkomne i lastebiltragedien i Essex i England fryktes å være fra Vietnam. I går ble det rapportert det om at minst seks vietnamesiske familier frykter at deres savnede slektninger kan være blant ofrene. Familiene har ikke mottatt livstegn etter at 39 mennesker ble funnet døde i en kjølekonteiner sørøst i England.

Aftenposten - 24 nov. 19 kl. 13:04

23-åring fra Nord-Irland siktes etter at 39 vietnamesere ble funnet døde i konteiner

En 23 år gammel mann fra Nord-Irland blir siktet i forbindelse med at 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner..

Aftenposten - 25 nov. 19 kl. 12:31

Lastebilsjåfør siktet i forbindelse med 39 døde i Essex erklærer seg skyldig

En lastebilsjåfør som er siktet i saken der 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner, erklærer seg skyldig i deler av siktelsen..

NRK - 24 nov. 19 kl. 12:55

Sikter mann i Storbritannia

En 23 år gammel mann fra Nord-Irland blir siktet i forbindelse med at 39 vietnamesere døde mens de var sperret inne i en kjølekonteiner. Fra før er en 25-åring siktet i saken i Storbritannia og en 22-åring siktet i Irland..

P4 - 26 juni 20 kl. 05:22

Person funnet i sjøen

En person ble funnet av dykkere i sjøen i Oslo ved tretiden i natt. Vedkommende ble funnet og hentet opp i live, og blir nå fulgt opp av helsepersonell. I følge politiet ble det slått alarm etter at det ble funnet klær og eiendeler på Rådhuskaia i hovedstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Avviser kinesiske krav på land

Nesten alle landområde som Kina gjer krav på i Sør-Kinahavet, vil verte avvist som kinesiske av USA sin president Donald Trump, ifylgje nyheitsbyrået AP sine kjelder. Trump vil ifylgje AP offentleggjere planane måndag..

NRK - 45 minutter siden

Brann i enebolig i Ski

Politiet opplyser at huset er overtent og at det er spredningsfare. Folk i området bes om å holde seg unna brannstedet. Det skal ikke befinne seg personer inne i huset..

NRK - 30 minutter siden

Grove lovbrot på «Helge Ingstad»

Arbeidstilsynet har funne ut at forholda for arbeidarane på vraket av KNM «Helge Ingstad» kvalifiserer til grove lovbrot, melder Bergens Tidende. Brota kan føre til millionbøter for dei kontrollerte aktørane..

NRK - 45 minutter siden

Brann i bygning i Ski

Brannvesenet har rykket ut på brann i en bygning i Kråkstadveien i Ski. Nødetatene er på vei, og vaktleder i Øst 110-sentralen melder om kraftig røykutvikling..

NRK - 30 minutter siden

Brann i Moss

Det brenn i eit bygg som inneheld søppel i Moss. Det er spreiingsfare og folk i området vert bede om å halde seg unna staden..

NRK - 1 time siden

95-åring for retten

Ein 95 år gammal tysk mann står for retten for å ha delteke i drap som vakt i ein konsentrasjonsleir i nærleiken av Gdansk under andre verdskrig. Mannen var mindreårig under delar av krigen, og saka vert ført for ungdomsretten..

NRK - 1 time siden

Svimerker på vegg

Norkirken i Grimstad har fått tydelige svimerker etter at noen har tent på papp og papir inntil en murvegg. En politipatrulje er på stedet..

NRK - 1 time siden

Funn av person i Piru-innsjøen

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen «Glee»-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 1 time siden

Funn i innsjø der stjerne forsvann

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen Glee-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 1 time siden

Anmelder vindkraftselskap

Organisasjonen Motvind Nord-Odal anmelder sammen med flere grunneiere Odal Vindkraftverk, for å ha startet anleggsarbeidet uten å ha innhentet nødvendig tillatelse. Akershus Energi eier selskapet, har tidligere sagt at de ikke har gjort noe ulovlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt