NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 01:23

NRK - 24 Jan 20 kl. 01:27

25 døde av coronavirus i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av det svært smittsomme coronaviruset i Kina er oppe i 25, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt er det registrert 830 tilfeller Kina, ifølge tall fra landets helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 dødeav , coronavirusi , Kina
NRK - 31 Jan 20 kl. 00:33

212 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde etter utbruddet av coronavirus i Wuhan i Kina, har steget til 212 ifølge AFP. Fredag ble det rapportert om 42 nye dødsfall, kort tid etter at WHO hadde erklært virus som en global folkehelsekrise..

NRK - 31 Jan 20 kl. 00:33

212 døde av coronavirus

Tallet på døde etter utbruddet av coronavirus i Wuhan i Kina, har steget til 212 ifølge AFP. Fredag ble det rapportert om 42 nye dødsfall, kort tid etter at WHO hadde erklært virus som en global folkehelsekrise..

NRK - 23 Jan 20 kl. 16:18

Testes for coronavirus i Skottland

Flere personer testes for coronavirus i Skottland melder, BBC. Ifølge Sky News er det snakk om fire kinesiske statsborgere. Viruset har kostet 17 mennesker livet i Kina, hvor over 500 personer er registrert som smittet..

NRK - 26 Jan 20 kl. 00:17

Coronavirus oppdaget i Canada

Ett tilfelle av coronavirus er oppdaget i Canada. Helsemyndighetene i delstaten Ontario i opplyser at en person behandles på et sykehus i Toronto. Vedkommende skal nylig ha kommet hjem fra en reise til Wuhan i Kina.

NRK - 25 Jan 20 kl. 00:52

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 12:36

Taiwan bekrefter første tilfelle av nytt coronavirus

Myndighetene på Taiwan bekrefter at det første tilfellet av et nytt coronavirus er påvist på øya. Samtidig øker tallet på døde i Kina..

NRK - 22 Jan 20 kl. 15:49

Kina: 17 døde av coronavirus

17 mennesker er døde av coronaviruset, melder Reuters. Antallet smittede i Kina har steget til 444, bekrefter lokale myndigheter. Verdens helseorganisasjon (WHO) sitter nå i krisemøte om viruset..

NRK - 27 Jan 20 kl. 00:28

80 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde av coronaviruset i Kina har steget til 80. Det opplyser kinesiske myndigheter mandag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Totalt er det registrert over 2300 smittetilfeller i verdens mest folkerike land..

NRK - 26 Jan 20 kl. 00:21

Tallet på døde stiger i Kina

I Kina har tallet på døde etter utbruddet av coronavirus steget til 54. Det er registrert 300 nye smittetilfeller, opplyser helsemyndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 05:53

80 døde av coronavirus i Kina

Ytterligere 24 personer har dødd av coronaviruset i Kina, opplyser helsemyndigheter i Hubei. Dermed er antallet døde oppe i 80..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 30 minutter siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 45 minutter siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 1 time siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 45 minutter siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..

NRK - 1 time siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 1 time siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt