NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:42

NRK - 24 jan. 20 kl. 01:27

25 døde av coronavirus i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av det svært smittsomme coronaviruset i Kina er oppe i 25, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt er det registrert 830 tilfeller Kina, ifølge tall fra landets helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 dødeav , coronavirusi , Kina
NRK - 31 jan. 20 kl. 00:33

212 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde etter utbruddet av coronavirus i Wuhan i Kina, har steget til 212 ifølge AFP. Fredag ble det rapportert om 42 nye dødsfall, kort tid etter at WHO hadde erklært virus som en global folkehelsekrise..

Aftenposten - 21 jan. 20 kl. 12:36

Taiwan bekrefter første tilfelle av nytt coronavirus

Myndighetene på Taiwan bekrefter at det første tilfellet av et nytt coronavirus er påvist på øya. Samtidig øker tallet på døde i Kina..

NRK - 23 jan. 20 kl. 16:18

Testes for coronavirus i Skottland

Flere personer testes for coronavirus i Skottland melder, BBC. Ifølge Sky News er det snakk om fire kinesiske statsborgere. Viruset har kostet 17 mennesker livet i Kina, hvor over 500 personer er registrert som smittet..

NRK - 26 jan. 20 kl. 00:17

Coronavirus oppdaget i Canada

Ett tilfelle av coronavirus er oppdaget i Canada. Helsemyndighetene i delstaten Ontario i opplyser at en person behandles på et sykehus i Toronto. Vedkommende skal nylig ha kommet hjem fra en reise til Wuhan i Kina.

NRK - 31 jan. 20 kl. 00:33

212 døde av coronavirus

Tallet på døde etter utbruddet av coronavirus i Wuhan i Kina, har steget til 212 ifølge AFP. Fredag ble det rapportert om 42 nye dødsfall, kort tid etter at WHO hadde erklært virus som en global folkehelsekrise..

VG - 25 mars 20 kl. 09:55

Nye tall fra WHO: Tester 44 vaksiner mot coronavirus

To vaksiner mot coronavirus testes nå på pasienter i Kina og USA. Minst ti land og 44 prosjekter deltar i det internasjonale vaksinekappløpet..

NRK - 09 jan. 20 kl. 11:17

Kan stå bak mystisk sykdomsbølge

En mystisk type lungebetennelse som har spredt seg i den kinesiske storbyen Wuhan, kan skyldes en ny type coronavirus, opplyser statlige medier. Forskere har analysert viruset og foreløpig konkludert at det er snakk om en ny type coronavirus..

NRK - 25 jan. 20 kl. 02:12

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 25 jan. 20 kl. 02:12

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 30 jan. 20 kl. 20:46

WHO erklærer coronavirus-krise

Verdens helseorganisasjon erklærer internasjonal folkehelsekrise som følge av coronavirus-utbruddet. – Alle land må samarbeide, og det er tid for solidaritet, fakta og ikke frykt, sa WHO-sjef Tedros Adhanom i kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

49 i karantene ved skole i Bergen

En elev ved Nordahl Grieg videregående skole i Bergen har fått påvist koronasmitte, og 49 personer er satt i karantene. Det melder Bergens Tidende. Skolen fikk beskjed om den positive testen torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Minst 100 i karantene etter busstur

Minst 100 personer er satt i karantene i flere kommuner og fire er bekreftet smittet, etter besøket av reisefølget fra Sør-Rogaland der flere var koronasmittet. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen.

NRK - 1 time siden

Fire nye smitta

I dag har fire personar i Stavanger fått påvist covid-19. Totalt er det nå registrert 60 nye smittetilfelle i Stavanger i september. Det er for tida stor pågang av folk som vil testa seg, som gjer at det kan bli venting i travle periodar..

NRK - 15 minutter siden

Pris til «Kunstneren og tyven»

«Kunstneren og tyven» vant prisen for beste nordiske dokumentarfilm på Nordisk Panorama i Malmö torsdag. I tillegg vant «De berørte» kortfilmprisen og «Fucking adopt» vant Best Nordica Voices-prisen, skriver Norsk filminstitutt i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av de viktigste kardinalene i Vatikanet, Angelo Becciu, har trukket seg uten at noen årsak er oppgitt. Avgangen torsdag beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet heter det at pave Frans har akseptert at Becciu trekker seg..

NRK - 45 minutter siden

Kina til USA: – Nok er nok

USA og Kina rettet harde angrep mot hverandre under et møte om koronakrisen i FNs sikkerhetsråd torsdag. – Nok er nok. Dere har forårsaket nok trøbbel for verden allerede, sa Kinas FN-ambassadør Zhang Jun.

NRK - 45 minutter siden

Arbeidsulykke i Alta

En person falt ned fra en stige og traff draget på en lastebilhenger ved Peska grustak i Alta. Hendelsen er anses som en arbeidsulykke, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Personen behandles for leggskade på legevakt..

NRK - 1 time siden

Trump taler i Nord Carolina

NRK - 13 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt