VG > Sport

Sunday, 17 February, 00:55

VG - 12 Feb 19 kl. 13:05

25 år i dag siden Lillehammer-OL åpnet: – Ingen har klart å matche oss

Tirsdag tennes OL-ilden igjen på Lillehammer - på minuttet 25 år etter 1994-lekene. OL-sjefen Gerhard Heiberg gleder seg til å gjenoppfriske minnene og mener at ingen OL-arrangører har klart å «matche» Lillehammer-lekene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OL, Lillehammer, Gerhard Heiberg, Lillehammer-OL

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 åri , dag, siden, Lillehammer-OL, åpnetIngen har , klart å matche oss
NRK - 10 timer siden

Kongeparet markerer OL-jubileum

Denne uken er det 25 år siden Lillehammer-OL gikk av stabelen i 1994. Lørdag er kongeparet til stede i Lillehammer under markeringen - sammen med mange gamle kjenninger. Hele helgen er satt av til markeringen..

VG - I førrgår: 19:47

25 år siden Lillehammer: OL-medaljenes glemte bakside

Dersom jubileet for Lillehammer-OL skal brukes til å sparke i gang en debatt om nye leker i Norge, er det viktig at minneboken ikke presenteres sminket og selektivt..

VG - 30 Oct 18 kl. 21:21

Lillehammer med seks på rad – fire mål av talentet Noer

LILLEHAMMER (VG) (Lillehammer – Frisk Asker 6–2) Merk deg Jacob Noer (20). Først som sist. Hele fire mål for Lillehammer da Frisk Asker ble knust i Get-ligaen i kveld..

VG - 17 Nov 18 kl. 20:30

Lillehammer vant hockeyfesten i Håkons Hall

(Lillehammer - Storhamar ) 9165 tilskuere tok turen til Håkons Hall for å se Mjøs-derbyet der amerikanske Austin Cangelosi (24) ble matchvinner for Lillehammer..

NRK - 16 Jan 19 kl. 19:23

Alvorlig ulykke i Lillehammer

En ung gutt skal ha falt i en bekk under lek i et boligområde i Lillehammer i kveld. Det ble satt igang gjennopplivning på stedet. Gutten er nå kjørt til sykehus, opplyser politiet..

NRK - 02 Dec 18 kl. 12:39

Trippel norsk på Lillehammer

Didrik Tønseth slo Sjur Røthe i spurten på dagens klassiske jaktstarten og vant minitouren på Lillehammer. Emil Iversen sørget for at pallen ble fylt med nordmenn..

VG - 28 Dec 18 kl. 20:16

Elleve strake seirer for Oilers – valset over Lillehammer

(Stavanger Oilers - Lillehammer 5-1) Hvem kan stoppe Stavanger Oilers for tiden? Ikke Lillehammer i hvert fall. Mot dem avgjorde Stavanger-laget kampen i periode nummer to..

VG - 01 Dec 18 kl. 13:18

Røthe og Dyrhaug sikret dobbelt norsk på Lillehammer

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Han kom seg ikke til OL og har slitt med sykdom, men på Lillehammer var Sjur Røthe best av alle. Niklas Dyrhaug sikret dobbelt norsk..

VG - 01 Dec 18 kl. 13:18

Røthe og Dyrhaug sikret dobbelt norsk på Lillehammer: – Jeg er litt rørt

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Han kom seg ikke til OL og har slitt med sykdom, men på Lillehammer var Sjur Røthe (30) best av alle. Niklas Dyrhaug sikret dobbelt norsk..

VG - 01 Dec 18 kl. 13:18

Røthe og Tønseth sikret dobbelt norsk på Lillehammer: – Jeg er litt rørt

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Han kom seg ikke til OL og har slitt med sykdom, men på Lillehammer var Sjur Røthe (30) best av alle. Didrik Tønseth sikret dobbelt norsk..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 2 timer siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 2 timer siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 5 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 4 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 5 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 6 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 6 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 7 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 8 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt