VG > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:20

VG - 20 Jan 19 kl. 22:51

250 flypassasjerer var strandet i ekstremkulde i 16 timer

Passasjerene om bord et United Airlines-fly ble lørdag stående på flyplassen Goose Bay i Canada i 16 timer, før hjelpen kom. Inne i flyet skal temperaturen raskt ha nådd et ukomfortabelt nivå..
Les mer på VG


Les mer om:
United Airlines, Goose Bay, Canada

Dele artikeln

214 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 250, flypassasjerervar , strandeti , ekstremkuldei 16 , timer
VG - 20 Jan 19 kl. 22:51

250 flypassasjerer strandet i ekstremkulde i 16 timer

Passasjerene om bord et United Airlines-fly ble lørdag stående på flyplassen Goose Bay i Canada i 16 timer, før hjelpen kom. Inne i flyet skal temperaturen raskt ha nådd et ukomfortabelt nivå..

VG - 21 Dec 18 kl. 23:21

168 flypassasjerer fortsatt strandet i Trondheim

Et Norwegian-fly fra Bodø til Oslo med 168 passasjerer måtte fredag kveld lande på Trondheim lufthavn på grunn av teknisk feil. Passasjerene er fortsatt strandet i Trondheim lørdag morgen..

VG - 21 Dec 18 kl. 23:21

168 flypassasjerer strandet på Værnes

Et Norwegian-fly fra Bodø til Oslo med 168 passasjerer måtte i kveld lande på Trondheim lufthavn på grunn av teknisk feil..

NRK - 29 Jun 19 kl. 07:25

Vekst i berusede flypassasjerer

Luftfarttilsynet har fått melding om 30 uregjerlige flypassasjerer så langt i år mot 29 i hele fjor, skriver Dagsavisen. 25 av de uregjerlige passasjerene har vært beruset..

NRK - 12 Aug 19 kl. 14:37

Nedgang i antall flypassasjerer

Tallet på flypassasjerer gikk ned med 0,1 prosent i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, viser tall fra Avinor. Over fem millioner passasjerer reiste til, fra eller via Avinors flyplasser i juli..

Dagbladet - 26 Nov 18 kl. 06:37

145 hvaler strandet i New Zealand

I løpet av helga har rundt 145 grindhvaler strandet innenfor en radius på to kilometer på øya Stewart Island i New Zealand. Alle hvalene døde..

NRK - 06 Dec 18 kl. 12:43

En milliard flypassasjerer i EU

Antall flypassasjerer i EU oversteg i fjor 1 milliard for første gang. I alt 1.043 millioner passasjerer tok fly i EU i 2017, opplyser Eurostat.

Aftenposten - 26 Nov 18 kl. 06:11

145 hvaler strandet i New Zealand

I løpet av helgen har rundt 145 grindhvaler strandet innenfor en radius på to kilometer på øya Stewart Island i New Zealand. Alle hvalene døde..

NRK - 22 Feb 19 kl. 23:47

Strandet Norwegian-fly på vei hjem

Et Boeing 737 Max-fly fra Norwegian kunne fredag sette kursen mot Skandinavia etter å ha vært strandet i Iran etter en nødlanding i desember. Ifølge E24 er flyet ventet å lande på Arlanda ved Stockholm natt til lørdag..

VG - 26 Nov 18 kl. 07:54

145 hvaler strandet i New Zealand

I løpet av helga har rundt 145 grindhvaler strandet innenfor en radius på to kilometer på øya Stewart Island i New Zealand. Alle hvalene døde..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Lokale Venstre-topper ut mot Frp i regjeringsdrama

Venstre-politikere reagerer på at regjeringspartner Frp forsøker å stemple dem som tapere i bompenge-dramaet i regjeringen. – Sleipt kommunikasjonstriks, sier partiets fylkesleder i Trøndelag..

VG - 1 time siden

Frikjent for drapet på sin dødfødte baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

VG - 2 timer siden

Epsteins assistent i søkelyset etter forretningsmannens bortgang

Amerikanske myndigheter har gjort det klart at etterforskningen av Jeffrey Epstein ikke er over, selv om han er død. Hans assistent Ghislaine Maxwell er nå i søkelyset..

VG - 3 timer siden

Politiet leide svart mann med tau. Konklusjon: Ikke kriminelt

Myndighetene har kommet frem til at de to politibetjentene ikke gjorde noe kriminelt da de geleidet en svart mann i tau langs en gate i Texas..

VG - 4 timer siden

Nekter for videre bomforhandlinger: – Vi er ferdig forhandlet

Frp-lederen fastholder at partiet ikke vil forhandle mer om bompengeskissen..

VG - 7 timer siden

Amerikanske myndigheter hevder de har avverget tre masseskytinger

Myndighetene i USA har den siste uken pågrepet tre menn i ulike delstater, for å ha truet med eller å ha vist interesse for å utføre masseskytinger. Alle tre er under 30 år..

VG - 10 timer siden

USA: Niåring skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

VG - 11 timer siden

«Listhaug-effekt» for Frp i Møre og Romsdal

Mens Frp sliter på nasjonale målinger, går de kraftig fram i Møre og Romsdal, viser ny måling. Sylvi Listhaug får en stor del av æren..

VG - 13 timer siden

Brasils president med nytt angrep mot Norge: – De sponser hvaldrap

President Jair Bolsonaro delte en brutal og blodig video av det han hevder er hvalfangst i Norge..

VG - 14 timer siden

Faktisk.no: Nei, Oslo Frp ønsker ikke et forbud mot el-sparkesykler

Faktasjekken viser at lokalpartiet ikke har vedtatt å gå inn for et forbud mot de omstridte el-sparkesyklene. Påstanden fra Lan Marie Nguyen Berg (MDG) er dermed helt feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt