NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:37

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2.500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2.500 mennesker er registrert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder AP. Myndighetene sier at navnene ikke er sjekket opp mot alle som er evakuert og forventer at navnelisten vil sinke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bahamas, Dorian, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 2.500, savnet, Bahamas
NRK - 07 Sep 19 kl. 05:22

43 døde på Bahamas

Myndighetene på Bahamas har oppjustert antall døde til 43 etter orkanen Dorian. – Det er ventet å øke betydelig, sier talskvinnen for statsminister Hubert Minnis, Erica Wells Cox, til NBC Nyheter. Mange hundre mennesker er savnet på Bahamas..

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2500 mennesker er registerert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder Reuters..

P4 - 11 Sep 19 kl. 18:49

2500 savnet på Bahamas

Rundt 2500 personer er savnet på Bahamas etter orkanen Dorian. Det opplyser myndighetene i landet i dag. Redningsmannskap søker fortsatt gjennom ruiner, men håpet om å finne overlevende er ikke veldig stort.

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:35

Hundrevis savnet på Bahamas

30 mennesker bekreftet omkommet etter orkanen Dorian på Bahamas. Tallet kan være langt høyere. – Hundrevis av mennesker, kanskje tusenvis er fortsatt savnet, sier Joy Jibrilu, direktør for landets turist- og luftfartsmyndigheter, ifølge CNN..

P4 - 13 Sep 19 kl. 05:20

Ny storm på vei mot Bahamas

En ny storm vil snart ramme Bahamas. Ifølge amerikanske værvarslere er en tropisk syklon på vei og vil treffe øygruppen de neste 36 timene. Det er frykt for at de hardest rammede områdene, Grand Bahamas og Abaco etter orkanen Dorians herjinger forrige uke, vil bli truffet.

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:04

Hundrevis er fortsatt savnet på Bahamas

Seks dager etter at orkanen Dorian raserte den nordlige delen av Bahamas er hundrevis av mennesker fortsatt savnet. Abaco-øyene var blant dem som ble hardest rammet. Så langt er 43 mennesker bekreftet døde, men det er ventet at dødstallet vil stige betydelig..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:22

1300 er savnet: Bahamas frykter nytt uvær

«Humberto» – det kan bli navnet som gis til den neste stormen som treffer katastroferammede Bahamas, halvannen uke etter orkanen Dorians herjinger..

NRK - 07 Sep 19 kl. 07:23

43 døde på Bahamas etter Dorian

Så langt er 43 mennesker registrert omkommet på Bahamas etter orkanen Dorian. Det melder The Washington Post. Lokale helsemyndigheter frykter at dødstallene vil stige kraftig.

NRK - 30 Jun 19 kl. 10:01

14 skutt og såret på Bahamas

14 mennesker er skutt og såret under en masseskyting i Nassau på Bahamas, ifølge lokale medier. Tilstanden til to av de sårede er kritisk, melder Bahamas Press på Twitter..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:37

Oppjustert antall døde på Bahamas

De offisielle tallene viser så langt at 50 mennesker er døde etter at orkanen Dorian rammet Bahamas for en drøy uke siden. De fleste på øya Abaco, ifølge en tjenestemann. Orkanen er den verste katastrofen i Bahamas historie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 30 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt