NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:41

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2.500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2.500 mennesker er registrert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder AP. Myndighetene sier at navnene ikke er sjekket opp mot alle som er evakuert og forventer at navnelisten vil sinke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bahamas, Dorian, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 2.500, savnet, Bahamas
NRK - 07 Sep 19 kl. 05:22

43 døde på Bahamas

Myndighetene på Bahamas har oppjustert antall døde til 43 etter orkanen Dorian. – Det er ventet å øke betydelig, sier talskvinnen for statsminister Hubert Minnis, Erica Wells Cox, til NBC Nyheter. Mange hundre mennesker er savnet på Bahamas..

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2500 mennesker er registerert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder Reuters..

P4 - 11 Sep 19 kl. 18:49

2500 savnet på Bahamas

Rundt 2500 personer er savnet på Bahamas etter orkanen Dorian. Det opplyser myndighetene i landet i dag. Redningsmannskap søker fortsatt gjennom ruiner, men håpet om å finne overlevende er ikke veldig stort.

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:35

Hundrevis savnet på Bahamas

30 mennesker bekreftet omkommet etter orkanen Dorian på Bahamas. Tallet kan være langt høyere. – Hundrevis av mennesker, kanskje tusenvis er fortsatt savnet, sier Joy Jibrilu, direktør for landets turist- og luftfartsmyndigheter, ifølge CNN..

P4 - 13 Sep 19 kl. 05:20

Ny storm på vei mot Bahamas

En ny storm vil snart ramme Bahamas. Ifølge amerikanske værvarslere er en tropisk syklon på vei og vil treffe øygruppen de neste 36 timene. Det er frykt for at de hardest rammede områdene, Grand Bahamas og Abaco etter orkanen Dorians herjinger forrige uke, vil bli truffet.

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:04

Hundrevis er fortsatt savnet på Bahamas

Seks dager etter at orkanen Dorian raserte den nordlige delen av Bahamas er hundrevis av mennesker fortsatt savnet. Abaco-øyene var blant dem som ble hardest rammet. Så langt er 43 mennesker bekreftet døde, men det er ventet at dødstallet vil stige betydelig..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:22

1300 er savnet: Bahamas frykter nytt uvær

«Humberto» – det kan bli navnet som gis til den neste stormen som treffer katastroferammede Bahamas, halvannen uke etter orkanen Dorians herjinger..

NRK - 07 Sep 19 kl. 07:23

43 døde på Bahamas etter Dorian

Så langt er 43 mennesker registrert omkommet på Bahamas etter orkanen Dorian. Det melder The Washington Post. Lokale helsemyndigheter frykter at dødstallene vil stige kraftig.

NRK - 30 Jun 19 kl. 10:01

14 skutt og såret på Bahamas

14 mennesker er skutt og såret under en masseskyting i Nassau på Bahamas, ifølge lokale medier. Tilstanden til to av de sårede er kritisk, melder Bahamas Press på Twitter..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:37

Oppjustert antall døde på Bahamas

De offisielle tallene viser så langt at 50 mennesker er døde etter at orkanen Dorian rammet Bahamas for en drøy uke siden. De fleste på øya Abaco, ifølge en tjenestemann. Orkanen er den verste katastrofen i Bahamas historie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt