NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 06:33

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2500 mennesker er registerert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bahamas, Dorian, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 2500, savnet, Bahamas
P4 - 11 Sep 19 kl. 18:49

2500 savnet på Bahamas

Rundt 2500 personer er savnet på Bahamas etter orkanen Dorian. Det opplyser myndighetene i landet i dag. Redningsmannskap søker fortsatt gjennom ruiner, men håpet om å finne overlevende er ikke veldig stort.

NRK - 12 Sep 19 kl. 17:58

1300 på savnetliste på Bahamas

1300 mennesker står på listen over savnede etter orkanen på Bahamas. Det opplyser myndighetene. Inntil nylig var dette tallet 2500.

NRK - 12 Sep 19 kl. 17:58

1300 på savneliste på Bahamas

1300 mennesker står på listen over savnede etter orkanen på Bahamas. Det opplyser myndighetene. Inntil nylig var dette tallet 2500.

NRK - 07 Sep 19 kl. 05:22

43 døde på Bahamas

Myndighetene på Bahamas har oppjustert antall døde til 43 etter orkanen Dorian. – Det er ventet å øke betydelig, sier talskvinnen for statsminister Hubert Minnis, Erica Wells Cox, til NBC Nyheter. Mange hundre mennesker er savnet på Bahamas..

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:32

2.500 savnet på Bahamas

Myndighetene på Bahamas opplyser onsdag at rundt 2.500 mennesker er registrert som savnet som følge av orkanen Dorian, melder AP. Myndighetene sier at navnene ikke er sjekket opp mot alle som er evakuert og forventer at navnelisten vil sinke..

NRK - 13 Sep 19 kl. 00:49

Antall savnede faller

Antallet savnede etter orkanen «Dorians» herjinger på Bahamas faller til 1300. Tidligere denne uka opplyste myndighetene om at det var 2500 personer savnet. Årsaken til det lavere tallet er ifølge BBC at de har sjekket lista mot de evakuerte..

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:35

Hundrevis savnet på Bahamas

30 mennesker bekreftet omkommet etter orkanen Dorian på Bahamas. Tallet kan være langt høyere. – Hundrevis av mennesker, kanskje tusenvis er fortsatt savnet, sier Joy Jibrilu, direktør for landets turist- og luftfartsmyndigheter, ifølge CNN..

P4 - 13 Sep 19 kl. 05:20

Ny storm på vei mot Bahamas

En ny storm vil snart ramme Bahamas. Ifølge amerikanske værvarslere er en tropisk syklon på vei og vil treffe øygruppen de neste 36 timene. Det er frykt for at de hardest rammede områdene, Grand Bahamas og Abaco etter orkanen Dorians herjinger forrige uke, vil bli truffet.

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:04

Hundrevis er fortsatt savnet på Bahamas

Seks dager etter at orkanen Dorian raserte den nordlige delen av Bahamas er hundrevis av mennesker fortsatt savnet. Abaco-øyene var blant dem som ble hardest rammet. Så langt er 43 mennesker bekreftet døde, men det er ventet at dødstallet vil stige betydelig..

VG - 13 Sep 19 kl. 11:22

1300 er savnet: Bahamas frykter nytt uvær

«Humberto» – det kan bli navnet som gis til den neste stormen som treffer katastroferammede Bahamas, halvannen uke etter orkanen Dorians herjinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 2 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 4 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 4 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 8 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 4 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 4 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt