E24 > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 00:44

E24 - 15 okt. 19 kl. 06:09

2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger

I 2015 bestemte regjeringen at et nytt, nasjonalt sekretariat for den nye Skatteklagenemnda skulle plasseres i Stavanger. Der ligger 2.500 klager og venter nå..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Skatteklagenemnda, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 2.500, nasjonale, skatteklagesakeri kø i , Stavanger
P4 - 15 okt. 19 kl. 05:57

2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø

I 2015 bestemte regjeringen at et nytt, nasjonalt sekretariat for den nye Skatteklagenemnda skulle plasseres i Stavanger. Og det blir nok å gjøre, for 2.500 klager ligger nå og venter.

Dagbladet - 30 sep. 19 kl. 06:00

De nasjonale klimastrateger

Vår tids nasjonale strateger må modernisere norsk klimapolitikk på en måte som fordeler goder og ansvar mer rettferdig enn i dag..

Dagbladet - 06 nov. 19 kl. 08:18

Jenter gjør det dårligere på nasjonale prøver

Jenter gjør det litt svakere på de nasjonale prøvene enn før. Kjønnsforskjellene er størst i regning..

NRK - 17 mars 20 kl. 12:27

Pasient i respirator i Stavanger

En pasient ved Stavanger universitetssjukehus (SUS) er lagt i respirator som følge av sykdommen covid-19. Sju koronapasienter er innlagt ved sykehuset. Personen er i 40-årene, opplyser Helse Stavanger, ifølge Stavanger Aftenblad..

NRK - 05 mars 20 kl. 22:13

Barneskole-elev smittet av korona

En elev ved en barneskole i Stavanger har fått påvist korona-smitte. Barnet har vært på ferie i Nord-Italia. Kommunen opplyser at de følger opp eleven, og samarbeider med nasjonale helsemyndigheter..

NRK - 06 juni 20 kl. 12:56

Markering i Stavanger stanses ikke

Stavanger kommune vil ikke stoppe markeringen mot rasismle i Stavanger sentrum i ettermiddag, selv om de ikke anbefaler store folkesamlinger. Beredskapssjef Torstein Nilsen ber om at de som kommer følger smittevernreglene, melder Stavanger Aftenblad..

NRK - 02 mars 20 kl. 17:51

En person smittet i Stavanger

En person bosatt i Stavanger har testet positivt på det nye koronaviruset, ifølge Stavanger kommune. Vedkommende har lette symptomer og er i hjemmekarantene. Personen kom fra ferie i Nord-Italia lørdag og ble testet ved Stavanger legevakt samme dag..

NRK - 14 aug. 19 kl. 12:30

Nasjonale tryggingstiltak held fram

Politidistrika har fått beskjed om at dei nasjonale tiltaka etter skytinga ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenga ut neste veke. Det handlar blant anna om auka nærvær og væpning i samband med større muslimske arrangement..

NRK - 15 jan. 20 kl. 01:33

Trekker seg tilbake i Stavanger

I Stavanger er vannstanden i ferd med å trekke seg tilbake. Ifølge beredskapssjef i Stavanger kommune, Torstein Nilsen, nådde vannstanden toppen rundt midnatt. Da stod vannet 14 centimeter over kaikanten i Stavanger..

Aftenposten - 28 juli 19 kl. 21:19

USAs nasjonale etterretningssjef går av

USAs nasjonale etterretningsdirektør Dan Coats trekker seg, opplyser president Donald Trump..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Hotelldirektør: – Juli i år kan bli bedre enn i fjor

Hotellbelegget i Oslo var bare 20,2 prosent i juni. I Kristiansand var det derimot langt høyere. Nå spår hotelldirektør Raymond Kirknes en strålende juli..

E24 - Igår: 20:50

Meglertopp om digitale børsnoteringer og markedet: – Nå er det full fart

Coronapandemien preger fortsatt verden, men det er høy aktivitet i finansmarkedene. Sjefen i et av Norges største meglerhus merker stor pågang og tror erfaringene fra den første heldigitale børsnoteringen vil sette varige spor i bransjen..

E24 - Igår: 21:35

Produksjonen av ikoniske Boeing 747 kan gå mot slutten

Ifølge Bloomberg stanser Boeing trolig produksjonen av «luftfartens dronning» Boeing 747 etter over 50 år i produksjon..

E24 - 16 timer siden

Nordmenn flokker til golfbanen: - Voldsom pågang

Interessen for golf har eksplodert under coronakrisen, viser tall fra Norges Golfforbund. Hittil i år er det registrert over 16.000 nye medlemmer, og flere golfklubber melder om sprengt kapasitet.

E24 - 16 timer siden

Elendige besøkstall hos kinoene i juni

Selv om kinoene igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor..

E24 - 13 timer siden

Arbeidsdepartementet vil ikke gi dagpengegaranti

Statssekretær Saida Begum lover at NAV vil jobbe så hardt de kan for å gi folk pengene sine. Men hun tør ikke garantere en normal saksbehandlingstid i august..

E24 - 10 timer siden

Dette er de største farene for markedet nå

Ekspertene mener coronafaren er langt fra over. Samtidig må man også løfte blikket mot andre risikomomenter – som presidentvalget i USA og brexit..

E24 - 7 timer siden

Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord

Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til Ulsteinvik for å se om det er mulig..

E24 - 5 timer siden

Frykter ukontrollert prisvekst – ser 2016-tendenser i boligmarkedet

I 2016 steg boligprisene 26 prosent fra januar til desember. Meglertopp kjenner igjen mange av tendensene som drev denne oppgangen i dagens marked..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt