NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 16:56

NRK - 26 jan. 21 kl. 23:30

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde. Flesteparten av dødsfallene fant sted i havnebyen Beira. Ifølge myndighetene ble de fleste av dem drept av fallende trær, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eloise, Mosambik, Beira, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 250.000, rammetav , sykloni , Mosambik
NRK - 31 jan. 21 kl. 06:03

Minst en død etter syklon på Fiji

Fiji er for andre gang på en måneden rammet av syklon. Minst en person er omkommet og fem savnet etter det tropiske uværet. Syklonen traff øygruppen i Stillehavet som en kategori 2-storm med vindkast opp i 39 meter i sekundet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:38

Rammet også for tre år siden

Oppdrettsanlegget som ble rammet av snøskred i går, ble rammet av skred også for tre år siden. Derfor er det planlagt å flytte anlegget ved Stjernøya i løpet av dette året. Det sier samfunnskontakt Roger Pedersen i Grieg Seafoods.

NRK - 25 feb. 21 kl. 02:27

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 07 feb. 21 kl. 11:57

Donerer en halv million vaksiner

Afghanistan mottok søndag 500.000 doser av AstraZenecas koronavaksine, produsert i India, opplyser landets helsemyndigheter. Målet er i første omgang å vaksinere 250.

NRK - 11 jan. 21 kl. 16:23

250.000 britiske småbedrifter truet

Flere enn en kvart million britiske bedrifter kan gå konkurs i år som følge av koronapandemien og brexit. Det viser en studie fra bedriftsforbundet FSB, som NTB omtaler. FSB sier regjeringens hjelpepakker ikke holder tritt med innstrammingene..

E24 - 17 jan. 21 kl. 08:09

Vil den offentlige papirmøllen til livs: Her sendes Norges første digitale planvarsel

Arbeidet med å komme papirmøllen i samfunnet til livs fortsetter for fullt. Med noen få klikk varslet Nye Veier 250 naboer og berørte parter, og sparte 39 kilo papir og 16.000 kroner i porto..

NRK - 23 jan. 21 kl. 03:45

Skal lage spenningsfilm om korona

Fantefilm har fått 250.000 kroner i utviklingsstøtte til spenningsfilmen «C19» som tar utgangspunkt i koronapandemien. Pengene kommer fra Norsk filminstitutt, skriver Dagsavisen.

E24 - 23 jan. 21 kl. 07:42

Selskapet bak «Bølgen» og «Skjelvet» lager coronafilm

Fantefilm har fått 250.000 kroner i utviklingsstøtte til spenningsfilmen «C19», som – ikke overraskende – tar utgangspunkt i den pågående koronapandemien..

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:06

Rundt 308.000 har fått første dose

308.145 nordmenn har fått første dose av koronavaksinen, viser tall fra FHI. 125.

Dagbladet - 28 feb. 21 kl. 03:09

«Putins kokk» etterlyst av FBI

Russiske Jevgenij Prigozjin etterlyses. Dusøren er på 250 000 dollar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Vil unngå å stengja skulane

I morgon kjem regjeringa med nye retningslinjer nasjonalt for koronapandemien. I den siste perioden har born og unge i stor grad drive smitten. Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet seier til NRK at dei har hatt mange diskusjonar om skule for å sjå om elevane kan vera til stades på skulen, samstundes som ein får strengare smitteverntiltak.

NRK - 30 minutter siden

AstraZeneca-vaksine til eldre

Italia er det foreløpig siste av en rekke europeiske land som godkjenner AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år. Det var tidligere for få studier til å fastslå at vaksinen var effektiv og trygg for den eldste delen av befolkningen, dermed nølte flere land med å ta den i bruk. Italias helsedepartement kunngjorde i dag at det er trygt å bruke vaksinen for de over 65 år med unntak av svært sårbare personer, som personer med immunsvikt eller de som tar andre medikamenter som fører til høyere risiko for å dø av covid-19.

NRK - 1 time siden

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 1 time siden

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

EU-regulator advarer mot Sputnik

Styrelederen i EUs legemiddeltilsyn EMA mener det vil være som en «russisk rulett» å gi nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V. EMAs styreleder Christa Wirthumer-Hoche mener det foreløpig ikke er nok data på hvor trygg vaksinen er..

NRK - 1 time siden

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..

NRK - 2 timer siden

Ansatte og pasienter i karantene

Elleve ansatte og fem pasienter ved Sykehuset Vestfold er i karantene etter at en pasient i helgen testet positivt for koronaviruset etter å ha vært innlagt på sykehuset. Vedkommende ble smittet før innleggelsen, ifølge sykehuset. De 16 er nå i karantene mens de venter på testsvar, opplyser sykehuset..

NRK - 2 timer siden

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..

NRK - 2 timer siden

Slutter i NRK radio

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. De tre skal, ifølge Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå. De fortsetter i andre NRK-prosjekter som Side om side..

NRK - 2 timer siden

Slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. Sammen skal de tre, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt