NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:30

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:04

24 arbeidarar mista livet i Marokko

Minst 24 arbeidarar er døde i Tanger i Marokko etter at kraftig regn førte til flaum i ein ulovleg klesfabrikk. Det melder det marokkanske nyheitsbyrået MAP. Ein redningsaksjon går føre seg for å hente ut andre arbeidarar i lokalet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tanger, Marokko, MAP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 24 arbeidarar, mista, liveti , Marokko
NRK - 09 mars 21 kl. 13:24

– LO har mista ein stor leiar

Tidlegare statsminister og NATO-leiar Jens Stoltenberg skriv på Facebook at med bortgangen til Hans-Christian Gabrielsen har LO mista ein stor leiar, arbeidarrørsla mista ein bauta og Stoltenberg har mista ein god ven..

NRK - 12 feb. 21 kl. 13:12

Minst elleve døde i fyrverkeribrann

Minst elleve arbeidarar mista livet og 37 vart skadde i ein brann på ein fyrverkerifabrikk Sør-India, opplyser politiet. Tilstanden er kritisk for fleire av dei skadde..

NRK - 09 jan. 21 kl. 12:06

Mista 10.000 fots høgde på 1 minutt

Passasjerflyet med 62 menneske om bord, som er sakna i Indonesia, mista 10.000 fots høgd på under eitt minutt, før kontakten vart broten. Det melder Flightradar24..

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:56

Færre mista autorisasjonen i fjor

I fjor mista 117 helsepersonell til saman 128 autorisasjonar, ein nedgang frå året før. Den hyppigaste årsaken var misbruk av rusmidlar og uforeinleg åtferd. 49 av dei var sjukepleiarar, medan 30 var legar, skriv Helsetilsynet i ei oppdatering..

NRK - 29 mars 21 kl. 17:57

Mista tømmer i Sogndal

Ein tømmerbil har mista deler av lasta på riksveg 5 mellom Kaupanger og Sogndal ved Kjørnes. Eine vegbana er sperra, melder politiet. Strekninga er ein av dei mest trafikkerte i Sogn og Fjordane, men ingen skal ha kome til skade..

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:44

India vil eksportere vaksine

India vil fredag begynne å eksportere AstraZeneca-vaksine som er produsert på Indias Serum Institutt, som er verdens største vaksineprodusent. India har holdt igjen på eksport til det fikk startet opp sitt eget vaksinasjonprogram forrige helg. Vaksinene som skal eksporteres fredag går til Brazil og Marokko, deretter vil det også bli eksport til Sør-Afrika og Saudi-Arabia.

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:44

India vil eksportere vaksiner

India vil fredag begynne å eksportere AstraZeneca-vaksine som er produsert på Indias Serum Institutt, som er verdens største vaksineprodusent. India har holdt igjen på eksport til det fikk startet opp sitt eget vaksinasjonprogram forrige helg. Vaksinene som skal eksporteres fredag går til Brasil og Marokko.

NRK - 28 jan. 21 kl. 20:30

10.000 kan gå på jobb att

Virke trur at 10.000 arbeidarar kan gå på jobb att fredag som fylgje av at Helsedirektoratet, FHI og Virke har oppklart kva som vert meint med «varehus». Det seier Virke Handel-direktør Harald Andersen til NRK..

NRK - 01 mars 21 kl. 18:14

Stansa arbeid ved 28 byggeplassar

Etter nyttår har Arbeidstilsynet vedteke «stans» ved 28 bygg- og anleggsverksemder som fylgje av brot på smittevernreglane, melder VG. Nesten alle vedtaka gjaldt innkvartering av utanlandske arbeidarar..

NRK - 09 mars 21 kl. 10:35

Ny kompensasjonsordning

Utanlandske arbeidarar som ikkje kjem seg på jobb i Noreg på grunn av koronarestriksjonane, vil få kompensasjon for perioden frå 29. januar, melder statsminister Erna Solberg. Ordninga er basert på sjukelønnsordninga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 30 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt