P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:38

P4 - 17 nov. 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går.
Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok.
Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.
I dag er det ett år siden den første demonstrasjonen til protestbevegelsen, og det er planlagt nye demonstrasjoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 245, pågrepeti , Frankrike
P4 - 16 mai 20 kl. 12:05

Folkemordmistenkt pågrepet

Den rwandiske forretningsmannen Felicien Kabuga, som er mistenkt for å ha finansiert folkemordet i Rwanda i 1994, er pågrepet i Frankrike - etter å ha vært på rømmen i 25 år. Det melder franske myndigheter. 84-åringen er mistenkt for å ha finansiert drapet på rundt 800.

E24 - 25 aug. 19 kl. 11:57

68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike

Franske myndigheter har lørdag pågrepet 68 personer i forbindelse med demonstrasjoner i Bayonne i Frankrike, like utenfor der G7-toppmøtet arrangeres..

NRK - 04 april 20 kl. 13:38

To drept i knivstikking i Frankrike

To personer er drept og fem skadd etter at en mann gikk løs på folk med kniv i et galleri sør for Lyon i Frankrike. En sudansk statsborger er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak angrepet. Hendelsen skjedde i kommunen Romans-sur-Isère..

Aftenposten - 27 mai 20 kl. 14:50

26 pågrepet i Belgia og Frankrike etter at vietnamesere døde innestengt i lastebil

Belgisk og fransk politi har aksjonert mot mistenkte menneskesmuglere i begge land. 26 er pågrepet, alle knyttet til lastebiltragedien i Storbritannia..

Aftenposten - 05 april 20 kl. 13:13

Tre menn pågrepet etter knivangrep i Frankrike

Fransk politi har pågrepet en tredje mann, også han fra Sudan, etter knivangrepet i Romans-sur-Isère der to mennesker ble drept og fem ble såret..

NRK - 17 nov. 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 16 mai 20 kl. 11:51

Folkemordmistenkt pågrepet

Den rwandiske forretningsmannen Felicien Kabuga som er mistenkt for å ha finansiert folkemordet i Rwanda i 1994 er pågrepet i Frankrike, melder franske myndigheter. 84 åringen levde under falsk identitet i en leilighet i Asnieres-Sur-Seine, nær Paris.

NRK - 31 jan. 20 kl. 21:14

Siktet for krigsforbrytelser

Et høytstående medlem av en ytterliggående islamistgruppe i Syria er pågrepet i Frankrike, siktet for krigsforbrytelser og tortur, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen, som er født i 1988, var i Frankrike med et studentvisum gjennom Erasmus-programmet..

P4 - 22 des. 19 kl. 21:39

Siktet for voldtekt etter å ha blitt løslatt

En 24 år gammel mann fra Frankrike, ble løslatt av politiet selv om Kripos skal ha frarådet dette og omtalt ham som voldelig og farlig. Det melder TV 2. En uke senere ble han pågrepet, siktet for å ha voldtatt en 20 år gammel kvinne på gata i Oslo.

P4 - 18 april 20 kl. 20:09

80 færre dødsfall i Frankrike

I Frankrike har 642 nye personer mistet livet av koronaviruset. Det er om lag 80 færre enn døgnet før. Antall døde totalt i Frankrike er nå 19.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nederland vil ta Russland til retten

Nederland vil klage Russland inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen i Haag etter nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet i Ukraina i 2014. Det opplyser Nederlands utenriksminister. 298 mennesker døde da flyet ble skutt ned av en russisk rakett.

P4 - 45 minutter siden

Reiselivsbransjen jubler for nye reiseråd

– Dette er en gledelig dag for norsk reiseliv. Det sier næringspolitisk fagsjef i NHO Reiseliv, Ole Michael Bjørndal, etter at regjeringen i dag åpnet for reise til flesteparten av de europeiske landene. Men dette året blir forsatt et svart år for reisenæringen, sier Bjørndal, som savnet flere lettelser i restriksjonene..

P4 - 1 time siden

Problemer med flere apper

Det er nå tekniske problemer med flere mobilapper som er tilkoblet via Facebook. Apper som Spotify, Storytel og Tinder lukker seg så fort man åpner den. Problemet rammer brukere over store deler av verden.

P4 - 1 time siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 1 time siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 1 time siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 1 time siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 2 timer siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt