NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:03

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:37

244 fra de gule vestene arrestert

84 000 demonstranter fra de gule vestene inntok lørdag Paris og andre franske byer for niende helg på rad. Det melder AFP som siterer kilder i det franske innenriksdepartementet. 244 demonstranter ble arrestert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 244fra de , gule, vestene, arrestert
NRK - 13 Jan 19 kl. 20:31

De gule vestene angrep journalister

Presseorganisasjonen Reportere uten grenser er bekymret etter flere angrep mot journalister under den siste runden med demonstrasjoner i regi av de gule vestene i Frankrike..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:16

De gule vestene i gatene på nytt

Tusenvis av franske demonstranter tok igjen til gatene i Frankrike lørdag i protest mot president Emmanuel Macron. De såkalte gule vestene startet sin protest mot bensinprisavgifter for to måneder siden..

NRK - 08 Dec 18 kl. 15:51

Rundt 500 demonstranter arrestert

Flere biler er stukket i brann og politiet har arrestert rundt 500 mennesker under demonstransjonene i Paris i løpet av lørdagen. Det sier politikilder til Reuters. "De gule vestene" protesterer mot høyere avgifter på drivstoff og annet de er mot..

NRK - 16 Mar 19 kl. 11:21

Minst 20 arrestert i Paris

I Paris har det i formiddag vært sammenstøt mellom protestgruppa De gule vestene og opprørspoliti. Dette er den attende helgen på rad at det er demonstrasjonar mot politikken til president Macron. Ifølge AP er minst 20 personer arrestert..

NRK - 22 Dec 18 kl. 09:58

Død i bilulykke under demonstrasjon

I Frankrike er en person død etter en biluykke i en av demonstrasjonene til de gule vestene. En mann ble påkjørt ved en veisperring i nærheten av Perpignan, sør i landet. Gule vester-bevegelsen demonstrerer i dag, den sjette lørdagen på rad..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant døde

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring i byen Avignon sør i Frankrike. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant kjørt ned

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i byen Avignon sør i Frankrike, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring nær en motorveiavkjørsel. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 03 Jan 19 kl. 03:10

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd. Den radikale venstrelederen og Macron-kritikeren Jean-Luc Mélenchon kritiserer pågripelsen..

Aftenposten - 03 Jan 19 kl. 07:14

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd..

VG - 16 Feb 19 kl. 10:50

Måling: De gulene vestene har ikke lenger folket i ryggen

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 30 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt