NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:37

244 fra de gule vestene arrestert

84 000 demonstranter fra de gule vestene inntok lørdag Paris og andre franske byer for niende helg på rad. Det melder AFP som siterer kilder i det franske innenriksdepartementet. 244 demonstranter ble arrestert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 244fra de , gule, vestene, arrestert
NRK - 13 Jan 19 kl. 20:31

De gule vestene angrep journalister

Presseorganisasjonen Reportere uten grenser er bekymret etter flere angrep mot journalister under den siste runden med demonstrasjoner i regi av de gule vestene i Frankrike..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:16

De gule vestene i gatene på nytt

Tusenvis av franske demonstranter tok igjen til gatene i Frankrike lørdag i protest mot president Emmanuel Macron. De såkalte gule vestene startet sin protest mot bensinprisavgifter for to måneder siden..

NRK - 08 Dec 18 kl. 15:51

Rundt 500 demonstranter arrestert

Flere biler er stukket i brann og politiet har arrestert rundt 500 mennesker under demonstransjonene i Paris i løpet av lørdagen. Det sier politikilder til Reuters. "De gule vestene" protesterer mot høyere avgifter på drivstoff og annet de er mot..

NRK - 22 Dec 18 kl. 09:58

Død i bilulykke under demonstrasjon

I Frankrike er en person død etter en biluykke i en av demonstrasjonene til de gule vestene. En mann ble påkjørt ved en veisperring i nærheten av Perpignan, sør i landet. Gule vester-bevegelsen demonstrerer i dag, den sjette lørdagen på rad..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant døde

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring i byen Avignon sør i Frankrike. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant kjørt ned

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i byen Avignon sør i Frankrike, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring nær en motorveiavkjørsel. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 03 Jan 19 kl. 03:10

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd. Den radikale venstrelederen og Macron-kritikeren Jean-Luc Mélenchon kritiserer pågripelsen..

Aftenposten - 03 Jan 19 kl. 07:14

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 19:28

Reporters Without Borders er bekymret etter journalistangrep fra de gule vestene

Presseorganisasjonen Reporters Without Borders er bekymret etter en rekke angrep mot journalister under den siste runden med «gule vester»-demonstrasjoner..

VG - 03 Jan 19 kl. 02:14

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt