NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:31

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:37

244 fra de gule vestene arrestert

84 000 demonstranter fra de gule vestene inntok lørdag Paris og andre franske byer for niende helg på rad. Det melder AFP som siterer kilder i det franske innenriksdepartementet. 244 demonstranter ble arrestert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 244fra de , gule, vestene, arrestert
NRK - 13 Jan 19 kl. 20:31

De gule vestene angrep journalister

Presseorganisasjonen Reportere uten grenser er bekymret etter flere angrep mot journalister under den siste runden med demonstrasjoner i regi av de gule vestene i Frankrike..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:16

De gule vestene i gatene på nytt

Tusenvis av franske demonstranter tok igjen til gatene i Frankrike lørdag i protest mot president Emmanuel Macron. De såkalte gule vestene startet sin protest mot bensinprisavgifter for to måneder siden..

NRK - 08 Dec 18 kl. 15:51

Rundt 500 demonstranter arrestert

Flere biler er stukket i brann og politiet har arrestert rundt 500 mennesker under demonstransjonene i Paris i løpet av lørdagen. Det sier politikilder til Reuters. "De gule vestene" protesterer mot høyere avgifter på drivstoff og annet de er mot..

NRK - 16 Mar 19 kl. 11:21

Minst 20 arrestert i Paris

I Paris har det i formiddag vært sammenstøt mellom protestgruppa De gule vestene og opprørspoliti. Dette er den attende helgen på rad at det er demonstrasjonar mot politikken til president Macron. Ifølge AP er minst 20 personer arrestert..

NRK - 22 Dec 18 kl. 09:58

Død i bilulykke under demonstrasjon

I Frankrike er en person død etter en biluykke i en av demonstrasjonene til de gule vestene. En mann ble påkjørt ved en veisperring i nærheten av Perpignan, sør i landet. Gule vester-bevegelsen demonstrerer i dag, den sjette lørdagen på rad..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 13:25

Gule vester-leder bøtelagt

En av de mest kjente lederne for de gule vestene i Frankrike er dømt og bøtelagt for å ha organisert to demonstrasjoner uten tillatelse fra myndighetene..

P4 - 25 Apr 19 kl. 22:42

Gule vestene skuffet etter Macron-tale

Aktivistene i De gule vestene i Frankrike er ikke fornøyd med lovnadene president Emmanuel Macron ga i dag. Macron lovet i en tale desentralisering, mulighet for flere folkeavstemninger og lavere skatter, men sa samtidig at franskmenn må jobbe mer for å finansiere skattekuttene. Aktivistene sier planene ikke er ambisiøse nok, og krever fortsatt bedre levekår.

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant døde

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring i byen Avignon sør i Frankrike. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant kjørt ned

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i byen Avignon sør i Frankrike, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring nær en motorveiavkjørsel. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 03 Jan 19 kl. 03:10

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd. Den radikale venstrelederen og Macron-kritikeren Jean-Luc Mélenchon kritiserer pågripelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 30 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 5 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt