NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:31

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:37

244 fra de gule vestene arrestert

84 000 demonstranter fra de gule vestene inntok lørdag Paris og andre franske byer for niende helg på rad. Det melder AFP som siterer kilder i det franske innenriksdepartementet. 244 demonstranter ble arrestert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 244fra de , gule, vestene, arrestert
NRK - 13 Jan 19 kl. 20:31

De gule vestene angrep journalister

Presseorganisasjonen Reportere uten grenser er bekymret etter flere angrep mot journalister under den siste runden med demonstrasjoner i regi av de gule vestene i Frankrike..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:16

De gule vestene i gatene på nytt

Tusenvis av franske demonstranter tok igjen til gatene i Frankrike lørdag i protest mot president Emmanuel Macron. De såkalte gule vestene startet sin protest mot bensinprisavgifter for to måneder siden..

NRK - 08 Dec 18 kl. 15:51

Rundt 500 demonstranter arrestert

Flere biler er stukket i brann og politiet har arrestert rundt 500 mennesker under demonstransjonene i Paris i løpet av lørdagen. Det sier politikilder til Reuters. "De gule vestene" protesterer mot høyere avgifter på drivstoff og annet de er mot..

NRK - 16 Mar 19 kl. 11:21

Minst 20 arrestert i Paris

I Paris har det i formiddag vært sammenstøt mellom protestgruppa De gule vestene og opprørspoliti. Dette er den attende helgen på rad at det er demonstrasjonar mot politikken til president Macron. Ifølge AP er minst 20 personer arrestert..

NRK - 22 Dec 18 kl. 09:58

Død i bilulykke under demonstrasjon

I Frankrike er en person død etter en biluykke i en av demonstrasjonene til de gule vestene. En mann ble påkjørt ved en veisperring i nærheten av Perpignan, sør i landet. Gule vester-bevegelsen demonstrerer i dag, den sjette lørdagen på rad..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 13:25

Gule vester-leder bøtelagt

En av de mest kjente lederne for de gule vestene i Frankrike er dømt og bøtelagt for å ha organisert to demonstrasjoner uten tillatelse fra myndighetene..

P4 - 25 Apr 19 kl. 22:42

Gule vestene skuffet etter Macron-tale

Aktivistene i De gule vestene i Frankrike er ikke fornøyd med lovnadene president Emmanuel Macron ga i dag. Macron lovet i en tale desentralisering, mulighet for flere folkeavstemninger og lavere skatter, men sa samtidig at franskmenn må jobbe mer for å finansiere skattekuttene. Aktivistene sier planene ikke er ambisiøse nok, og krever fortsatt bedre levekår.

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant døde

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring i byen Avignon sør i Frankrike. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant kjørt ned

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i byen Avignon sør i Frankrike, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring nær en motorveiavkjørsel. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 03 Jan 19 kl. 03:10

Gule vester-leder pågrepet i Paris

Eric Drouet, en av lederne for protestbevegelsen de gule vestene, er pågrepet. Han er siktet for å ha organisert en demonstrasjon uten å varsle på forhånd. Den radikale venstrelederen og Macron-kritikeren Jean-Luc Mélenchon kritiserer pågripelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt