NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 22:57

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:37

244 fra de gule vestene arrestert

84 000 demonstranter fra de gule vestene inntok lørdag Paris og andre franske byer for niende helg på rad. Det melder AFP som siterer kilder i det franske innenriksdepartementet. 244 demonstranter ble arrestert..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 244fra de , gule, vestene, arrestert
NRK - 13 Jan 19 kl. 20:31

De gule vestene angrep journalister

Presseorganisasjonen Reportere uten grenser er bekymret etter flere angrep mot journalister under den siste runden med demonstrasjoner i regi av de gule vestene i Frankrike..

NRK - 12 Jan 19 kl. 13:16

De gule vestene i gatene på nytt

Tusenvis av franske demonstranter tok igjen til gatene i Frankrike lørdag i protest mot president Emmanuel Macron. De såkalte gule vestene startet sin protest mot bensinprisavgifter for to måneder siden..

P4 - 07 Sep 19 kl. 22:17

De gule vestene tilbake

De gule vestene var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike i dag, og det meldes om nye sammenstøt med politiet. I byen Montpellier var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris og andre større byer var det nye demonstrasjoner fra protestbevegelsen..

NRK - 08 Dec 18 kl. 15:51

Rundt 500 demonstranter arrestert

Flere biler er stukket i brann og politiet har arrestert rundt 500 mennesker under demonstransjonene i Paris i løpet av lørdagen. Det sier politikilder til Reuters. "De gule vestene" protesterer mot høyere avgifter på drivstoff og annet de er mot..

NRK - 16 Mar 19 kl. 11:21

Minst 20 arrestert i Paris

I Paris har det i formiddag vært sammenstøt mellom protestgruppa De gule vestene og opprørspoliti. Dette er den attende helgen på rad at det er demonstrasjonar mot politikken til president Macron. Ifølge AP er minst 20 personer arrestert..

NRK - 22 Dec 18 kl. 09:58

Død i bilulykke under demonstrasjon

I Frankrike er en person død etter en biluykke i en av demonstrasjonene til de gule vestene. En mann ble påkjørt ved en veisperring i nærheten av Perpignan, sør i landet. Gule vester-bevegelsen demonstrerer i dag, den sjette lørdagen på rad..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 13:25

Gule vester-leder bøtelagt

En av de mest kjente lederne for de gule vestene i Frankrike er dømt og bøtelagt for å ha organisert to demonstrasjoner uten tillatelse fra myndighetene..

P4 - 25 Apr 19 kl. 22:42

Gule vestene skuffet etter Macron-tale

Aktivistene i De gule vestene i Frankrike er ikke fornøyd med lovnadene president Emmanuel Macron ga i dag. Macron lovet i en tale desentralisering, mulighet for flere folkeavstemninger og lavere skatter, men sa samtidig at franskmenn må jobbe mer for å finansiere skattekuttene. Aktivistene sier planene ikke er ambisiøse nok, og krever fortsatt bedre levekår.

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant døde

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring i byen Avignon sør i Frankrike. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

NRK - 13 Dec 18 kl. 07:55

Gule vester-demonstrant kjørt ned

Et medlem av protestgruppen De gule vestene døde i natt etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i byen Avignon sør i Frankrike, melder AFP. 23-åringen ble påkjørt ved en rundkjøring nær en motorveiavkjørsel. Føreren av lastebilen er satt i varetekt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 30 minutter siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 1 time siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 1 time siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 2 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..

NRK - 2 timer siden

Fem koronapasientar døde i brann

Ein brann på eit sjukehus i Bangladesh sin hovudstad Dhaka tok livet av fem koronainnlagde pasientar, opplyser brannvesenet i byen ifylgje Reuters. Brannen skjedde onsdag, og det er endå ikkje klart kva som starta den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt