NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:43

NRK - 06 mars 21 kl. 00:44

23 unge anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer i alderen 15–16 år er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet i går kveld avbrøt en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bekkestua, Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23 unge, anmeldt, etter, festi , Bærum
NRK - 25 jan. 21 kl. 12:25

Tolv personer anmeldt etter fest

Tolv personer er anmeldt for brudd på covid-19-forskriften etter at politiet måtte stanse en fest i en studentleilighet i Hønefoss natt til søndag. Det skriver Ringerikes Blad. Politiet rykket ut til studentleiligheten etter melding om feststøy..

NRK - 23 timer siden

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

NRK - 25 jan. 21 kl. 12:29

Tolv anmeldt etter fest i Hønefoss

Tolv personer er anmeldt for brudd på covid-19-forskriften etter at politiet måtte stanse en fest i en studentleilighet i Hønefoss natt til søndag, ifølge Ringerikes Blad. De skal nå bli avhørt av politiet og ta stilling til om de godtar en bot..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:51

Ti personer anmeldt etter fest

Ti personer er anmeldt etter en fest i Bodø natt til søndag. Deltagerne på festen var i alderen 17-18 år, melder politiet. Fredag innførte kommunen strengere tiltak for å få kontroll på smitteutbruddet.

NRK - 06 mars 21 kl. 00:44

23 anmeldt etter fest i Bærum

23 ungdommer er anmeldt for brudd på smittevernreglene etter at politiet kom over en fest på Bekkestua. I Bærum er det bare lov å være 10 samlet privat. Kommunen hadde siste døgn 19 nye smittetilfeller..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:27

Anmeldt etter fest

11 personer er anmeldt etter at de var på fest på Snarøya i Bærum i natt. Politiet fikk melding om støy, og da de kom til stedet, viste det seg at det var flere til stede enn tillatt. Det skriver Budstikka.

NRK - 22 jan. 21 kl. 23:02

11 anmeldt for fest i Bærum

Politiet har avbrutt en fest på Gjettum i Bærum og 11 personer er anmeldt for brudd på smittevernregene. Politiet kom til stedet etter at naboer klagde på festbråk..

NRK - 31 jan. 21 kl. 02:41

17 brøt smittevernloven på fest

Politiet har anmeldt 17 personer som var til stede på en fest på Ullern i Oslo. Samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven og bortvist fra stedet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 06 mars 21 kl. 05:13

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 31 jan. 21 kl. 03:32

Anmeldt for brudd på smittevernlov

52 personer i Oslo ble natt til søndag anmeldt av politiet for brudd på smittervernloven etter fest. I Bærum måtte politiet rykke ut til en leilighet hvor 12 personer var samlet. Totalt har 64 personer blitt anmeldt for brudd på smittervernloven..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 4 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt