NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 07:20

NRK - 2019-12-14 07:30:00

23 regjeringssoldatar drepne

Minst 23 regjeringssoldatar blei drepne av fleire Taliban-opprørarar på ein militærbase søraust i Afghanistan laurdag. Taliban har bekrefta at det er dei som stod bak angrepet, og hevdar samstundes at 32 soldatar blei drepne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, Afghanistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23 regjeringssoldatar, drepne
NRK - 22 Sep 19 kl. 12:40

Angreip somalisk militærbase

Islamistgruppa al-Shabaab gjekk til angrep mot ein militærbase sør i Somalia natt til søndag. Minst 18 menneske blei drepne, skriv NTB. Opprørsgruppa hevdar dei har drepe over 20 regjeringssoldatar i angrepet..

NRK - 27 Dec 19 kl. 17:19

Iswap hevdar dei stod bak angrep

Den islamske stat Ves-Afrika provinsen (Iswap) hevdar dei stod bak angrepet i Burkina Faso tysdag, der minst ti regjeringssoldatar blei drepne, melder Reuters..

NRK - 06 Dec 19 kl. 20:15

Tolv demonstrantar drepne i Irak

Talet på drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag er no justert opp til tolv personar. Dei drepne var demonstrantar. Drapa skjedde på Khilaniplassen i byen..

NRK - 26 Dec 19 kl. 18:42

Soldatar og politi drepne i Niger

14 soldatar og politifolk er drepne i eit bakhaldsangrep i Niger. Innanriksdepartementet i landet seier dei blei drepne av «tungt væpna terroristar». Sikkerheitsstyrken hadde leia eit lag for å hjelpe til med velgarregistrering før angrepet..

NRK - 06 Dec 19 kl. 20:15

Femten demonstrantar drepne i Irak

Til saman er femten demonstrantar drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag. Dei drepne var demonstrantar, som krev politiske reformar og slutt på korrupsjon..

NRK - 28 Nov 19 kl. 08:19

Tyrkiske soldatar drepne nær Syria

To tyrkiske soldatar er drepne nær grensa til Syria. Det seier den tyrkiske forsvarsministeren, melder Reuters. Soldatane skal ha blitt drepne av eit bombeangrep nær ein militær base..

NRK - 13 Oct 19 kl. 18:32

Sivile drepne i Nord-Syria

Ifølgje eksilgruppa SOHR blei minst 26 sivile drepne i kampar i Nord-Syria søndag. Sidan dei tyrkiske angrepa starta onsdag, er fleire titals sivile drepne. Ifølgje FN er også 130.

NRK - I førrgår: 08:20

39 drepne i Idlib-provinsen

Minst 39 personar har blitt drepne i Idlib-provisen i Syria etter intense kampar. Det melder AFP..

NRK - 06 Dec 19 kl. 19:43

– Åtte drepne i åtak i Kenya

I Kenya skal minst åtte personar vere drepne i eit åtak på ein buss. Det melder Reuters. Det blir mistenkt at islamske militante står bak åtaket..

NRK - 12 Jan 20 kl. 21:08

Over 160 drepne i Niger

89 soldatar og 77 opprørarar blei drepne då jihadistar gjekk til angrep på ein militærleir i Niger for tre dagar sidan. Det opplyser styresmaktene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 45 minutter siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 1 time siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - 22 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 1 time siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 1 time siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 1 time siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 2 timer siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 2 timer siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt