NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:34

NRK - 14 des. 19 kl. 07:30

23 regjeringssoldatar drepne

Minst 23 regjeringssoldatar blei drepne av fleire Taliban-opprørarar på ein militærbase søraust i Afghanistan laurdag. Taliban har bekrefta at det er dei som stod bak angrepet, og hevdar samstundes at 32 soldatar blei drepne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, Afghanistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23 regjeringssoldatar, drepne
NRK - 08 juni 20 kl. 18:59

Angreip landsbyar i Syria

19 regjeringssoldatar er drepne i angrep frå Al Qaida-tilknytte opprørarar nordvest i Syria, ifylgje Syrian Observatory for Human Rights. 22 jihadistar vart også drepne i kampane etter å ha angripe to landsbyar i Hama-provinsen..

NRK - 27 feb. 20 kl. 07:50

Tyrkiske soldatar drepne i Idlib

To tyrkiske regjeringssoldatar er drepne i eit luftåtak i Idlib-provinsen i Syria. Det opplyser det tyrkiske forsvarsdepartementet, ifylgje Reuters. To andre soldatar vart såra i åtaket..

NRK - 22 sep. 19 kl. 12:40

Angreip somalisk militærbase

Islamistgruppa al-Shabaab gjekk til angrep mot ein militærbase sør i Somalia natt til søndag. Minst 18 menneske blei drepne, skriv NTB. Opprørsgruppa hevdar dei har drepe over 20 regjeringssoldatar i angrepet..

NRK - 27 des. 19 kl. 17:19

Iswap hevdar dei stod bak angrep

Den islamske stat Ves-Afrika provinsen (Iswap) hevdar dei stod bak angrepet i Burkina Faso tysdag, der minst ti regjeringssoldatar blei drepne, melder Reuters..

NRK - 13 juli 20 kl. 14:26

10 drepne i bilbombeeksplosjon

Minst 10 personar vart drepne og 43 såra då ei bilbombe eksploderte ved den afghanske etterretningstenesta sitt hovudkvarter i byen Aybak måndag. Dei fleste av dei drepne var offentleg tilsette. Taliban har teke ansvar for angrepet..

NRK - 21 april 20 kl. 16:27

Ni drepne i angrep i Syria

Minst ni militssoldatar vart drepne i eit israelsk flyangrep mot mål aust for Homs i Syria seint måndag, ifylgje Syrian Observatory for Human Rights. Tre av dei drepne var syrarar, medan nasjonaliteten til dei andre er førebels ukjend..

NRK - 06 des. 19 kl. 20:15

Tolv demonstrantar drepne i Irak

Talet på drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag er no justert opp til tolv personar. Dei drepne var demonstrantar. Drapa skjedde på Khilaniplassen i byen..

NRK - 26 des. 19 kl. 18:42

Soldatar og politi drepne i Niger

14 soldatar og politifolk er drepne i eit bakhaldsangrep i Niger. Innanriksdepartementet i landet seier dei blei drepne av «tungt væpna terroristar». Sikkerheitsstyrken hadde leia eit lag for å hjelpe til med velgarregistrering før angrepet..

NRK - 02 juni 20 kl. 19:16

To personar drepne i Kabul

To personar er drepne og to er såra etter eit bombeangrep mot ein moske i den såkalla grøne sona i Kabul i Afghanistan, melder AP. Bomba gjekk av under kveldsbønna, og den eine drepne var bønneleiaren. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret..

NRK - 21 jan. 20 kl. 12:39

Tolv drepne i luftangrep i Syria

Tolv sivile er drepne i eit russisk rakettangrep i Syria, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), melder AFP. To blei drepne søraust i Idlib-provinsen, mens ti andre blei drepne vest i Aleppo-provinsen, melder SOHR tysdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 15 minutter siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 30 minutter siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 45 minutter siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 1 time siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.

NRK - 1 time siden

India klar for masseproduksjon

India er klare for å masseprodusere en vaksine mot covid-19 når forskerne gir klarsignal. Det sier landets statsminister Narendra Modi i en tale lørdag, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

2,5 millioner smittet i India

India har passert 2,5 millioner smittetilfeller etter at 65 002 mennesker har testet positivt det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på en dag landet har hatt, melder AFP. Lørdag rapporterte helseministeren om 996 nye dødsfall, noe som gjør at det totale antallet nå er 49 036.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt