NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 16:06

NRK - 06 juni 20 kl. 23:57

23.000 demonstrerte i Frankrike

Rundt 23.000 demonstrerte i Frankrike laurdag, ifølgje styresmaktene. I Paris trossa 5500 forbodet mot demonstrasjonar. Det var også store protestar i Lyon, Lille og Rennes, ifølgje lokale medium..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frankrike, Paris, Lyon, Rennes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23.000, demonstrertei , Frankrike
NRK - 22 feb. 20 kl. 15:48

Frankrike stenger atomkraftverk

Det eldste atomkraftverket i Frankrike stenges. En reaktor i kraftverket i Fessenheim ved grensen til Tyskland ble stengt klokka to i natt, og den andre og siste stenges i juni. Rundt 100 mennesker demonstrerte mot stengingen, melder nyhetsbyrået AP..

P4 - 07 juni 20 kl. 12:48

Obos-ansatte som demonstrerte må i karantene

Ansatte i Obos som har deltatt i George Floyd-demonstrasjonene, må i karantene i ti dager. Det opplyser konsernsjefen i boligutvikleren til NRK. Det er smittevernhensyn som gjør at Obos ikke vil ha noen som demonstrerte tilbake på jobb i morgen.

NRK - 07 juni 20 kl. 20:18

10 000 demonstrerte i Brussel

Rundt 10.000 mennesker demonstrerte søndag i sentrum av Brussel mot politivold og rasisme etter drapet på George Floyd i USA. De fleste bar munnbind, men mange sto tett sammen..

NRK - 18 april 20 kl. 22:05

Demonstrerte mot koronatiltak

Hundrevis av mennesker demonstrerte i flere byer i USA lørdag i protest mot koronarestriksjoner som pålegger folk å holde seg hjemme. I Concord i New Hampshire protesterte rundt 400 mennesker mot karantene i en delstat med få påviste smittetilfeller..

Aftenposten - 20 april 20 kl. 05:52

Bolsonaro demonstrerte mot koronarestriksjoner

Brasils president Jair Bolsonaro sluttet seg til rundt 600 personer som søndag demonstrerte mot ordren om å holde seg hjemme for å hindre smittespredning..

NRK - 02 juni 20 kl. 21:37

Bruker tåregass i Paris

I Paris i Frankrike har politiet tatt i bruk tåregass mot demonstrantar som kasta gjenstandar tilbake og sette fyr på ting, melder AP. Fleire tusen menneske demonstrerte i byen mot politivald og rasediskriminering og trossa forbodet mot å samla seg..

NRK - 10 mai 20 kl. 01:20

Hundrevis av israelere demonstrerte

Hundrevis av israelere demonstrerte lørdag, mot den påtroppende samlingsregjeringen til statsminister Benjamin Netanyahu og opposisjonslederen Benny Gantz, i Jerusalem og andre byer. På Rabin-plassen i Tel Aviv deltok flere hundre demonstranter..

NRK - 20 april 20 kl. 01:34

Bolsonaro demonstrerte mot tiltak

Brasils president Jair Bolsonaro sluttet seg til rundt 600 personer som søndag demonstrerte mot ordren om å holde seg hjemme for å hindre smittespredning. Demonstrasjonen fant sted utenfor forsvarets hovedkvarter i hovedstaden Brasilia søndag..

NRK - 12 juni 20 kl. 20:24

Fransk politi demonstrerte

Fransk politi demonstrerte for andre dag på rad i dag etter anklager om rasisme i etaten, ifølge NTB. Titalls politifolk blokkerte trafikk og vandret ned Champs-Élysses i Paris med slagordene «Uten politi, ingen fred» og «Politiet er ikke rasister»..

P4 - 18 april 20 kl. 20:09

80 færre dødsfall i Frankrike

I Frankrike har 642 nye personer mistet livet av koronaviruset. Det er om lag 80 færre enn døgnet før. Antall døde totalt i Frankrike er nå 19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland opnar for svenskar

Tyskland avskaffar kravet om 14 dagars karantene for personar som reiser frå Sverige til Tyskland, skriv det tyske utanriksdepartementet på sine sider..

NRK - 30 minutter siden

Inflasjonshopp i USA

USA sin konsumprisindeks auka i juni med 0,6 prosent som fylgje av at økonomien gradvis har vorte gjenopna, ifylgje det amerikanske arbeidsdepartementet. Auken i juni kjem etter to månader med nedgang i konsumprisindeksen..

NRK - 30 minutter siden

Vil stoppe skatteparadissluser

EU-kommisjonen ber EU-landa om å ta grep for at statsstøtte som fylgje av koronakrisa vert slusa ut til skatteparadis. Kommisjonen meiner det ikkje er akseptabelt at statsstøtte ender opp hjå selskap med band til skatteparadis..

NRK - 45 minutter siden

Virgin Atlantic får milliardpakke

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic opplyser tysdag at dei har vorte samde med eigarane og kreditorane sine om ei redningspakke på 1,2 milliardar pund. Dette er for å sikre framtida til flyselskapet utover koronakrisa..

NRK - 1 time siden

Delvis kontroll på brannen

Brannvesenet melder nå at de har delvis kontroll på brannen i kornsiloen på Lena. Sperreposter og sikkerhetsavstand opprettholdes inntil videre..

NRK - 1 time siden

Braut lova då gravid kvinne døydde

Fylkesmannen i Trøndelag har konkludert med at ei gravid kvinne som brått døydde på sjukehuset i Namsos 21. mars i år, ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Kvinna kontakta helsevesenet 9 gonger før ho vart innlagd..

NRK - 1 time siden

Fyrste avretting på 17 år

Tysdag vart den fyrste føderale avrettinga etter dødsstraff gjennomført i USA sidan 2003. Dødsdømte Daniel Lewis Lee vart avretta med ei giftsprøyte i fengselet i Terre Haute, Indiana..

NRK - 1 time siden

Vert nekta å stille til val

Den fengsla opposisjonskandidaten til presidentvalet i Kviterussland vert nekta å stille til val i sommar. Viktor Babaryko vart i juni fengsla for mistanke om økonomisk kriminalitet. No har ein samla valkommisjon stemt i mot kandidaturet hans..

NRK - 1 time siden

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

NRK - 2 timer siden

Ny Utøya-studie

En ny studie fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), med overlevende fra Utøya-terroren, viser at fysiske plager etter terror gir økt risiko for å utvikle psykiske plager over tid. Funnet overrasker forskerne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt