P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:16

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer.
Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget.
Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..
Les mer på P4


Les mer om:
Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 23,5, kilo, kokain, beslaglagt
P4 - 26 juli 19 kl. 05:52

Over ett tonn kokain beslaglagt i politiaksjon

Store mengder kokain og kontanter har blitt beslaglagt i en enorm politiaksjon fra Europol i fem land. Politiet har arrestert 16 personer, beslaglagt over ett tonn kokain og to millioner euro i kontanter i den verdensomfattende politiaksjonen mot et nettverk fra Balkan. Nettverket er mistenkt for å ha fraktet narkotika fra Sør-Amerika til Europa i fjor og i år ved å bruke privatfly..

Aftenposten - 03 mars 20 kl. 06:08

Dansk politi har beslaglagt 31 kilo kokain

Politiet sør i Danmark har beslaglagt 31 kilo kokain i forbindelse med etterforskningen av en sak om narkotikasmugling. En utenlandsk mann er pågrepet i saken..

P4 - 06 juni 19 kl. 18:10

Rekordmye kokain i Europa

Det ble beslaglagt rekordmye kokain i Europa i fjor. Det viser den årlige rapporten fra EUs narkotikabyrå som ble publisert i dag. Totalt 140,4 tonn kokain ble beslaglagt i 104.

P4 - 08 juli 19 kl. 05:56

Økt kokainbeslag i Sverige

Bruken av kokain øker kraftig i Sverige og flere dør på grunn av narkotikaet. Det viser tall fra Rettsmedisinalverket i Sverige. I fjor ble det registrert 104 dødsfall som følge av kokainbruk, mot 11 i 2011.

P4 - 16 juli 19 kl. 14:33

Tatt med kokain under tupéen

En colombiansk mann ble i dag stoppet på flyplassen i Barcelona med et halvt kilo kokain under tupéen. Politiet skal ha reagert på det de mente var en uproporsjonal stor hårdott under hatten, og syns mannen i tillegg så nervøs ut. Mannen er nå arrestert.

NRK - 26 des. 19 kl. 11:18

Pågrepet med ni kilo kokain

En kvinne og en mann fra Brasil er pågrepet med ni kilo kokain i bagasjen på flyplassen Kastrup i København. Det er annen gang på kort tid at reisende fra Brasil er tatt med betydelige mengder kokain på Kastrup..

NRK - 08 juli 19 kl. 02:08

Økning av kokainbeslag i Sverige

Politi og Tollmyndighetene i Sverige beslagla i fjor 488 kilo kokain. Det er dramatisk økning fra 2017 da 97 kilo med kokain ble beslaglagt, skriver Svenska Dagbladet. Det er også en økning i antall personer som døde av kokainbruk i 2018, ifølge SVT..

NRK - 03 mars 20 kl. 04:32

Dansk politi fant 31 kilo kokain

Politiet sør i Danmark har beslaglagt 31 kilo kokain i forbindelse med etterforskningen av en sak om narkotikasmugling. En 34 år gammel mann er varetektsfengslet i saken. Han risikerer opptil 15 års fengsel.

P4 - 14 aug. 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag. Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet. Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag.

NRK - 30 aug. 19 kl. 21:35

Stor narkotikaaksjon i USA

Politiet i USA har pågrepet 35 personer i en omfattende narkotikaaksjon, skriver CNN. Det ble beslaglagt 24 skytevåpen, 30 kilo heroin, fem kilo kokain, 700.000 dollar i kontanter og 30 kilo fentanyl som tilsvarer 14 millioner dødelige doser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 6 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 7 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 7 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 8 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 8 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt