NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:41

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:53

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pinochet, Chile

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20 eks-agenter, drapsdømti , Chile
Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 12:30

- Vi er ikke agenter

Skripal-mistenkte nekter for å være agenter..

P4 - 05 Jul 18 kl. 05:40

Chile forbyr plastposer

Chile forbyr plastposer. Det er klart etter at landets forfatningsdomstol har godkjent kongressens vedtak om å forby bruk av plastposer i forretningslivet. Butikkene har nå seks måneder på å tilpasse seg loven, melder NTB.

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:14

Etterlyser drapsdømt svenske

Drapsdømte Kristofers Kastellanoss er internasjonalt etterlyst, melder Aftonbladet. For to dager siden, på en transport mellom en rettspsykiatrisk klinikk og varetekt i Salberga, lyktes han å rømme under en tissepause..

Dagbladet - 13 Jul 18 kl. 02:13

Drapsdømt fange på rømmen: Bes om å holde barn innendørs

I et halvt døgn har politiet i Laxå i Sverige jaktet en drapsdømt fange som rømte fra en fangetransport..

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:22

Skripal-mistenkte: - Ikke agenter

I et intervju med russiske RT avkrefter de to mistenkte i Skripal-forgiftningen at de er agenter..

NRK - 04 Aug 18 kl. 02:16

Chile forbyr plastposer

Chile er det første landets i Sør-Amerika som innfører forbud mot plastposer, skriver BBC. Supermarkeder får et halvt år på å tilpasse seg, mens småbutikker får 2 år. I mellomtiden kan ingen kunder få mer enn to bæreposer i plast..

Aftenposten - 12 Jul 18 kl. 19:55

Drapsdømt mann rømt fra en fangetransport i Sverige

Svensk politi jakter på en drapsdømt mann som har rømt fra en fangetransport nær Örebro..

Aftenposten - 12 Jul 18 kl. 19:55

Drapsdømt mann rømte fra en fangetransport i Sverige

Svensk politi jakter på en drapsdømt mann som har rømt fra en fangetransport nær Örebro..

NRK - 12 Jul 18 kl. 19:01

Politijakt etter drapsdømt mann

Svensk politi jaktar på ein drapsdømt mann som har rømt frå ein fangetransport nær Örebro. – Dette burde ikkje vere mogleg, seier Evin Cetin, som representerte drapsofferet sine pårørande under rettssaka, til SVT. Mannen er dømt til 14 år i fengsel..

VG - 11 Jun 18 kl. 18:02

Fri bar, spesialsydde madrasser og FSB-agenter: – Se, så fint vi har det!

ANAPA (VG) Åge Hareide (64) og hans danske drenge er omgitt av ferierende russere med fri bar og FSB-agenter i sin base i svartehavsbyen Anapa, der de har tre etasjer på et luksushotell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 45 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt