NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:20

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:53

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pinochet, Chile

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20 eks-agenter, drapsdømti , Chile
Hegnar.no - 30 Mar 19 kl. 07:39

Fiskeriministeren: – Forventer at norske selskaper i Chile følger reglene

Miljødemonstranter mener norsk oppdrettsnæring i Chile opererer med doble standarder. Det er opp til Chile å sette standardene, sier Norges fiskeriminister..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 12:30

- Vi er ikke agenter

Skripal-mistenkte nekter for å være agenter..

NRK - 19 Feb 19 kl. 13:10

Kongeparet til Chile

Kong Harald og dronning Sonja har takka ja til å dra på statsbesøk til Chile i slutten av mars. I løpet av turen skal dei blant anna besøke presidenten i landet. Besøket markerer 100 år med diplomatiske band mellom Noreg og Chile..

P4 - 05 Jul 18 kl. 05:40

Chile forbyr plastposer

Chile forbyr plastposer. Det er klart etter at landets forfatningsdomstol har godkjent kongressens vedtak om å forby bruk av plastposer i forretningslivet. Butikkene har nå seks måneder på å tilpasse seg loven, melder NTB.

NRK - 06 Nov 18 kl. 03:33

– Hundrevis av russiske agenter

Russland har flere hundre agenter i London, og opptil halvparten av de 150.000 russerne som bor i byen, kan være informanter, hevder en rapport skrevet for tankesmia Henry Jackson Society. Rapporten kommer i kjølvannet av giftangrepet i Salisbury..

Dagbladet - 3 timer siden

Drapsdømt svenske rømte i tissepausen

Da en av vokterne måtte akutt tisse, så drapsdømte Kristofers Kastellanoss (26) sitt snitt. I strømpelesten og iført håndjern stakk han til skogs..

VG - 27 Apr 19 kl. 00:54

Drapsdømt mann tiltalt for å kutte hodet av medfange i USA

En drapsdømt mann i USA er tiltalt for å ha drept og partert en annen drapsdømt mann han delte celle med i et fengsel i California..

Hegnar.no - 27 Oct 18 kl. 07:55

27 demonstranter pågrepet hos Statkraft i Chile

27 aksjonister tok seg inn i Statkrafts lokaler i Chile for å protestere mot byggingen av flere vannkraftverk i et område de anser som hellig, ifølge VG..

E24 - 30 Mar 19 kl. 14:23

Fiskeriministeren: – Forventer at norske selskaper i Chile følger reglene

Miljødemonstranter mener norsk oppdrettsnæring i Chile opererer med doble standarder. Det er opp til Chile å sette standardene, sier Norges fiskeriminister..

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:14

Etterlyser drapsdømt svenske

Drapsdømte Kristofers Kastellanoss er internasjonalt etterlyst, melder Aftonbladet. For to dager siden, på en transport mellom en rettspsykiatrisk klinikk og varetekt i Salberga, lyktes han å rømme under en tissepause..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt