NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:29

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:53

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pinochet, Chile

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20 eks-agenter, drapsdømti , Chile
Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 12:30

- Vi er ikke agenter

Skripal-mistenkte nekter for å være agenter..

P4 - 05 Jul 18 kl. 05:40

Chile forbyr plastposer

Chile forbyr plastposer. Det er klart etter at landets forfatningsdomstol har godkjent kongressens vedtak om å forby bruk av plastposer i forretningslivet. Butikkene har nå seks måneder på å tilpasse seg loven, melder NTB.

NRK - 06 Nov 18 kl. 03:33

– Hundrevis av russiske agenter

Russland har flere hundre agenter i London, og opptil halvparten av de 150.000 russerne som bor i byen, kan være informanter, hevder en rapport skrevet for tankesmia Henry Jackson Society. Rapporten kommer i kjølvannet av giftangrepet i Salisbury..

Hegnar.no - 27 Oct 18 kl. 07:55

27 demonstranter pågrepet hos Statkraft i Chile

27 aksjonister tok seg inn i Statkrafts lokaler i Chile for å protestere mot byggingen av flere vannkraftverk i et område de anser som hellig, ifølge VG..

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:14

Etterlyser drapsdømt svenske

Drapsdømte Kristofers Kastellanoss er internasjonalt etterlyst, melder Aftonbladet. For to dager siden, på en transport mellom en rettspsykiatrisk klinikk og varetekt i Salberga, lyktes han å rømme under en tissepause..

Dagbladet - 13 Jul 18 kl. 02:13

Drapsdømt fange på rømmen: Bes om å holde barn innendørs

I et halvt døgn har politiet i Laxå i Sverige jaktet en drapsdømt fange som rømte fra en fangetransport..

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:22

Skripal-mistenkte: - Ikke agenter

I et intervju med russiske RT avkrefter de to mistenkte i Skripal-forgiftningen at de er agenter..

NRK - 04 Aug 18 kl. 02:16

Chile forbyr plastposer

Chile er det første landets i Sør-Amerika som innfører forbud mot plastposer, skriver BBC. Supermarkeder får et halvt år på å tilpasse seg, mens småbutikker får 2 år. I mellomtiden kan ingen kunder få mer enn to bæreposer i plast..

Aftenposten - 12 Jul 18 kl. 19:55

Drapsdømt mann rømt fra en fangetransport i Sverige

Svensk politi jakter på en drapsdømt mann som har rømt fra en fangetransport nær Örebro..

Aftenposten - 12 Jul 18 kl. 19:55

Drapsdømt mann rømte fra en fangetransport i Sverige

Svensk politi jakter på en drapsdømt mann som har rømt fra en fangetransport nær Örebro..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 45 minutter siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 1 time siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 1 time siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 5 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 4 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt