NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:49

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:53

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pinochet, Chile

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20 eks-agenter, drapsdømti , Chile
Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 12:30

- Vi er ikke agenter

Skripal-mistenkte nekter for å være agenter..

P4 - 05 Jul 18 kl. 05:40

Chile forbyr plastposer

Chile forbyr plastposer. Det er klart etter at landets forfatningsdomstol har godkjent kongressens vedtak om å forby bruk av plastposer i forretningslivet. Butikkene har nå seks måneder på å tilpasse seg loven, melder NTB.

NRK - 06 Nov 18 kl. 03:33

– Hundrevis av russiske agenter

Russland har flere hundre agenter i London, og opptil halvparten av de 150.000 russerne som bor i byen, kan være informanter, hevder en rapport skrevet for tankesmia Henry Jackson Society. Rapporten kommer i kjølvannet av giftangrepet i Salisbury..

Hegnar.no - 27 Oct 18 kl. 07:55

27 demonstranter pågrepet hos Statkraft i Chile

27 aksjonister tok seg inn i Statkrafts lokaler i Chile for å protestere mot byggingen av flere vannkraftverk i et område de anser som hellig, ifølge VG..

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:14

Etterlyser drapsdømt svenske

Drapsdømte Kristofers Kastellanoss er internasjonalt etterlyst, melder Aftonbladet. For to dager siden, på en transport mellom en rettspsykiatrisk klinikk og varetekt i Salberga, lyktes han å rømme under en tissepause..

Dagbladet - 13 Jul 18 kl. 02:13

Drapsdømt fange på rømmen: Bes om å holde barn innendørs

I et halvt døgn har politiet i Laxå i Sverige jaktet en drapsdømt fange som rømte fra en fangetransport..

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:22

Skripal-mistenkte: - Ikke agenter

I et intervju med russiske RT avkrefter de to mistenkte i Skripal-forgiftningen at de er agenter..

NRK - 14 Dec 18 kl. 23:05

Klimamøte holdes i Chile

Chile blir vertsnasjon for neste års klimatoppmøte. Det ble delegatene på årets klimamøte i Katowice i Polen enige om i dag..

NRK - 20 Jan 19 kl. 02:51

Jordskjelv på 6,8 i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,8 har rammet Chile. Episenteret ligger utenfor kysten sørvest for byen Coquimbo.Det er ikke sendt ut varsel om tsunami, melder Reuters..

NRK - 20 Jan 19 kl. 02:51

Jordskjelv på 6,7 i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,7 har rammet Chile. Episenteret ligger utenfor kysten sørvest for byen Coquimbo. Det er ikke meldt om skader eller fare for tsunami..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt