NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:38

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:00

200 millioner til psykisk helse

Stortinget setter av 200 millioner kroner ekstra til psykisk helse for å hjelpe de mange som sliter ekstra som følge av pandemien. Ekstrabevillingen kommer i forbindelse med at finanskomiteen har behandlet regjeringens krisepakke for norsk økonomi..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 200, millioner, til, psykisk, helse
NRK - 21 mars 21 kl. 13:50

Dårligere psykisk helse hos unge

Halvparten av de unge sier de har fått dårligere psykisk helse under pandemien, ifølge Helsedirektoratets befolkningsundersøkelse. I undersøkelsen for uke 10 er det for første gang stilt spørsmål om psykisk helse, melder VG. I alderen 16 til 24 år oppgir hele 51 prosent at de har fått dårligere psykisk helse under pandemien.

NRK - 09 feb. 21 kl. 06:16

Dømt til mer psykisk helsevern

60-åringen som ble dømt for drapsforsøk i Holmestrand i 2013, er dømt til forlenget tvungent psykisk helsevern. Han skjøt en kvinne og satte fyr på huset hennes. Han ble erklært utilregnelig og har siden pågripelsen vært underlagt psykisk helsevern..

Klartale - 25 mars 21 kl. 14:09

Oslo gir 10 millioner til psykisk helse

Byrådet i Oslo gir penger til strakstiltak til psykisk helse..

NRK - 26 jan. 21 kl. 22:50

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..

NRK - 22 mars 21 kl. 09:41

Dømd til psykisk helsevern for drap

Ein mann i 20-åra er i Sogn og Fjordane tingrett dømd til tvungen psykisk helsevern for drapet på ei kvinne i Florø i november 2019. Mannen erkjende dei faktiske forholda, men nekta straffskuld. Han må betale dottera til kvinna 85.

NRK - 10 feb. 21 kl. 12:15

Dømt til tvungent psykisk helsevern

En kvinne på 27 år er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet på naboen sin i Gjøvik i mars 2019. Mannen i 50-åra døde av forblødning. Kvinnen er også dømt for drapsforsøk på medinnsatt i fengselet.

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:15

Vil ha tvungent psykisk helsevern

En 38 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at en 88-åring ble knivstukket i Sandvika i juni i fjor. Han erkjenner ikke straffskyld. Statsadvokaten vil legge ned påstand om at 38-åringen overføres til tvungent psykisk helsevern..

NRK - 25 mars 21 kl. 18:04

Lettelser for psykisk syke

Regjeringen gjør justeringer for personer med alvorlig psykisk sykdom eller rusproblemer i områder med høyt smittetrykk. – Strenge smitteverntiltak kan ramme utsatte grupper ekstra hardt, sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til VG..

VG - 17 timer siden

En varslet krise i psykisk helsevern for barn og unge

Varsler om barn og unges psykiske helse og situasjonen i psykisk helsevern knyttet til koronapandemien er urovekkende. Men det er en varslet krise..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:15

Vil ut av psykisk helsevern

20-åringen som ble dømt for dobbeldrapet i Trondheim i 2019, ønsker å bli utskrevet fra tvungent psykisk helsevern. Mannen drepte to av kameratene han bodde sammen med og ble erklært psykotisk. Tingretten skal behandle saken i februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 45 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 3 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt