NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:08

NRK - 03 juni 20 kl. 07:18

200 arrestert i New York

200 mennesker ble arrestert for å bryte portforbudet og for å være med på protester i New York i natt. Tallet er ventet å øke. Ifølge CNN har likevel de fleste protestene i New York vært fredelige..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 200, arresterti , New, York
P4 - 23 mai 20 kl. 18:50

Under hundre døde per døgn i New York

84 personer er døde som følge av koronaviruset det siste døgnet i New York. Det er første gang siden slutten av mars at delstaten har hatt færre enn hundre døde på 24 timer. New York er langsomt i ferd med å trappe ned de omfattende smitteverntiltakene.

NRK - 12 april 20 kl. 09:01

Mann arrestert for knivstikking

Ein mann i 30-åra blei laurdag arrestert og sikta for å ha knivstikke ein 16 år gamal gut i Sandnes fredag. Mannen blei arrestert i 14-tida, skriv Stavanger Aftenblad. 16-åringen blei ikkje alvorleg skadd, har politiet opplyst..

NRK - 03 juni 20 kl. 11:45

Tidligere førstedame arrestert

Lesothos tidligere førstedame, Maseiah Thabame, ble arrestert på nytt i dag. Thabame er siktet for å ha drept den forrige konen til sin ektemann, tidligere president Thomas Thabane, ifølge Reuters.Hun ble også arrestert for dette i februar..

NRK - 26 feb. 20 kl. 18:59

Biden ikke arrestert i Sør-Afrika

Tidligere visepresident Joe Bidens stab til BBC sier at Biden ikke ble arrestert i Sør-Afrika da han ville besøke Nelson Mandela på 1970-tallet, men at han ble adskilt fra reisefølget. Biden har flere ganger vist til at han ble arrestert på turen..

P4 - 11 april 20 kl. 17:36

Skoler i New York stengt til september

I New York, som er den byen i USA som er hardest rammet av koronaviruset, er det nå bestemt at skolene skal holdes stengt til september. Det opplyste ordføreren i New York, Bill de Blasio, på en pressekonferanse i ettermiddag norsk tid. Han sier det er en tøff, men riktig avgjørelse for å bremse smitten.

P4 - 01 april 20 kl. 19:09

Nesten 2000 døde i New York

1941 personer er nå bekreftet døde av koronaviruset i New York. Det har vært over 390 dødsfall bare det siste døgnet. Og guvernør Andrew Cuomo sa på en pressekonferanse i kveld at han aldri tror New York vil bli den samme igjen..

P4 - 18 mars 20 kl. 17:57

Mange smittet i New York

Antall smittetilfeller i den amerikanske delstaten New York har økt kraftig. Der er det registrert 2.382 tilfeller, en økning på 1.

NRK - 25 mai 20 kl. 20:59

Over 16 000 døde i New York

New York har per 25 mai 16 482 bekreftede dødsfall fra Covid-19. Samtidig melder helsemyndighetene at ytterligere 4 777 dødsfall mest sannsynlig er koronarelatert. Det gjør at det totalet tallet kan være 21 259 kun i New York..

P4 - 04 april 20 kl. 17:51

Kraftig økning i dødstallet i New York

I New York har det vært rekordmange dødsfall siste døgn. 630 mennesker har mistet livet, opplyser byens guvernør nå i kveld. Totalt har det da vært 3565 koronadødsfall i New York..

VG - 24 mai 20 kl. 20:01

De tar seg av de døde i New York: – Det har vært overveldende for oss

NEW YORK (VG) Det nystartede begravelsesbyrået havnet midt i stormen da coronaviruset rammet New York hardt for to måneder siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Motorsyklist skadd

Ein motorsyklist er skadd i ei trafikkulukke påFyvei 661 Furland i Vestnes. Motorsyklisten har kollidert med ein bil, og blir frakta til sjukehuset i Ålesund, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikkje kjend.

NRK - 30 minutter siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..

NRK - 30 minutter siden

En person skadd i trafikkulykke

En person skal være skadet etter en personbil og en firehjuling kolliderte på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet ifølge Framtid i Nord. Rune Nilsen i Troms politidistrikt sier at politiet er på vei, men at de har punktert..

NRK - 1 time siden

Julemarkedet i Bergen avlyst

Årets julemarked på Festplassen i Bergen er avlyst. Det sier Steinar Kristoffersen og Thomas Ottesen i Bergen Julemarked AS til BA. Julemarkedet som i fjor hadde en halv million mennesker resulterte i en omsetning på 32 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor ved Fylkesvei 6822 på Frosta i Trøndelag. Luftambulanse er på vei. Kvinnen glir inn og ut av bevissthet, opplyser politiet til NRK.

NRK - 1 time siden

Ber om å forlenge humanitær hjelp

Tyskland og Belgia har bedt FNs sikkerhetsråd om å stemme for å forlenge autorisasjonen til å krysse grensen til Syria med humanitær hjelp, melder AFP. Russland er ifølge nyhetsbyrået ventet å legge ned veto mot forslaget..

NRK - 1 time siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til 6 måneders fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer, skriver BA. Mannen er også dømt for å ha uttalt at han håpet at blomsterselgeren ble drept..

NRK - 1 time siden

Samfunnsstraff for politileder

En politileder ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha kjørt i 124 km/t i en 70-sone. – Det var en dag på jobb med masse utfordringer, og jeg lengtet etter sofaen min, sa han i retten, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Politiet kuttar stillingar

Regjeringa har finansiert 400 ekstraordinære politistillingar, likevel har politidistrikta sjølv kutta 98 politiårsverk under koronapandemien. Det skriv Fjordabladet. Politiet forklarar kutta med at det ikkje følgjer pengar med dei nye stillingane..

NRK - 1 time siden

Over 200.000 døde i Europa

Det er nå over 200.000 registrerte dødsfall knyttet til koronaviruset i Europa, ifølge en telling gjort av nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt