NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:32

NRK - 16 Feb 19 kl. 23:10

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelonas, Catalonia, Barcelona

Dele artikeln

1346 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 200.000, demonstrertei , Barcelona
Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 09:45

200.000 demonstrerte i Barcelona

Rundt 200.000 personer demonstrerte i Barcelona lørdag i protest mot rettssaken mot tolv katalanske separatistledere..

Hegnar.no - 16 Dec 18 kl. 08:44

Tusenvis demonstrerte mot Østerrikes flyktningpolitikk

– Fascistene ut av regjeringen nå, sto det på flere av plakatene da 17.000 personer demonstrerte mot flyktningpolitikken til regjeringen i Østerrike lørdag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 20:53

Demonstrerte mot presidenten

Tusenvis av mennesker demonstrerte i Beograd lørdag med krav om at Serbias president Aleksandr Vucic må gå på grunn av anklager om korrupsjon. Demonstrantene protesterte også mot mangel på demokratiske reformer..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 20:54

5000 feiret Pegida-jubileumet. Dobbelt så mange demonstrerte mot islamkritikerne

Store grupper fra begge sider av innvandringsdebatten demonstrerte i Tyskland..

NRK - 18 Jan 19 kl. 17:17

Skoleelever demonstrerte mot kull

I Tyskland og Sveits demonstrerte flere tusen skoleelever mot bruk av brunnkull på fredag. Elevene krevde en større innsats i kampen mot klimaendringer. Protestene er inspirert av den svenske skoleeleven Greta Thunberg som ifjor skreiket for klima..

VG - 08 Dec 18 kl. 22:39

To perlefrispark fra Messi da Barcelona knuste byrivalen

(Espanyol – Barcelona 0–4) Han åpnet Barcelona-derbyet med å skru et frispark i krysset – og Lionel Messi (31) avsluttet det med å produsere en reprise av sin første goal..

NRK - 23 Feb 19 kl. 16:43

Flere hundre demonstrerte

Flere hundre hadde møtt opp, og gikk i tog mot det mye omstridte gruveprosjektet i Kvalsund i Finnmark lørdag. De fremmøtte demonstrerte mot den planlagte kobbergruven i Repparfjorden i Kvalsund..

NRK - 28 Jan 19 kl. 00:55

Polakker demonstrerte i Auschwitz

Mens det offisielle Polen mintes de drepte i dødsleirene Auschwitz og Birkenau på minnedagen for holocaust, demonstrerte også titalls polske nasjonalister. De mener regjeringen kun minnes leirens jødiske ofre, ikke de polske ofrene i 2. verdenskrig..

NRK - 03 Mar 19 kl. 03:27

200.000 demonstrerte mot rasisme

I Milano i Italia demonstrerte 200.000 mennesker lørdag fredelig mot rasisme. De bar bannere som lød «Mennesker først», en omskrivning av den høyrepopulistiske innvandringsministeren Matteo Salvinis slagord «Italienere først»..

VG - 20 Oct 18 kl. 20:25

Mener Barcelona er for avhengig av Messi

(Barcelona - Sevilla 1–0, kampen pågår) Etter Real Madrids poengtap tidligere lørdag kan både Barcelona og Sevilla øke forspranget i serien med seier. Kampen ser du her på VG+..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 45 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt