NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:43

NRK - 16 Feb 19 kl. 23:10

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelonas, Catalonia, Barcelona

Dele artikeln

1346 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 200.000, demonstrertei , Barcelona
Hegnar.no - 17 Feb 19 kl. 09:45

200.000 demonstrerte i Barcelona

Rundt 200.000 personer demonstrerte i Barcelona lørdag i protest mot rettssaken mot tolv katalanske separatistledere..

Hegnar.no - 16 Dec 18 kl. 08:44

Tusenvis demonstrerte mot Østerrikes flyktningpolitikk

– Fascistene ut av regjeringen nå, sto det på flere av plakatene da 17.000 personer demonstrerte mot flyktningpolitikken til regjeringen i Østerrike lørdag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 20:53

Demonstrerte mot presidenten

Tusenvis av mennesker demonstrerte i Beograd lørdag med krav om at Serbias president Aleksandr Vucic må gå på grunn av anklager om korrupsjon. Demonstrantene protesterte også mot mangel på demokratiske reformer..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 20:54

5000 feiret Pegida-jubileumet. Dobbelt så mange demonstrerte mot islamkritikerne

Store grupper fra begge sider av innvandringsdebatten demonstrerte i Tyskland..

NRK - 13 Jun 19 kl. 19:47

Demonstrerte mot endring i abortlov

På Instagram protesterer 30 kvinner mot endringer i abortloven med bilder av blodige underliv og strikkepinner. Torsdag demonstrerte også mange utenfor Stortinget. I kveld vedtas det at kvinner som ønsker fosterreduksjon må møte i nemnd..

NRK - 18 Jan 19 kl. 17:17

Skoleelever demonstrerte mot kull

I Tyskland og Sveits demonstrerte flere tusen skoleelever mot bruk av brunnkull på fredag. Elevene krevde en større innsats i kampen mot klimaendringer. Protestene er inspirert av den svenske skoleeleven Greta Thunberg som ifjor skreiket for klima..

VG - 08 Dec 18 kl. 22:39

To perlefrispark fra Messi da Barcelona knuste byrivalen

(Espanyol – Barcelona 0–4) Han åpnet Barcelona-derbyet med å skru et frispark i krysset – og Lionel Messi (31) avsluttet det med å produsere en reprise av sin første goal..

NRK - 06 Apr 19 kl. 09:32

Demo utanfor Ap-landsmøte

Laurdag demonstrerte rundt hundre personar utan for Folkets hus i Oslo der Arbeidarpartiet har sitt landsmøte i helga. Dei demonstrerte mot oljeboring utanfor Lofoten, Vesterålen og Senja..

P4 - 16 Jun 19 kl. 18:52

Demonstrerte mot retur til Afghanistan

Amnesty, Rødt og SV demonstrerte i Oslo i kveld mot tvangsreturen av en familie til Afghanistan. Familien består av mor og tre søsken på 16, 20 og 22 år, som har bodd i Norge siden 2012. Familiens flyktningstatus og oppholdstillatelse ble inndratt i 2014.

Hegnar.no - 28 Apr 19 kl. 08:26

Gule vester demonstrerte i Frankrike igjen

For 24. helg på rad demonstrerte gule vester-aktivister i Frankrike. Mens det gikk rolig for seg i Paris, brukte politiet tåregass mot demonstranter i Strasbourg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt