NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 03:48

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:14

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet. Hun er den andre beboeren som dør i løpet av kort tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vindafjord, Rogaland, Vindafjordtunet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 smittet, sykehjemi , Rogaland
NRK - 01 des. 20 kl. 14:08

Nye smittetilfeller på sykehjem

Det er nå 12 smittede beboere på sykehjem i Bergen kommune. Siden i går har en ny beboer på Slettemarken blitt smittet av covid-19. Også en ansatt på Ulset sykehjem har testet positivt for viruset.

VG - 25 nov. 20 kl. 17:12

19 coronasmittet på sykehjem, to døde

I alt tolv beboere og syv ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 20:21

19 koronasmittet etter utbrudd på sykehjem i Vindafjord

I alt tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde..

NRK - 07 des. 20 kl. 18:19

Ni nye smittede ved sykehjem

Siden torsdag er ni nye personer smittet ved Stabekk sykehjem i Bærum, skriver Budstikka. Av de smittede er åtte ansatte, mens en er beboer. Totalt er 12 beboere smittet per nå, melder Bærum kommune..

NRK - 11 des. 20 kl. 14:04

Ti nye koronasmittede i Bergen

Ti nye personer har fått påvist koronavirus i Bergen. Personene som har fått påvist viruset er mellom 1 og 77 år. To har ukjent smittevei.

VG - 29 nov. 20 kl. 21:57

Unge plasseres på sykehjem mot sin vilje: Krever forbud

Unge bor flere år på sykehjem mot sin vilje. Anita-Elisabeth Bjørklunds (28) største frykt er å havne på sykehjem igjen. Et flertall på Stortinget ønsker nå at ordningen forbys..

NRK - 14 des. 20 kl. 15:44

Besøksforbud på sykehjem i Gøteborg

Göteborg innfører besøksforbud på alle sykehjem i byen fram til 22. desember i et forsøk på å beskytte de eldre mot koronasmitte. Forbudet innføres av Folkhälsomyndigheten og gjelder både private og kommunale sykehjem..

NRK - 15 des. 20 kl. 11:24

Koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Fredag døde en beboer ved Stovnerskogen sykehjem av covid-19, melder Oslo kommune. Til nå har 40 beboere dødd av koronasykdom på sykehjem i Oslo..

NRK - 19 des. 20 kl. 11:38

Fortsatt nye smittede på sykehjem

I Drammen er det registrert ni nye tilfeller av koronasmitte det siste døgnet. Blant annet på to sykehjem. Smitten som oppdages på sykehjem kommer fra samfunnet ifølge kommunen.

NRK - 04 jan. 21 kl. 05:38

62 smittede på dansk sykehjem

41 ansatte og 21 beboere er koronasmittet på et sykehjem for demente i Aarhus. Tina Grove i kommunen sier til dansk TV2 at de mangler faglært personale som kan ivareta pleie av pasientene på forsvarlig vis. Minst 116 danske sykehjem er rammet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forskere evakuert fra sydpol-skjelv

Jordskjelvet nær øygruppen Sør-Shetlandsøyene i Antarktis er justert ned til styrke 6,9. 166 ansatte ble evakuert fra ni forskningsbaser i frykt for en tsunamibølge..

NRK - 30 minutter siden

Angrep på grensepost i Vest-Sahara

Frigjøringsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara melder at de har angrepet en marokkansk grensepost på grensen mellom Marokko og Mauritania, melder AFP. Polisari sier de avfyrte fire raketter i retning av grenseposten..

NRK - 1 time siden

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 1 time siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 3 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 3 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..

NRK - 7 timer siden

USA:– Løslat demonstrantene

USA ber Russland om å løslate over 2500 demonstranter som er arrestert etter å ha støttet opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj lørdag. USA kritiserer hardhendte metoder mot demonstranter og mediefolk. Også Norge ber om at de arresterte settes fri..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt