NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 01:19

NRK - 13 jan. 21 kl. 21:10

19 nye smittede i Fredrikstad

Det siste døgnet er det påvist 19 nye koronatilfeller i Fredrikstad, det viser kommunens oversikt. 16 av de smittede er nærkontakter av personer som allerede har fått påvist smitte, mens tre personer foreløpig har ukjent smittevei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 nye, smittedei , Fredrikstad
NRK - 15 jan. 21 kl. 21:02

Elleve nye smittede i Fredrikstad

I Fredrikstad er det registrert elleve nye smittetilfeller fredag. For fjerde dag på rad synker antall nye smittetilfeller. Kun én av de elleve har ukjent smittevei, ifølge kommunen.

NRK - 06 jan. 21 kl. 21:41

42 nye smittede i Fredrikstad

Det siste døgnet er det påvist 42 nye smittede i Fredrikstad. 20 av tilfellene er knyttet til utbruddet i Stjernen, 19 er nærkontakter, èn er smittet i utlandet og to har ukjent smittevei. Det er det høyeste antallet på et døgn under pandemien..

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:07

22.000 nye smittede i Mexico

Mexico registrerte torsdag 22.339 nye smittede på ett døgn, det høyeste døgntallet siden pandemiens utbrudd. Mangel på oksygen og tanker gir bekymring.

NRK - 08 jan. 21 kl. 00:00

Færre smittetilfeller i Fredrikstad

Torsdag ble det registrert 22 nye tilfeller av koronasmitte i Fredrikstad. Det er 20 færre enn rekorden på 42 smittede dagen før. Fem av de nye tilfellene er tilknyttet utbruddet i ishockeyklubben Stjernen, 14 er nærkontakter og tre har ukjent smittevei, opplyser kommunen torsdag kveld..

NRK - 10 jan. 21 kl. 00:05

12 nye smittede i Fredrikstad

Koronasmitten i Fredrikstad er jevnt og trutt på vei nedover etter onsdagens rekordhøye antall. Lørdag ble det registrert tolv nye smittetilfeller. Seks av tilfellene er kjente nærkontakter, to er smittet i utlandet og én har ukjent smittevei, melder kommunen lørdag kveld..

NRK - I førrgår: 07:21

70 smittede i Oslo

Det er registrert 70 smittede i Oslo siste døgn, 24 færre enn dagsgjennomsnittet sis uke. Bydelene Stovner og Søndre Nordstrand har det høyeste smittetrykket, med 583 og 519 smittede per 100.000 innbyggere, Nordre Aker har det laveste med 113..

NRK - 18 jan. 21 kl. 09:56

23 nye smittet i Stavanger/Sandnes

Det ble registrert 15 nye tilfeller av koronasmitte i Stavanger søndag. Det er sju færre enn snittet for den siste uka. 10 av de nye smittede er definert som nærkontakter.

NRK - 08 jan. 21 kl. 23:40

Færre smittet i Fredrikstad

14 personer er registrert med koronasmitte i Fredrikstad siste døgn. Det er seks færre enn dagen før. Tolv av de smittede er nærkontakter og to har ukjent smittevei, melder kommunen fredag kveld..

NRK - 17 jan. 21 kl. 10:46

79 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 79 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 53 færre tilfeller enn døgnet før. NRK meldte tidligere i dag at det var registrert 75 nye smittede, men det viste seg å være feil..

NRK - 12 jan. 21 kl. 11:13

Koronadødsfall i Fredrikstad

En beboer på Glemmen sykehjem i Fredrikstad døde mandag etter å ha blitt syk med covid-19. opplyser etatssjef i Fredrikstad kommune Birgitte Skauen Kopperud til Fredriksstad Blad. Det er det andre dødsfallet på to dager ved samme sykehjem.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 15 minutter siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 2 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 2 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 1 time siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 1 time siden

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 2 timer siden

Biden:– Bruk munnbind

– Over 50.000 liv kan bli reddet dersom man bruker munnbind fra nå og til april, sa president Joe Biden på sin pressekonferanse tirsdag kveld. Videre sa han at munnbind er det beste redskapet mot å bli smittet av koronaviruset, og oppfordret alle amerikanere til å det i bruk.

NRK - 2 timer siden

USA vil øke antall vaksinasjoner

Fra nesteue vil USA øke antall vaksinasjoner per uke fra 8. millioner doser til 10. millioner doser, opplyste president Joe Biden på sin orientering om koronaviruset tirsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt