P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:20

P4 - 13 des. 19 kl. 21:56

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria.
Det melder AFP.
Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.
Fire hjelpearbeidere som ble bortført tidligere i år, skal også være drept..
Les mer på P4


Les mer om:
Nigeria, AFP, IS, Mamuri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 drept, etter, bortføringi , Nigeria
Aftenposten - 22 juli 20 kl. 22:03

Fem bortførte hjelpearbeidere drept i Nigeria

Jihadister har drept fem hjelpearbeidere som ble bortført i nordøstlige Nigeria forrige måned, ifølge hjelpeorganisasjonen Action Against Hunger onsdag..

NRK - 05 des. 19 kl. 17:16

Hjelpearbeidarar bortførte Nigeria

Væpna militante har bortført 14 personar i Nigeria, ifølgje nyheitsbyrået AFP. Blant dei bortførte er to bistandsarbeidarar frå Røde Kors. Gruppa Iswap, som er Den islamske staten i Vest-Afrika-provinsen, hevdar at dei står bak bortføringane..

Aftenposten - 14 des. 19 kl. 10:15

Bortførte hjelpearbeidere drept av IS i Nigeria

Fire ansatte i Action Against Hunger (ACF), som ble tatt som gisler nordøst i Nigeria i juli, er drept, opplyser hjelpeorganisasjonen..

P4 - 05 des. 19 kl. 21:14

Hjelpearbeidere bortført i Nigeria

14 personer, blant dem to hjelpearbeidere fra Røde Kors er bortført i Nigeria. Gruppa Iswap, som har sverget troskap til IS, hevder de står bak bortføringen, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 22 juli 20 kl. 21:50

Hjelpearbeidere drept i Nigeria

Fem hjelpearbeidere er drept av jihadister i Nigeria, melder AFP onsdag. De fem jobbet for den franske hjelpeorganisasjonen Action Against Hunger og ble bortført nordøst i landet forrige måned..

VG - 14 des. 19 kl. 10:21

Bortførte hjelpearbeidere drept i Nigeria

Fire ansatte i Action Against Hunger (ACF), som ble tatt som gisler nordøst i Nigeria i juli, er drept, opplyser hjelpeorganisasjonen. Seks nigerianske ACF-ansatte, fem menn og en kvinne, ble tatt til fange av opprørere med bånd til den ytterliggående islamistgruppa IS på grensa mellom Nigeria og Niger 18. juli..

NRK - 13 des. 19 kl. 20:34

Fire gisler drept i Nigeria

Jihadister i Nigeria skal ha drept fire gisler, melder AFP. De fire arbeidet for den internasjonale hjelpeorganisasjonen Action Against Hunger da de ble bortført i juli. Den franske hjelpeorganisasjonen bekrefter selv drapene i en uttalelse fredag..

NRK - 07 jan. 20 kl. 03:06

30 drept av bombe i Nigeria

Minst 30 personer er drept og 35 er såret etter en bombe gikk av på en bro i delstaten Borno nordøst i Nigeria, ifølge Reuters. Ifølge Daily Post Nigeria de fleste omkomne kvinner og barn..

NRK - 04 juli 20 kl. 22:21

FN: To drept i angrep i Nigeria

To personer, blant dem en 5-åring, ble drept, og et FN-helikopter ødelagt i et jihadistangrep i nordøstlige Nigeria. Jihadistkrigere har drevet opprør i regionen der angrepet skjedde i et tiår. Hendelsen skjedde i landsbyen Damasak torsdag..

NRK - 25 sep. 19 kl. 14:01

Hjelpearbeider drept i Nigeria

En hjelpearbeider er drept etter å ha blitt kidnappet i Nigeria. Det bekrefter organisasjonen Aid Against Hunger. Fem mennesker holdes fortsatt fanget, etter at de ble kidnappet nordøst i Nigeria i juli, melder Reuters..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 1 time siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 1 time siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 1 time siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 1 time siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 1 time siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.

P4 - 1 time siden

- Ødelegger for andre når råd trosses

Ordføreren i Indre Østfold reagerer på at enkelte innbyggere har trosset reiserådene og dratt til Sverige for å handle. Indre Østfold iverksatte svært strenge tiltak for en uke siden for å stoppe det de kalte en ukontrollerbar smittespredning. Nå er situasjonen bedre, men ordfører Saxe Frøshaug sier til Dagbladet at de som ikke følger rådene som gis ødelegger for mange andre..

P4 - 1 time siden

57 nye smittetilfeller

Det er registrert 57 nye smittetilfeller i Norge det siste døgnet. Det viser nye tall fra Folkehelseinstiuttet. Den siste uken har det vært en øning på 364 tilfeller, og en tredjedel av disse har kommet de to siste dagene.

P4 - 1 time siden

FHI kritiske til karantenereglene

Karantenereglene har blitt så kompliserte at Folkehelseinstituttet frykter folk misforstår dem eller rett og slett ignorerer dem. I et dokument NRK har fått innsyn i sier FHI at forskriften om innreisekarantene er svært vanskelig å lese. De mener det er behov for en opprydding.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for trusler med skytevåpen

To personer er pågrepet etter trusler med skytevåpen i Oslo sentrum i natt. Minst to personer ble truet av en person som i følge politiet trolig viste fram et våpen, og så forlot stedet i en bil. Politiet har funnet et skytevåpen de mistenker tilhører de to som er pågrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt