NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 13 Jan 19 kl. 00:24

19 døde i gruveulykke i Kina

19 personer mistet livet da taket i en kullgruve kollapset nord i Shaanix-provinsen i Kina, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Ulykken skjedde i 16-tiden søndag ettermiddag lokal tid. 87 arbeidere var inne i gruven. To personer er savnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Shaanix, Kina, Xinhua

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 dødei , gruveulykkei , Kina
NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

NRK - 30 Sep 18 kl. 06:53

100.000 flere hivsmittede i Kina

Antallet mennesker som lever med hiv eller aids i Kina har økt med 14 prosent det siste året. De fleste har fått viruset gjennom seksuell kontakt. Det melder nyhetsbyrået Nye Kina fra en hiv- og aids-konferanse som pågår i Kina..

NRK - 08 Jan 19 kl. 00:38

Kim Jong-un er på plass i Kina

Det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua melder at Nord-Koreas leder Kim Jong-un har ankommet Kina og skal være i landet fram til 10. januar. Kim er i Kina for å møte landets president Xi Jinping.

NRK - 21 Mar 19 kl. 05:33

Myanmar-kvinner selges til Kina

Kvinner fra Myanmar blir solgt til tvangsekteskap i Kina med formål om å bære fram barn, ifølge ny rapport fra Human Rights Watch. Regjeringene i Myanmar og Kina anklages for å ikke stoppe handel med Kachin-kvinner som lures til Kina som barnepiker..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 09:03

Kina slipper opp for varer å legge toll på

USA innfører toll på varer fra Kina for 200 mrd dollar 24. september. Kina svarer med samme mynt, men bare på varer for 60 mrd dollar.

NRK - 14 Dec 18 kl. 13:21

Kina senker toll på biler fra USA

Kina senker tollen på biler fra USA i tre måneder. Det opplyser myndighetene i Beijing, ifølge AFP. Kina hevet tollen i sommer som et ledd i tollkrigen mellom landene.

NRK - 24 Jan 19 kl. 05:31

Amerikansk søkemotor stanset i Kina

Søkemotoren Bing er stanset i Kina, opplyser eieren Microsoft. Dette er andre gang Microsoft får et slag for baugen i Kina. Bing var den siste store utenlandske søkemotoren i Kina, og den sensurerte søkeresultater i henhold til regjeringens krav..

NRK - 20 Feb 19 kl. 05:39

Kina markerer nytt år

I Kina er begynnelsen på et nytt år etter månekalenderen markert med lanterner og fyrverkeri. I Dalian nordøst i Kina var store folkemasser samlet for å hilse det nye året velkommen..

NRK - 25 Nov 18 kl. 06:48

Kina glad for Taiwans valgresultat

Taiwans regjeringsparti led nederlag i lokalvalget som ble sett på som en folkeavstemning over den separatistvennlige presidenten. Kina er fornøyd med utfallet, og mener det reflekterer taiwanernes ønske om bedre relasjoner med Kina..

NRK - 08 Oct 18 kl. 05:48

Undertegner avtale i Kina

Kristiansand og millionbyen Qingdao i Kina skal denne uka inngå en samarbeidsavtale. Målet er å gi sørlandsbedrifter lettere markedsadgang i Kina. Avtalen skal undertegnes i Beijing i forbindelse med kongeparets statsbesøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt