NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:33

NRK - 13 Jan 19 kl. 00:24

19 døde i gruveulykke i Kina

19 personer mistet livet da taket i en kullgruve kollapset nord i Shaanix-provinsen i Kina, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Ulykken skjedde i 16-tiden søndag ettermiddag lokal tid. 87 arbeidere var inne i gruven. To personer er savnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Shaanix, Kina, Xinhua

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 dødei , gruveulykkei , Kina
NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

NRK - 30 Sep 18 kl. 06:53

100.000 flere hivsmittede i Kina

Antallet mennesker som lever med hiv eller aids i Kina har økt med 14 prosent det siste året. De fleste har fått viruset gjennom seksuell kontakt. Det melder nyhetsbyrået Nye Kina fra en hiv- og aids-konferanse som pågår i Kina..

NRK - 09 May 19 kl. 07:22

Samtalar mellom USA og Kina

USA og Kina skal ha samtalar om tollsatsane timar før USA sin planlagde auke på toll på varer frå Kina på fredag, skriv AP. Kina har varsla at dei vil kome med «nødvendige mottiltak» om landa ikkje blir samde..

NRK - 08 Jan 19 kl. 00:38

Kim Jong-un er på plass i Kina

Det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua melder at Nord-Koreas leder Kim Jong-un har ankommet Kina og skal være i landet fram til 10. januar. Kim er i Kina for å møte landets president Xi Jinping.

NRK - 10 May 19 kl. 07:23

Kina varslar mottiltak

Styresmaktene i Kina varslar det dei kallar «nødvendige mottiltak» etter at USA auka tollen på varer frå Kina fredag morgon. Det er ikkje kjent kva mottiltaka vil innebere. Samtalane mellom Kina og USA held fram i dag..

NRK - 09 Apr 19 kl. 16:44

Kina støtter reform av WTO

EU-president Donald Tusk krever reform av Verdens Handelsorganisasjon (WTO) og seier dei for fyrste gong har fått støtte til det frå Kina. Kina statsminister Li Keqiang seier Kina har langt meir til felles med EU enn dei har motsetningar med unionen..

NRK - 21 Mar 19 kl. 05:33

Myanmar-kvinner selges til Kina

Kvinner fra Myanmar blir solgt til tvangsekteskap i Kina med formål om å bære fram barn, ifølge ny rapport fra Human Rights Watch. Regjeringene i Myanmar og Kina anklages for å ikke stoppe handel med Kachin-kvinner som lures til Kina som barnepiker..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 09:03

Kina slipper opp for varer å legge toll på

USA innfører toll på varer fra Kina for 200 mrd dollar 24. september. Kina svarer med samme mynt, men bare på varer for 60 mrd dollar.

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:05

Kina med kritikk til EU

Kina beskylder EU for å ha kommet med uansvarlige og feilaktige uttalelser om situasjonen i Hongkong i forbindelse med lovforslaget som åpner for å utlevere ettersøkte personer til det kinesiske rettsvesenet. Kina ber EU vise varsomhet..

NRK - 15 May 19 kl. 10:09

Første direkterute til Kina

I dag letter det først direkteflyet i rute fra Norge til Kina. Det kinesiske selskapet Hainan Airlines skal fly tre ganger i uka fra Oslo til Beijing, ifølge Dinside. Inntil nå har man vært nødt til å mellomlande for å komme seg til Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt