NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 13 Jan 19 kl. 00:24

19 døde i gruveulykke i Kina

19 personer mistet livet da taket i en kullgruve kollapset nord i Shaanix-provinsen i Kina, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Ulykken skjedde i 16-tiden søndag ettermiddag lokal tid. 87 arbeidere var inne i gruven. To personer er savnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Shaanix, Kina, Xinhua

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19 dødei , gruveulykkei , Kina
NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

NRK - 30 Sep 18 kl. 06:53

100.000 flere hivsmittede i Kina

Antallet mennesker som lever med hiv eller aids i Kina har økt med 14 prosent det siste året. De fleste har fått viruset gjennom seksuell kontakt. Det melder nyhetsbyrået Nye Kina fra en hiv- og aids-konferanse som pågår i Kina..

NRK - 08 Jan 19 kl. 00:38

Kim Jong-un er på plass i Kina

Det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua melder at Nord-Koreas leder Kim Jong-un har ankommet Kina og skal være i landet fram til 10. januar. Kim er i Kina for å møte landets president Xi Jinping.

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 09:03

Kina slipper opp for varer å legge toll på

USA innfører toll på varer fra Kina for 200 mrd dollar 24. september. Kina svarer med samme mynt, men bare på varer for 60 mrd dollar.

NRK - 14 Dec 18 kl. 13:21

Kina senker toll på biler fra USA

Kina senker tollen på biler fra USA i tre måneder. Det opplyser myndighetene i Beijing, ifølge AFP. Kina hevet tollen i sommer som et ledd i tollkrigen mellom landene.

NRK - 25 Nov 18 kl. 06:48

Kina glad for Taiwans valgresultat

Taiwans regjeringsparti led nederlag i lokalvalget som ble sett på som en folkeavstemning over den separatistvennlige presidenten. Kina er fornøyd med utfallet, og mener det reflekterer taiwanernes ønske om bedre relasjoner med Kina..

NRK - 08 Oct 18 kl. 05:48

Undertegner avtale i Kina

Kristiansand og millionbyen Qingdao i Kina skal denne uka inngå en samarbeidsavtale. Målet er å gi sørlandsbedrifter lettere markedsadgang i Kina. Avtalen skal undertegnes i Beijing i forbindelse med kongeparets statsbesøk..

NRK - 22 Sep 18 kl. 06:22

Kina avlyser handelssamtaler

Kina har avlyst handelssamtaler med USA etter at USAs nye runde med tolløkninger. Landene skulle ha snakket om hvordan de kunne dempe handelskonflikten. Kina vil ikke forhandle under press fra trusler, men holder åpen døra for samtaler neste måned..

Dagbladet - 06 Oct 18 kl. 10:48

Stille fra Kina etter at Interpol-sjef forsvant

Kina forholder seg taus, dagen etter at Interpol-presidentens forsvinning ble kjent. Han ble sist sett da han dro fra Frankrike til Kina i forrige måned..

NRK - 23 Dec 18 kl. 06:27

Gruveulykke i Russland

Minst åtte gruvearbeidere har mistet livet etter at en brann brøt ut i en pottaskegruve vest i Uralfjellene i Russland.Redningspersonell hentet de døde arbeiderne fra ulike deler i Solikamsk-gruva søndag, ifølge det statlige nyhetsbyrået TASS..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt