NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 19:35

NRK - 17 nov. 20 kl. 07:24

198 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 198 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo siste døgn. Det er fem færre enn samme dag for en uke siden. De siste to ukene har 2204 personer testet positivt for korona i Oslo, viser tall fra Oslo kommune..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 198, nye, smittetilfelleri , Oslo
Klartale - 17 nov. 20 kl. 08:36

198 nye smittet av korona i Oslo

Det siste døgnet er 198 nye meldt smittet med korona i Oslo. I hele landet er tallet 548..

NRK - 29 nov. 20 kl. 10:49

21 nye smittetilfeller i Drammen

Det er registrert 21 nye smittetilfeller i Drammen siste døgn. 18 av dem er nærkontakter av kjente smittetilfeller, mens smitteveien er ukjent for de tre siste. Lørdag var det påvist 29 nye smittetilfeller i byen..

NRK - 16 nov. 20 kl. 07:10

105 nye koronatilfeller i Oslo

Søndag ble det registrert 105 nye smittetilfeller med Koronaviruset i Oslo, ifølge FHI. Lørdag ble det registrert 179 nye smittetilfeller i hovedstaden, mens tallet fredag var 218 nye smittetilfeller..

NRK - 21 des. 20 kl. 07:06

88 nye smittetilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 88 nye smittetilfeller av korona i Oslo. Det er 52 flere smittetilfeller enn samme dag for en uke siden..

NRK - 05 des. 20 kl. 14:52

18 nye smittetilfeller på Hedmarken

I alle kommunene på Hedmarken er det i løpet av det siste døgnet registrert 18 nye smittetilfeller. Hamar har ti nye smittetilfeller, Stange har fire, Ringsaker har tre, mens det er registrert ett nytt tilfelle i Løten, skriver Hamar Arbeiderblad..

NRK - 16 des. 20 kl. 09:13

16 nye smittetilfeller i Kongsberg

Siste døgn er det meldt om 16 nye smittetilfeller i Kongsberg. Det bekrefter ordfører Kari Anne Sand overfor Laagendalsposten. Det er nye smittetilfeller ved Skinnarberga helsehus og Tislegård bo- og behandlingssenter..

NRK - 19 des. 20 kl. 12:51

13 nye smittetilfeller i Bærum

Det er registrert 13 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet. Totalt har 1374 personer fått påvist covid-19 under pandemien, opplyser Bærum kommune. Både torsdag og fredag ble det meldt om 14 nye smittetilfeller i kommunen..

NRK - 20 des. 20 kl. 11:52

15 nye smittetilfeller i Bærum

Det er 15 nye smittetilfeller i Bærum siste døgnet, totalt har 1389 personer fått påvist covid-19 i Bærum. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Dagen før ble det registrert 13 nye smittetilfeller..

NRK - 28 des. 20 kl. 09:32

13 nye smittetilfeller i Drammen

Det er registrert 13 nye koronasmittede i Drammen det siste døgnet. Tolv er nærkontakter av kjente smittetilfeller, mens én har ukjent smittevei. Søndag ble det registrert 16 nye smittetilfeller i Drammen, mens det ble registrert elleve dagen før..

NRK - 28 des. 20 kl. 09:54

39 nye smittetilfeller i Stavanger

Søndag ble det registrert 39 nye smittetilfeller i Stavanger kommune. 31 av dem er nærkontakter. Det er en liten nedgang fra tallene lørdag, da det ble satt rekord med 44 nye smittetilfeller..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen store lettelser i Danmark

Det blir ingen store lettelser i koronatiltakene i Danmark i februar, sier helseminister Magnus Heunicke til DR. Dagens restriksjoner varer i utgangspunktet ti 7. februar.

NRK - 30 minutter siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 30 minutter siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 1 time siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 1 time siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 1 time siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 1 time siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt