NRK > Nyheter

Søndag, 07 Mars, 23:06

NRK - 26 jan. 21 kl. 14:00

18 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 18 nye koronasmittede i Bergen. 1809 personer testet seg i løpet av mandag. To av de smittede er importsmitte, mens 11 er nærkontakter av tidligere smittede..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 18 nye, koronasmittedei , Bergen
NRK - 20 feb. 21 kl. 00:16

283 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 283 koronasmittede i Norge. Det er 43 færre enn dagen før og 142 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til lørdag er det registrert 68.

NRK - 25 jan. 21 kl. 00:17

279 nye koronatilfeller i Norge

Søndag ble det registrert 279 nye koronasmittede i Norge. Det er 41 flere enn lørdag. De siste sju dagene er det registrert til sammen 2431 nye smittetilfeller.

NRK - 01 mars 21 kl. 09:58

Tre nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert tre nye koronasmittede i Bergen. Alle tre er nærkontakter til personer som allerede er smittet. 1179 personer tok koronatest i Bergen søndag..

NRK - 20 jan. 21 kl. 00:19

422 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 422 koronasmittede i Norge. Det er 39 flere enn dagen før, men 290 færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 59.

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:16

431 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 431 koronasmittede i Norge. Det er ni flere enn dagen før, men 236 færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til torsdag registrert 59.

NRK - 13 feb. 21 kl. 00:19

425 nye smittetilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 161 flere enn dagen før og 154 flere enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til lørdag er det registrert 66.

NRK - 16 feb. 21 kl. 00:17

353 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 353 koronasmittede i Norge. Det er 244 flere enn dagen før og sju flere enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til tirsdag er det registrert 66.

NRK - 17 feb. 21 kl. 00:18

286 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 286 koronasmittede i Norge. Det er 67 færre enn dagen før og 66 flere enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til onsdag er det registrert 67.

NRK - 19 feb. 21 kl. 00:14

326 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 326 koronasmittede i Norge. Det er 32 færre enn dagen før, men 62 flere enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til fredag er det registrert 67.

NRK - 12 jan. 21 kl. 00:17

429 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 429 koronasmittede i Norge. Det er 126 færre enn dagen før og 102 færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 55.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 45 minutter siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..

NRK - 45 minutter siden

Brann i interneringsleir i Jemen

Minst åtte mennesker har mistet livet og over 170 er skadd i en brann i et interneringssenter for migranter utenfor Jemens hovedstad, ifølge FN. Tilstanden er alvorlig for over 90 av de overlevende, og dødstallet kan økte kraftig..

NRK - 1 time siden

Flere vaskebjørn-angrep i Toronto

I Toronto i Canada har antallet angrepet fra vaskebjørn økt med 62 prosent det siste året, melder The Guardian. Årsaken er trolig at folk tilbringer mer tid ute i naturen som følge av koronanedstegning, og ikke at vaskebjørnene er blitt mer aggressive..

NRK - 1 time siden

Fant død person etter leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 1 time siden

Frykter mer smitte i Bergen

Medisinske fagsjefen i Bergen, Trond Egil Hansen, mener det er mer sannsynlig at det blir en økning i smittetallene etter vinterferien enn at det ikke blir det, melder Bergensavisen. Hansen håper likevel at byen unngår unødvendige strenge tiltak..

NRK - 3 timer siden

Arrestert for tyveri i skredområde

Tre menn fra Litauen er pågrepet for å ha brutt seg inn i et evakuert hus på Ask i Gjerdrum. Øst politidistrikt opplyser at de har funnet tyvegods hos de tre, som lørdag ble kontrollert etter å ha vært inne i det avsperrede område etter leirskredet..

NRK - 2 timer siden

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre skadd på militærbase

Minst 20 personer er døde og over 400 er skadet etter at flere kraftige eksplosjoner søndag rammet en militærbase i ved byen Bata i det afrikanske landet Ekvatorial-Guinea, melder AFP. Det mistenkes at eksplosjonene har funnet sted på basens våpenlager..

NRK - 3 timer siden

Vurderer helikopter

Det er foreløpig ikke sendt ut redningshelikopter fra Hovedredningssentralen til leteaksjonen i Grimstad. – Vi gjør hele tiden en løpende vurdering, og det kan fort bli aktuelt, sier redningsleder Kjetil Hagen. Helikopterne er nå på andre oppdrag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt