NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 01:10

NRK - 06 Oct 19 kl. 22:31

18-åring kritisk skadd

18-åringen som er blitt kvinstukket på Veitvet i Oslo er kritisk skadd. Det oppyser politiet til NRK. Politiet har fremdeles ingen mistenkte i saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veitvet, Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 18-åring, kritisk, skadd
NRK - 22 Nov 19 kl. 21:24

Kritisk skadd etter påkjøring

En person skal være kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på Sellebakk i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet. Trafikken står, skriver politiet på Twitter..

NRK - 12 Sep 19 kl. 22:07

En person kritisk skadd

Totalt er seks personer skadd i en trafikkulykke i Nannestad. Tre av dem er fløyet til Ullevål sykehus, mens de tre siste er kjørt med ambulanse til A-hus. En person skal være kritisk skadd, fire alvorlig skadd, og en lettere skadd etter ulykken..

NRK - 24 Sep 19 kl. 19:52

To personer kritisk skadd

To personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en utforkjøring på riksvei 35 i Ringerike ved Ask tirsdag kveld. Ifølge politiet var en bil involvert i ulykken. Trafikken dirigeres på stedet.

P4 - 15 Sep 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 01 Jul 19 kl. 01:20

Tre alvorlig skadd etter ulykke

De tre som var kritisk skadd etter en trafikkulykke på E134 i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark betegnes nå som alvorlig skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Veien vil fortsatt være stengt utover natten og omkjøring er skiltet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 10:39

En kritisk skadd

Rop om hjelp gjorde at vitner fant de tre forulykkede etter båtulykka i Arendal i natt. To av dem ligger alvorlig skadd på Sørlandet sykehus, én er kritisk skadd på Ullevål sykehus i Oslo..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:21

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

P4 - 11 Oct 19 kl. 10:32

Fortsatt kritisk for 15-åring

Den 15 år gamle gutten som ble utsatt for en voldshendelse på Kapp i Oppland onsdag morgen, er fremdeles kritisk skadd. Men tilstanden er fortsatt stabil, opplyser politiet nå. 15-åringens far er siktet for drapsforsøk.

NRK - 22 Nov 19 kl. 21:24

Kritisk skadd etter påkjørsel

En person skal være kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på Sellebakk i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet. Trafikken står, skriver politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Holder skolen åpen på julaften

Jordal skole i Oslo holder åpent for elevene på julaften, skriver Dagsavisen. Tiltaket skyldes at enkelte elever har fortalt at de går gatelangs uten noe å gjøre i et julestengt Oslo. Rektor forventer at mellom 30 og 40 elever kommer vil dukke opp..

NRK - 1 time siden

Ett ambulansefly tilbake i drift

Lørdag varslet luftambulanseoperatøren at fem av ambulanseflyene deres var satt på bakken. Søndag kveld opplyser selskapet at ett av flyene nå er klarert og satt tilbake i tjeneste. Det melder NTB.

NRK - 2 timer siden

I live under sammenrast bygning

Fredag kollapset en seks etasjers bygning i Kenyas hovedstad Nairobi. Søndag fant redningsmannskapene to overlevende. Ifølge Al Jazeera skal bygningskollapsen ha kostet fem mennesker livet, 31 ble skadd og 31 er savnet..

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skadd, sie politiet til NTB. Hun døde senere av skadene.

NRK - 2 timer siden

Våpenindustrien opp som en rakett

I fjor økte verdens 100 største forsvarsselskaper salget med 3 800 milliarder kroner, eller 4,6 prosent. Det kommer frem i en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI, skriver Svenska Dagbladet. Amerikanske selskaper øker mest..

NRK - 2 timer siden

Krever ambulanse-forklaring av Erna

SV vil kalle statsminister Erna Solberg (H) inn til Stortinget for å forklare seg om situasjonen rundt ambulanseflyene i Nord-Norge. Partiet mener helseminister Bent Høie (H) ikke ser alvoret i saken. det melder NTB..

NRK - 8 timer siden

Uvær og glatte veier skaper trøbbel

Uvær med kraftig snøfokk førte til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det ble også meldt om flere trafikkulykker. Vegvesenet ber trafikanter om å kjøre forsiktig..

NRK - 3 timer siden

Biler i skiløype i Holmestrand

Flere biler kjørte omtrent halvannen kilometer innover skiløypa på Gullhaug i Holmestrand søndag kveld, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa mens bilene kjørte der..

NRK - 4 timer siden

Kvinne påkjørt i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skad, sie politiet til NTB..

NRK - 4 timer siden

Disney advarer

Disney ber kinoer advare om at «Star Wars: The Rise of Skywalker» kan forårsake anfall hos mennesker med lysfølsom epilepsi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt