NRK > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 02:14

NRK - 06 okt. 19 kl. 22:31

18-åring kritisk skadd

18-åringen som er blitt kvinstukket på Veitvet i Oslo er kritisk skadd. Det oppyser politiet til NRK. Politiet har fremdeles ingen mistenkte i saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veitvet, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 18-åring, kritisk, skadd
NRK - 22 nov. 19 kl. 21:24

Kritisk skadd etter påkjøring

En person skal være kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på Sellebakk i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet. Trafikken står, skriver politiet på Twitter..

NRK - 19 april 20 kl. 05:17

Kritisk skadd etter ulykke

En MC-fører er kritisk skadd etter en utforkjøring med motorsykkel i Hønefoss natt til søndag. Også en annen MC-fører kjørte ut i samme område. Tilstanden hans er ukjent.

NRK - 12 sep. 19 kl. 22:07

En person kritisk skadd

Totalt er seks personer skadd i en trafikkulykke i Nannestad. Tre av dem er fløyet til Ullevål sykehus, mens de tre siste er kjørt med ambulanse til A-hus. En person skal være kritisk skadd, fire alvorlig skadd, og en lettere skadd etter ulykken..

NRK - 24 sep. 19 kl. 19:52

To personer kritisk skadd

To personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en utforkjøring på riksvei 35 i Ringerike ved Ask tirsdag kveld. Ifølge politiet var en bil involvert i ulykken. Trafikken dirigeres på stedet.

P4 - 15 sep. 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 22 mars 20 kl. 09:58

15-åring kritisk skadd i jordskjelv

En 15 år gammel gutt er kritisk skadet i et jordskjelv i Kroatia søndag morgen. Det ble først meldt om at gutten var død, men nyhetsbyrået Reuters melder nå at Zagrebs medisinske institutt sier gutten er kritisk skadet..

P4 - 22 aug. 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 01 juli 19 kl. 01:20

Tre alvorlig skadd etter ulykke

De tre som var kritisk skadd etter en trafikkulykke på E134 i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark betegnes nå som alvorlig skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Veien vil fortsatt være stengt utover natten og omkjøring er skiltet..

NRK - 25 aug. 19 kl. 10:39

En kritisk skadd

Rop om hjelp gjorde at vitner fant de tre forulykkede etter båtulykka i Arendal i natt. To av dem ligger alvorlig skadd på Sørlandet sykehus, én er kritisk skadd på Ullevål sykehus i Oslo..

Klartale - 03 jan. 20 kl. 14:46

To kritisk skadd i ulykke

En bil kjørte i en rekke andre biler i Vestby. To personer er kritisk skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - Igår: 03:13

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - Igår: 03:14

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - Igår: 03:20

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - Igår: 04:59

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 05:06

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - Igår: 05:41

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - Igår: 05:50

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - Igår: 05:56

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - Igår: 06:39

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - Igår: 06:45

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt