P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:10

P4 - 14 feb. 20 kl. 23:55

1760 helsearbeidere testet positiv

1760 helsearbeidere har testet positivt på koronaviruset i Kina.
Seks har mistet livet, melder avisen The Guardian.
Verdens helseorganisasjon har erklært global folkehelsekrise på grunn av viruset.
Over 1400 mennesker er døde og 60.000 smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Kina, The Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1760, helsearbeidere, testet, positiv
NRK - 14 feb. 20 kl. 22:03

1760 helsearbeidere testet positiv

Kina melder at 1760 helsearbeidere har testet positivt på koronavirus og seks har mistet livet. Det er første gang landet skiller ut helsearbeidere i statistikken, melder avisen The Guardian..

NRK - 25 okt. 19 kl. 20:33

Fant skip etter 40 år

Dykkere har funnet vraket av handelsskipet «Juffrau Elisabedt» som sank i 1760. Ekspertene er overbegeistret. Skipet er et 28 meter langt nederlandske handelsskipet som dro fra Amsterdam i mars 1760..

P4 - 11 april 20 kl. 14:12

19 helsearbeidere døde

19 helsearbeidere i Storbritannia har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Det opplyser helsemyndighetene til BBC. Og det er spesielt helsearbeidere med minoritetsbakgrunn som er rammet.

NRK - 27 juni 20 kl. 21:45

300 i koronakarantene i Sveits

I Zürich i Sveits settes nesten 300 gjester og ansatte på nattklubb i 10-dagers karantene etter en av gjestene testet positiv på koronaviruset. Fem andre som var på klubben sammen med ham 25. juni har testet positivt siden, skriver Reuters..

P4 - 08 juni 20 kl. 07:46

-Helsearbeidere i Oslo bør i karante

Helsearbeidere som deltok demonstrasjonen utenfor Stortinget fredag, bør settes i karantene. Det menerbystyrerepresentant i hovedstaden, Aina Stenersen i Frp. Helsearbeidere i Stavanger og ansatte i Obos som deltok i demonstrasjonene der mange tusen deltok, må holde seg hjemme de neste ti dagene.

NRK - 11 april 20 kl. 14:02

Ingen testet positiv i Trondheim

For første gang på over en måned – siden 7. mars – fikk ingen i Trondheim påvist koronasmitte fredag. Totalt ble 60 personer testet i løpet av dagen.

NRK - 31 mars 20 kl. 09:40

Trenger 1 million helsearbeidere

Guvernør Andrew Cuomo ber innstendig amerikanske helsearbeidere om å komme New York til unnsetning for å takle koronautbruddet. Ifølge Cuomo trengs det ytterligere 1 million helsearbeidere i delstaten. Dødstallet i New York har nå passert 1.

P4 - 14 april 20 kl. 22:39

Maratonløper testet positiv for doping

Den kenyanske løperen Daniel Kinya Wanjiru har testet positivt for doping og er suspendert for brudd på blodpassreglene. Det opplyser friidrettens integritetsenhet, AIU. Det er uklart hvilket stoff løperen er tatt for.

NRK - 18 mars 20 kl. 04:08

Pompeo: – Ansatte har blitt smittet

Statssekretær Mike Pompeo opplyste tirsdag at i ansatte i utenriksdeparmententet har testet positiv på koronaviruset, melder CNN. – Vi har et par ansatte, du kan telle dem på en hånd, som har testet positivt, sa Pompeo under en orientering tirsdag..

P4 - 30 mars 20 kl. 16:50

Over 87.000 testet

87191 personer er testet for koronaviruset i Norge. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Rundt fire prosent av dem har testet positivt, og gjennomsnittsalderen på de som har testet positivt er 48 år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ber risikogrupper vente med Svalbard

Folk i risikogrupper knyttet til koronaviruset bør vente med å reise til Svalbard. Det mener smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer. Han er bekymret for kapasiteten ved sykehuset, og viser til at det er 100 mil til nærmeste store sykehus, skriver Klassekampen.

P4 - 15 minutter siden

6 av 10 har tillit til politiets etterforskning av Hagen-saken

Seks av ti nordmenn har tillit til politiets etterforskning i forsvinningssaken på Lørenskog. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet. Ektemann Tom Hagen er siktet for drap på sin kone Anne- Elisabeth Hagen som har vært sporløst borte siden 31.

P4 - 30 minutter siden

14 har fått infeksjoner etter bading

14 personer fikk påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen etter bading i juni. Etter den ekstreme sommeren i 2018 ble det for alvor satt fokus på de potensielt kjøttetende bakteriene langs kysten. Og fra i fjor ble de for første gang registrert i det nasjonale sykdomsregisteret MSIS.

P4 - 30 minutter siden

Ikke uvanlig med feilmedisinering

Hver dag blir rundt fem personer feilmedisinert ved norske sykehus. Det viser en rapport fra Unviersitetet i Oslo, som undersøkte dette i 2016 og 2017. I løpet av de to årene ble det rapportert inn nesten 3.

P4 - 1 time siden

- Må følge Finland

Flere reiseselskaper forventer at Norge gjør som Finland, og åpner for reiser til Hellas og Kypros. Klokken 12 i dag får vi vite hvilke land regjeringen åpner opp for karantenefrie reiser til og fra - fra 15. juli.

P4 - 1 time siden

Sexleketøy tok av under koronakrisen

Mange nordmenn har hygget seg under koronakrisen om man ser på salgstallene til butikkene som selger sexleketøy. Nettbutikken Nytelse.no har økt omsetningen med 90 prosent første halvår i år sammenlignet med i fjor, mens Kondomeriet økte omsetningen med 50 prosent, melder Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Kun en på vakt i politiets terrorsenter

Store deler av døgnet er det kun en person på vakt i politiets terrorsenter som ble opprettet i 2016. Det skal være et av de viktigste bindeleddene ved store nasjonale kriser, men i helgene, og etter klokken 16 på hverdagene er en person alene igjen på jobb, melder Aftenposten. Flere av de samme feilene som skjedde 22.

P4 - 1 time siden

Varsler søksmål mot Trump

California varsler søksmål mot Trump-adminstrasjonen. Årsakeen er at det denne uken ble kjent at internasjonale studenter vil bli kastet ut av USA dersom studiene deres fortsetter med digital undervisning. Statsadvokat Xavier Becerra sier Trump-adminstrasjnen bør skamme seg, både for å risikere å ødelegge utdanningsmulighetene til studentene, og for å sette helsen deres på spill.

P4 - 1 time siden

Protester i Hellas

Det var i går kraftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Den greske statsministeren innført loven for å på slutt på mange små demonstrasjoner som ofte fører til kaos i trafikken, men har samtidig understreket at lovlige demonstrasjoner fortsatt vil være lov. I går samlet over 10.

P4 - 1 time siden

Mener alle koronadøde må obuseres

Alle som dør av koronaviruset bør obduseres. Det mener professor i rettsmedisin ved Universitetet i Bergen, Peer Kåre Lilleng. Han sier til VG at det er viktig for at vi skal lære mer om viruset og hvordan det oppfører seg i menneskekroppen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt