P4 > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:22

P4 - Igår: 23:55

1760 helsearbeidere testet positiv

1760 helsearbeidere har testet positivt på koronaviruset i Kina.
Seks har mistet livet, melder avisen The Guardian.
Verdens helseorganisasjon har erklært global folkehelsekrise på grunn av viruset.
Over 1400 mennesker er døde og 60.000 smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Kina, The Guardian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1760, helsearbeidere, testet, positiv
NRK - Igår: 22:03

1760 helsearbeidere testet positiv

Kina melder at 1760 helsearbeidere har testet positivt på koronavirus og seks har mistet livet. Det er første gang landet skiller ut helsearbeidere i statistikken, melder avisen The Guardian..

NRK - 25 Oct 19 kl. 20:33

Fant skip etter 40 år

Dykkere har funnet vraket av handelsskipet «Juffrau Elisabedt» som sank i 1760. Ekspertene er overbegeistret. Skipet er et 28 meter langt nederlandske handelsskipet som dro fra Amsterdam i mars 1760..

P4 - 07 Feb 20 kl. 15:41

Svensk langdistanseløper utestengt for doping

Den svenske langdistanseløperen Robel Fsiha har testet positiv for doping. Det opplyste det svenske friidrettsforbundet i dag. 23-åringen ble europamester i terrengløp i desember, og slo da Filip Ingebrigtsen som ble nummer 12.

NRK - I førrgår: 07:57

6 helsearbeidere døde av covid-19

Kinesiske myndigheter opplyser at seks helsearbeidere er døde av koronaviruset covid-19. 1716 helsearbeider er blitt syke, ifølge tall som blir gjengitt av nyhetsbyrået AFP..

P4 - 04 Feb 20 kl. 15:12

20 testet for viruset i Norge

20 pesoner er testet for koronaviruset i Norge. Det opplyser Folkehelseinstituttet i dag. Ingen har testet positivt.

Klartale - I førrgår: 08:55

Over 1.700 helsearbeidere smittet i Kina

Minst seks helsearbeidere i Kina er døde av viruset fra Wuhan. 1.716 er bekreftet smittet, ifølge myndighetene..

P4 - I førrgår: 17:03

75 koronatestet i Norge

75 personer er nå testet for koronaviruset i Norge. Det betyr at 17 nye personer er testet siden tirsdag, opplyser Folkehelseinsituttet. Fortsatt har ingen i Norge testet positivt på viruset.

NRK - 13 Feb 20 kl. 10:24

2600 nye helsesoldater til Hubei

Kinas president Xi Jinping har beordret at 2600 militære helsearbeidere skal sendes til to sykehus Wuhan, skriver The Global Times. Fra før er 4000 militære helsearbeidere sendt til Wuhan som er hardest rammet av korona-epidemien..

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:04

Flygende taxi testet i Singapore

En dronelignende flygende drosje ble i dag testet i Singapore, noe som er den første testen i sentrum av en storby. Selskapet bak håper at den kan revolusjonere tett trafikkerte asiatiske byer. Den batteridrevne drosjen har plass til to passasjerer..

NRK - 04 Nov 19 kl. 18:53

Boeing testet romkapsel

Boeing har testet redningssystemet på sin nye romkapsel Starliner. Testen gikk etter planen, og fartøyet er et skritt nærmere en bemannet prøvetur. Starliner kan trolig frakte de første astronautene til Den internasjonale romstasjonen (ISS) neste år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Knivstukket i London

Flere personer er knivstukket i London i kveld. Én mann er kritisk skadd, opplyser politiet som ber folk holde seg unna området. Bakgrunnen for angrepet er foreløpig ikke kommet fram..

P4 - 1 time siden

Tre pågrepet etter vold

Tre menn fra Oslo er pågrepet etter en voldshendelse i Brumunddal. Væpnet politi rykket ut til en adresse sent i går kveld etter at en mann og kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem ble alvorlig skadd..

P4 - 1 time siden

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

P4 - 1 time siden

Fire døde i bilulykke i Sverige

Fire personer døde i en bilulykke utenfor Gøteborg i natt. Bilen de satt i krasjet inn i et betongfundament, melder svenske Expressen. Årsaken til ulykken er uklar, men det skal ha vært vått og dårlig vær på stedet, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Isolert etter jordras

60 personer er nå isolert på Osterøy etter at det gikk et jordras. Raset gikk like ved en av to broer som knyter øysamfunnet til fastlandet og da det ikke går ikke vei mellom de to broene, er innbyggerne solert, melder NRK. Veien vil ikke bli gjenåpnet i dag og det skal gjøres en ny vurdering i morgen klokken 15..

P4 - 2 timer siden

Mange døde i trafikulykke

Opp mot 40 personer er døde i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo. Det melder lokale medier. En bil med stein fikk bremseproblemer og skal ha truffet åtte andre biler, rundt 12 motorsykler og flere fotgjengere.

P4 - 3 timer siden

Vei stengt etter ras

Det har gått et snøskred over en vei på Kvaløya i Troms. Det er foreløpig ingen tegn på at biler eller folk har opphold seg i området, opplyser politiet. Skredet er fire til seks meter bredt og en til to meter høyt.

P4 - 3 timer siden

Ulv skutt i Haltdalen

En ulv er skutt i Haltdalen i Trøndelag i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Trøndelag overfor Trønderbladet. Ulven er den første av totalt tre kvoteulver som er felt under lisensjakta i Trøndelag og Møre og Romsdal.

P4 - 3 timer siden

Antall virussmittede går ned

Antall nye smittetilfeller av koronaviruset går ned. Det opplyser kinesiske myndigheter. 142 personer har dødd i Kina det siste døgnet, og 2009 er blitt smittet.

P4 - 3 timer siden

Johannes Thingnes Bø sikret VM-sølv

Johannes Thingnes Bø ble spurtslått av franske Émilien Jacquelin, men sikret VM-sølvet på jaktstarten i Anterselva. De to gikk samlet ut etter siste skyting etter at gårsdagens gullvinner Aleksandr Lovginov skjøt seg bort. På oppløpet hadde den spurt-raske franskmannen full kontroll.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt