NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 21:28

NRK - 14 feb. 20 kl. 22:03

1760 helsearbeidere testet positiv

Kina melder at 1760 helsearbeidere har testet positivt på koronavirus og seks har mistet livet. Det er første gang landet skiller ut helsearbeidere i statistikken, melder avisen The Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1760, helsearbeidere, testet, positiv
P4 - 14 feb. 20 kl. 23:55

1760 helsearbeidere testet positiv

1760 helsearbeidere har testet positivt på koronaviruset i Kina. Seks har mistet livet, melder avisen The Guardian. Verdens helseorganisasjon har erklært global folkehelsekrise på grunn av viruset.

NRK - 25 okt. 19 kl. 20:33

Fant skip etter 40 år

Dykkere har funnet vraket av handelsskipet «Juffrau Elisabedt» som sank i 1760. Ekspertene er overbegeistret. Skipet er et 28 meter langt nederlandske handelsskipet som dro fra Amsterdam i mars 1760..

P4 - 08 juni 20 kl. 07:46

-Helsearbeidere i Oslo bør i karante

Helsearbeidere som deltok demonstrasjonen utenfor Stortinget fredag, bør settes i karantene. Det menerbystyrerepresentant i hovedstaden, Aina Stenersen i Frp. Helsearbeidere i Stavanger og ansatte i Obos som deltok i demonstrasjonene der mange tusen deltok, må holde seg hjemme de neste ti dagene.

NRK - 31 mars 20 kl. 09:40

Trenger 1 million helsearbeidere

Guvernør Andrew Cuomo ber innstendig amerikanske helsearbeidere om å komme New York til unnsetning for å takle koronautbruddet. Ifølge Cuomo trengs det ytterligere 1 million helsearbeidere i delstaten. Dødstallet i New York har nå passert 1.

P4 - 11 april 20 kl. 14:12

19 helsearbeidere døde

19 helsearbeidere i Storbritannia har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Det opplyser helsemyndighetene til BBC. Og det er spesielt helsearbeidere med minoritetsbakgrunn som er rammet.

NRK - 05 aug. 20 kl. 18:04

Mange helsearbeidere smittet

Minst 24.000 helsearbeidere er smittet i Sør-Afrika, det afrikanske landet som er hardest rammet av korona. Siden utbruddet i mars har 181 helsearbeidere dødd av sykdommen.

P4 - 03 sep. 20 kl. 08:08

7000 koronadødsfall blant helsearbeidere

Mer enn 7.000 helsearbeidere har mistet livet på grunn av koronaviruset i verden så langt. Det viser en rapport fra Amnesty.

P4 - 08 aug. 20 kl. 23:16

Falsk smittealarm på Seadream1

Smittealarmen på cruiseskipet Seadream1 tidliogere denne uka var falsk. Det skriver Dagbladet- En dansk passasjer som hadde forlatt cruiseskipet testet først positivt, men har nå testet negativt, avisen. Selskapet opplyser at det betyr at den første testen var falsk positiv.

P4 - 14 feb. 20 kl. 17:03

75 koronatestet i Norge

75 personer er nå testet for koronaviruset i Norge. Det betyr at 17 nye personer er testet siden tirsdag, opplyser Folkehelseinsituttet. Fortsatt har ingen i Norge testet positivt på viruset.

NRK - 22 mars 20 kl. 02:31

Visepresident Pence testet negativt

USAs visepresident Mike Pence og kona hans har testet negativt for koronaviruset. Det bekrefter Pences talsperson på Twitter lørdag. De ble testet etter at et medlem av staben hans ble syk onsdag og testet positivt for koronavirus torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 45 minutter siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 1 time siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 1 time siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.

NRK - 2 timer siden

1 milliard kroner gjennom DNB

Rundt 160 millioner dollar av de mistenkelige overføringene som dokumentlekkasjen kalt FinCen har avslørt, har gått via DNB, skriver Aftenposten. Det tilsvarer over 1 milliard norske kroner..

NRK - 2 timer siden

Mistenkelige overføringer avslørt

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten. Fem av de største bankene i USA har bistått suspekte kunder med å flytte enorme summer..

NRK - 2 timer siden

Dokumentlekkasje avslører svindlere

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Familie fikk i seg hasjbrownies

Politiet oppretter sak etter at en gutt bakte hasjbrownies som de andre i familien fikk i seg, uten å vite at det var narkotika i baksten. Familien ringte først AMK og sa at de hadde blitt forgiftet. Da nødetatene kom til adressen, viste det seg å være hasjbrownies..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt