NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:22

NRK - Igår: 22:03

1760 helsearbeidere testet positiv

Kina melder at 1760 helsearbeidere har testet positivt på koronavirus og seks har mistet livet. Det er første gang landet skiller ut helsearbeidere i statistikken, melder avisen The Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Guardian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1760, helsearbeidere, testet, positiv
P4 - Igår: 23:55

1760 helsearbeidere testet positiv

1760 helsearbeidere har testet positivt på koronaviruset i Kina. Seks har mistet livet, melder avisen The Guardian. Verdens helseorganisasjon har erklært global folkehelsekrise på grunn av viruset.

NRK - 25 Oct 19 kl. 20:33

Fant skip etter 40 år

Dykkere har funnet vraket av handelsskipet «Juffrau Elisabedt» som sank i 1760. Ekspertene er overbegeistret. Skipet er et 28 meter langt nederlandske handelsskipet som dro fra Amsterdam i mars 1760..

P4 - 07 Feb 20 kl. 15:41

Svensk langdistanseløper utestengt for doping

Den svenske langdistanseløperen Robel Fsiha har testet positiv for doping. Det opplyste det svenske friidrettsforbundet i dag. 23-åringen ble europamester i terrengløp i desember, og slo da Filip Ingebrigtsen som ble nummer 12.

NRK - I førrgår: 07:57

6 helsearbeidere døde av covid-19

Kinesiske myndigheter opplyser at seks helsearbeidere er døde av koronaviruset covid-19. 1716 helsearbeider er blitt syke, ifølge tall som blir gjengitt av nyhetsbyrået AFP..

P4 - 04 Feb 20 kl. 15:12

20 testet for viruset i Norge

20 pesoner er testet for koronaviruset i Norge. Det opplyser Folkehelseinstituttet i dag. Ingen har testet positivt.

Klartale - I førrgår: 08:55

Over 1.700 helsearbeidere smittet i Kina

Minst seks helsearbeidere i Kina er døde av viruset fra Wuhan. 1.716 er bekreftet smittet, ifølge myndighetene..

P4 - I førrgår: 17:03

75 koronatestet i Norge

75 personer er nå testet for koronaviruset i Norge. Det betyr at 17 nye personer er testet siden tirsdag, opplyser Folkehelseinsituttet. Fortsatt har ingen i Norge testet positivt på viruset.

NRK - 13 Feb 20 kl. 10:24

2600 nye helsesoldater til Hubei

Kinas president Xi Jinping har beordret at 2600 militære helsearbeidere skal sendes til to sykehus Wuhan, skriver The Global Times. Fra før er 4000 militære helsearbeidere sendt til Wuhan som er hardest rammet av korona-epidemien..

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:04

Flygende taxi testet i Singapore

En dronelignende flygende drosje ble i dag testet i Singapore, noe som er den første testen i sentrum av en storby. Selskapet bak håper at den kan revolusjonere tett trafikkerte asiatiske byer. Den batteridrevne drosjen har plass til to passasjerer..

NRK - 04 Nov 19 kl. 18:53

Boeing testet romkapsel

Boeing har testet redningssystemet på sin nye romkapsel Starliner. Testen gikk etter planen, og fartøyet er et skritt nærmere en bemannet prøvetur. Starliner kan trolig frakte de første astronautene til Den internasjonale romstasjonen (ISS) neste år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 3 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 15 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 10 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 45 minutter siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 45 minutter siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 45 minutter siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E18 skaper kø

Det har skjedd en trafikkulykke i det østgående løpet på E18 ved avkjørsel 61 i Gjerstad. Det skal ikke være noen alvorlig skadde personer etter ulykken, men det er lange køer på stedet, opplyser politiet. Bilberger er på vei..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt