Hegnar.no > Økonomi

Torsdag, 06 August, 17:37

Hegnar.no - 16 aug. 19 kl. 05:40

175 Ap-topper med opprop mot AAP-ordningen

175 Ap-ordførere og ordførerkandidater har signert et opprop om arbeidsavklaringspenger, hvor de ber regjeringen reversere AAP-endringene..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Ap, AAP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 175, Ap-toppermed , oppropmot , AAP-ordningen
P4 - 16 aug. 19 kl. 05:33

Ordfører-opprop om AAP

175 ordførere og ordførerkandidater fra Ap har signert et opprop der de ber regjeringen reversere endringene i ordningen om arbeidsavklaringspenger. I 2017 ble ordningenes varighet strammet inn. I oppropet heter det at endringene har gitt svært uheldige belastninger, både for den enkelte som er syk og for kommunenes økonomi, melder Dagsavisen.

NRK - 04 juni 19 kl. 08:41

Japan: Opprop mot høye hæler

Nesten 20.000 japanske kvinner har undertegnet et opprop med krav om slutt på kleskoder som pålegger dem å bruke høye hæler på jobb. Kampanjen ble startet av Yumi Ishikawa, som var lei av å gå med hæler i begravelsesbyrået der hun jobbet, skriver BBC.

NRK - 07 april 20 kl. 12:06

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

P4 - 09 juni 20 kl. 14:21

Lønnskompensasjonen er klar

Nå har NAV fått på plass ordningen med lønnskompensasjon. Det er snart tre måneder siden flere hundre tusen nordmenn ble permittert, og nå er ordningen, som skal sørge for at alle får full lønn de første 20 dagene, oppe og går, melder VG. NAV-sjef Sigrun Vågeng mener ordningen er enkel og rask, og sier den gir folk pengene de har krav på..

NRK - 01 okt. 19 kl. 08:41

Opprop mot riving av Y-blokka

Rundt 70 kulturorganisasjoner og aktører fra en rekke land stiller seg nå bak et siste, internasjonalt opprop mot rivingen av Y-blokka i regjeringskvartalet, skriver Dagsavisen. Saken ligger på fylkesmannens bord nå med seks ukers behandlingstid..

P4 - 04 juni 19 kl. 08:54

Opprop mot høye hæler

En rekke japanske kvinner krever nå at de ikke lenger må bruke høye hæler på jobb. Nesten 20 000 japanske kvinner har undertegnet et opprop med krav om slutt på kleskoden, melder BBC. Kampanjen ble startet av en kvinne som var lei av å gå med høye hæler i begravelsesbyrået der hun jobber..

Aftenposten - 21 april 20 kl. 08:02

Opprop mot Pornhub har nådd Norge. Selskapet avviser alvorlige anklager.

800.000 har skrevet under på et opprop for å stenge verdens største pornonettside. Pornhub mener selv at anklagene er helt grunnløse..

NRK - 22 aug. 19 kl. 13:57

Opprop for å få barn til Norge

17 organisasjoner har sendt et felles opprop til statsminister Erna Solberg der de ber henne hente hjem de norske barna i interneringsleirer i Syria. Blant underskriverne er Amnesty International Norge, Norsk Folkehjelp, NOAS, og Barnelegeforeningen..

P4 - 04 juni 20 kl. 16:26

Kontantstøtten ikke så dyr likevel

Ordningen med kontantstøtte til koronarammede bedrifter ble ikke så dyr som man først antok at den ville bli. Finansdepartementet trodde ordningen ville koste 50 milliarder på tre måneder. Nå er anslaget et helt annet.

P4 - 10 juni 20 kl. 20:37

Har betalt ut 789 millioner

NAV har utbetalt 789 millioner kroner til mer enn 30.000 arbeidstakere etter at ordningen med lønnskompensasjon ble lansert i går. Ordningen er kraftig forsinket fordi NAV ikke hadde systemer for å håndtere søknadene raskt nok, noe som har rammet 345.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt