E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:40

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:47

170.000 fartssyndere bøtelagt i fjor

De fleste bilistene som blir stanset i fartskontroll, har ingen unnskyldning, sier Utrykningspolitiet. 170.000 ble straffet for fartsbrudd i 2018..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Utrykningspolitiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 170.000, fartssyndere, bøtelagti , fjor
NRK - 03 Sep 19 kl. 15:43

Bøtelagt etter funn av vikingskatt

I mai i fjor fant Ole Johan Fuglerud og Joakim Holbæk ti mynter, to skålspenner og perler fra 800-tallet. De trodde de skulle få heder og ære, men har nå i stedet blitt bøtelagt med til sammen 23.000 kroner.

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 15:47

Flere politibetjenter bøtelagt for å ha søkt i databaser om Skofterud-dødsfall

Flere politibetjenter som skal ha foretatt søk i politiets database i forbindelse med skistjernen Vibeke Skofteruds dødsfall i fjor sommer, er nå bøtelagt..

P4 - 30 Jan 20 kl. 09:17

Flere tatt i fartskontroll på grunn av mild vinter

UP-sjefen ber folk kjøre forsiktig. Den milde vinteren fører til at flere blir tatt i fartskontroller på norske veier. Utrykningspolitiet forventer å ta rundt 7000 fartssyndere i januar, mot 6600 i fjor.

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 15:46

Politibetjenter bøtelagt for Skofterud-snoking

Flere politibetjenter er bøtelagt etter å ha foretatt søk i politiets database i forbindelse med Vibeke Skofteruds dødsfall..

NRK - 22 May 20 kl. 02:04

Franske helsearbeidere bøtelagt

Minst 50 helsepersonell ble bøtelagt, og tre personer ble arrestert i en demonstrasjon fordi de brøt reglene for sosial distansering. 400 leger og helsearbeidere demonstrerte for å få bedre utstyr til sykehus, bedre lønn- og arbeidsfold, skriver BBC..

NRK - 03 Aug 19 kl. 09:50

Messi suspendert og bøtelagt

Lionel Messi er suspendert i tre måneder og bøtelagt av det søramerikanske fotballforbundet CONMEBOL. Han ble straffet for å ha beskyldt CONMEBOL for korrupsjon etter at han ble utvist i kampen mot Chile i Copa America. Boten er på 50.

NRK - 22 Sep 19 kl. 00:08

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 07:47

Rekordmange tatt med for mye alkohol og tobakk

Over 40 prosent flere flypassasjerer ved Oslo Lufthavn har blitt bøtelagt for ulovlig mengde alkohol og tobakk så langt i år sammenlignet med i fjor..

P4 - 22 Sep 19 kl. 08:45

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av Eurovision Song Contest har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Reglene sier at politiske handlinger er forbudt, opplyser arrangøren. Island har klaget på boten..

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:20

1 av 4 ble tatt i tollen

Hver fjerde kontrollerte flypassasjer ved Oslo lufthavn ble tatt med ulovlig mengde alkohol eller tobakk. Det viser tall fra Tolletaten som Dagbladet har fått. Hittil i år har tollerne ved hovedflyplassen bøtelagt 1756 flypassasjere, det er en økning på 43 prosent sammenliknet med samme periode i fjor..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 18 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt