NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:08

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elverum, Innlandet, Kremmertorget

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, dødeav , skadene
Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:32

17-åring døde etter sykkelulykke i Elverum

Døde av skadene av skadene hun fikk etter at hun ble påkjørt av en personbil..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 09:55

Palestinsk tenåring døde av skuddskader

En 15-åring har dødd av skadene han fikk da han ble skutt av israelske styrker under protestene på Gazastripen fredag, ifølge helsemyndighetene i området..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 09:59

Palestinsk 17-åring døde av skuddskade

En palestinsk 17-åring døde av skadene etter at han ble skutt av israelske soldater 30. mars, ifølge helsemyndighetene på Gazastripen..

NRK - 16 Sep 18 kl. 01:54

Palestinsk tenåring døde av skader

En palestinsk 16-åring døde lørdag av skadene han fikk under anti-israelske demonstrasjoner på Gazastripen i august, ifølge helsemyndighetene. Lørdag døde også en 12 år gammel gutt etter å ha blitt truffet av en hard gjenstand i hodet samme dag..

Dagbladet - 22 May 18 kl. 00:47

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 21 May 18 kl. 23:51

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 28 May 18 kl. 11:01

Ettåring døde etter påkjørsel på Askøy

Den ett år gamle gutten som ble påkjørt på Askøy søndag, døde av skadene..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 17:24

85-åring døde i frontkollisjon

HELLVIK: To personer ble lørdag er hentet med luftambulanse etter en kjedekollisjon på Hellvik. En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg..

Dagbladet - 24 May 18 kl. 09:38

Nekter for promillekjøring: - Skadene på hennes bil har vært der hele tiden

Artist Stella Mwangi (31) nekter straffeskyld for alle poster i tiltalen..

NRK - 12 May 18 kl. 21:18

15-åring drept på Gazastripen

En 15 år gammel gutt som ble skutt i hodet av israelske soldater på Gazastripen fredag, døde lørdag av skadene, opplyser helsemyndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 45 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 3 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt