NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:07

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elverum, Innlandet, Kremmertorget

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, dødeav , skadene
Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:32

17-åring døde etter sykkelulykke i Elverum

Døde av skadene av skadene hun fikk etter at hun ble påkjørt av en personbil..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 09:55

Palestinsk tenåring døde av skuddskader

En 15-åring har dødd av skadene han fikk da han ble skutt av israelske styrker under protestene på Gazastripen fredag, ifølge helsemyndighetene i området..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 09:59

Palestinsk 17-åring døde av skuddskade

En palestinsk 17-åring døde av skadene etter at han ble skutt av israelske soldater 30. mars, ifølge helsemyndighetene på Gazastripen..

NRK - 16 Sep 18 kl. 01:54

Palestinsk tenåring døde av skader

En palestinsk 16-åring døde lørdag av skadene han fikk under anti-israelske demonstrasjoner på Gazastripen i august, ifølge helsemyndighetene. Lørdag døde også en 12 år gammel gutt etter å ha blitt truffet av en hard gjenstand i hodet samme dag..

Dagbladet - 22 May 18 kl. 00:47

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 21 May 18 kl. 23:51

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 28 May 18 kl. 11:01

Ettåring døde etter påkjørsel på Askøy

Den ett år gamle gutten som ble påkjørt på Askøy søndag, døde av skadene..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 17:24

85-åring døde i frontkollisjon

HELLVIK: To personer ble lørdag er hentet med luftambulanse etter en kjedekollisjon på Hellvik. En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg..

Dagbladet - 24 May 18 kl. 09:38

Nekter for promillekjøring: - Skadene på hennes bil har vært der hele tiden

Artist Stella Mwangi (31) nekter straffeskyld for alle poster i tiltalen..

NRK - 12 May 18 kl. 21:18

15-åring drept på Gazastripen

En 15 år gammel gutt som ble skutt i hodet av israelske soldater på Gazastripen fredag, døde lørdag av skadene, opplyser helsemyndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 15 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 30 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 30 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 30 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 30 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 45 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 1 time siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt