NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:07

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elverum, Innlandet, Kremmertorget

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, dødeav , skadene
Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:32

17-åring døde etter sykkelulykke i Elverum

Døde av skadene av skadene hun fikk etter at hun ble påkjørt av en personbil..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 09:55

Palestinsk tenåring døde av skuddskader

En 15-åring har dødd av skadene han fikk da han ble skutt av israelske styrker under protestene på Gazastripen fredag, ifølge helsemyndighetene i området..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 09:59

Palestinsk 17-åring døde av skuddskade

En palestinsk 17-åring døde av skadene etter at han ble skutt av israelske soldater 30. mars, ifølge helsemyndighetene på Gazastripen..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:19

Toåring død etter påkjørsel

I Sverige er en toåring død etter å ha blitt påkjørt av en bil i Sollefteå kommune torsdag kveld. Bilen rygget på gutten på en gårdsplass, og han døde senere på sykehus av skadene, skriver Expressen. Politiet behandler saken som en ulykke..

NRK - 16 Sep 18 kl. 01:54

Palestinsk tenåring døde av skader

En palestinsk 16-åring døde lørdag av skadene han fikk under anti-israelske demonstrasjoner på Gazastripen i august, ifølge helsemyndighetene. Lørdag døde også en 12 år gammel gutt etter å ha blitt truffet av en hard gjenstand i hodet samme dag..

Dagbladet - 22 May 18 kl. 00:47

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 21 May 18 kl. 23:51

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

VG - 14 Jan 19 kl. 11:38

Femåring døde etter fallulykke

En fem år gammel gutt, som falt ned en trapp forrige uke, døde av skadene han fikk..

Aftenposten - 28 May 18 kl. 11:01

Ettåring døde etter påkjørsel på Askøy

Den ett år gamle gutten som ble påkjørt på Askøy søndag, døde av skadene..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 17:24

85-åring døde i frontkollisjon

HELLVIK: To personer ble lørdag er hentet med luftambulanse etter en kjedekollisjon på Hellvik. En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt