NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:33

NRK - 01 Jul 18 kl. 12:58

17-åring døde av skadene

Den 17 år gamle jenta som ble påkjørt i Elverum torsdag, døde lørdag kveld av skadene hun ble påført. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Ulykken skjedde ved Kremmertorget i Elverum..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elverum, Innlandet, Kremmertorget

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, dødeav , skadene
Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:32

17-åring døde etter sykkelulykke i Elverum

Døde av skadene av skadene hun fikk etter at hun ble påkjørt av en personbil..

Dagbladet - 28 Apr 18 kl. 09:55

Palestinsk tenåring døde av skuddskader

En 15-åring har dødd av skadene han fikk da han ble skutt av israelske styrker under protestene på Gazastripen fredag, ifølge helsemyndighetene i området..

Dagbladet - 06 Aug 18 kl. 09:59

Palestinsk 17-åring døde av skuddskade

En palestinsk 17-åring døde av skadene etter at han ble skutt av israelske soldater 30. mars, ifølge helsemyndighetene på Gazastripen..

NRK - 16 Sep 18 kl. 01:54

Palestinsk tenåring døde av skader

En palestinsk 16-åring døde lørdag av skadene han fikk under anti-israelske demonstrasjoner på Gazastripen i august, ifølge helsemyndighetene. Lørdag døde også en 12 år gammel gutt etter å ha blitt truffet av en hard gjenstand i hodet samme dag..

Dagbladet - 22 May 18 kl. 00:47

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

Aftenposten - 21 May 18 kl. 23:51

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..

VG - 14 Jan 19 kl. 11:38

Femåring døde etter fallulykke

En fem år gammel gutt, som falt ned en trapp forrige uke, døde av skadene han fikk..

Aftenposten - 28 May 18 kl. 11:01

Ettåring døde etter påkjørsel på Askøy

Den ett år gamle gutten som ble påkjørt på Askøy søndag, døde av skadene..

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 17:24

85-åring døde i frontkollisjon

HELLVIK: To personer ble lørdag er hentet med luftambulanse etter en kjedekollisjon på Hellvik. En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 11:19

Fem år gammel gutt døde etter fallulykke

En femåring som torsdag falt i en trapp hjemme i Eid i Sogn og Fjordane, er død etter skadene han fikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 5 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 15 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt