P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 02:15

P4 - 16 Jun 19 kl. 23:53

17-åringen kan slippe straff

17-åringen, som er tiltalt for drapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i fjor høst kan slippe fengselsstraff, hvis han blir funnet utilregnelig.
Mandag starter rettsaken mot gutten, som også er tiltalt for å ha skadet en 57 år gammel mann.
Han har tilstått drapet i avhør.
Statsadvokat Jo Christian Jordet sier til Dagbladet at tiltaltes tilregnelighet vil bli et sentralt tema i rettsaken..
Les mer på P4


Les mer om:
Vinstra, Jo Christian Jordet, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åringenkan , slippe, straff
P4 - 11 Sep 19 kl. 21:23

Drapssiktet vil betale for å slippe straff

Nordmannen som er siktet for drap på en britisk mann i Thailand jobber med å få på plass en avtale med enken så han betaler for å slippe straff. Det bekrefter mannens norske advokat til TV2. Thailandsk straffelov åpner for dette.

P4 - 25 Jul 19 kl. 13:11

- 18-åring kan slippe å sone

- Den norske 18-åringen som er siktet for drapsforsøk i Hellas kan slippe å sone i fengsel selv om han blir dømt. Det sier politisjef Nikoklas Karamanis til VG. Men han risikerer også å bli fengslet om han drar tilbake til Hellas.

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 19:07

Derfor kan svigerfaren slippe straff

Statsadvokaten har varslet at det ikke vil tas ut tiltale mot mannen i 60-åra som drepte sin norske svigersønn..

Dagbladet - 16 Jun 19 kl. 21:51

17-åring kan slippe straff

Dersom gutten som drepte Laura Iris Haugen (16) blir funnet utilregnelig, blir han helsevesenets ansvar..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 00:08

17-åring kan slippe straff

Dersom gutten som drepte Laura Iris Haugen (16) blir funnet utilregnelig, blir han helsevesenets ansvar..

NRK - 02 Mar 19 kl. 05:49

Manafort ber om mildere straff

Paul Manafort, Donald Trumps valgkampsjef, ber om mild straff i skattesvindelsaken der han risikerer 24 års fengsel. Rettsdokumenter viser at hans forsvarer ber domstolen om å ilegge ham en «betydelig lavere» straff. Torsdag faller dommen..

P4 - 30 Oct 19 kl. 10:55

Krever lang straff for Mirmotahari

Aktor i Oslo tingrett ber om fengsel i elleve år og åtte måneder for den tidligere advokaten Amir Mirmotahari. 42-åringen er tiltalt for en rekke forhold, blant annet forbund om kidnapping av et voldtektsoffer og drapsforbund mot en tidligere klient. Han nekter skyld for nesten alle punkter.

P4 - 19 Jul 19 kl. 12:01

Dømt til forvaring for drapet på Vinstra

17-åringen fikk strengere straff enn aktor ba om..

P4 - 03 May 19 kl. 11:26

Ber om mildest mulig straff i overgrepssak

Mannen som er tiltalt i Norgeshistoriens største overgrepssak bør dømmes til mildest mulig straff. Det ba forsvareren hans om i Nedre Romerrike tingrett i formiddag. 26-åringen er tiltalt for nettovergrep mot over 250 gutter.

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 13:53

- Barn burde slippe å vegre seg for å hente posten

Naboer til den drapssiktede 48-åringen har i årevis vært bekymret..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Over 100.000 barn internert

Over 100.000 barn er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring Det viser en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA.

P4 - 2 timer siden

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 3 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 4 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 4 timer siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 5 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 5 timer siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 6 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 6 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 7 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt