VG > Nyheter

Monday, 16 September, 05:19

VG - 24 May 19 kl. 22:59

17-åring siktet for drap risikerer forvaring

Det skal helt ekstraordinære omstendigheter til for å dømme et barn til forvaring. Nå kan det bli et aktuelt tema i rettssaken mot gutten som er siktet for drapet på Vinstra i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vinstra

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, siktet, for, drap, risikerer, forvaring
Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 15:19

Nok en mann pågrepet og siktet etter drap i Florø, opplyser politiet

Onsdag kveld ble en 40 år gammel mann siktet for drap eller medvirkning til drapet i Florø tirsdag. Fra før er en 22-åring siktet for drapet..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 15:19

Ytterligere en mann siktet for drap i Florø

En 40 år gammel mann ble onsdag kveld siktet for drap eller medvirkning til drapet i Florø tirsdag. Fra før er en 22-åring siktet for drapet..

NRK - 25 Jan 19 kl. 05:52

–Drapssiktet 22-åring handlet alene

Den 22 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin kompis i Fyllingsdalen i Bergen i mars, har forklart at han handlet alene, ifølge Bergens Tidende. Både han og moren hans er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 20 Apr 19 kl. 19:18

Nordmann siktet for drap i Latvia

En norsk statsborger er siktet for drap i Riga, opplyser Sørvest politidistrikt. Mannen meldte seg selv på politihuset på Grønland i Oslo langfredag. Latvisk politi har bekreftet at de etterforsker drap med en ukjent gjerningsperson..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 08:04

Mann i 20-årene siktet for drap på 43-åring som ble funnet død 1. juni

1. juni ble 43 år gamle Ronny Nygård funnet død på en parkeringsplass i Åsane. Nå er en mann i 20-årene pågrepet og siktet for drap..

NRK - 17 Feb 19 kl. 11:15

Drapssiktet 22-åring avhøres i dag

Mannen som er siktet for drap i Bergen avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer. 22-åringen var først siktet for kroppskrenkelse, sammen med ni andre..

NRK - 05 Apr 19 kl. 15:41

Drapssiktet fengsel i fire uker

En 40-åring som er siktet for drap, eller medvirkning til drap, i Florø er varetektsfengslet i fire uker. Mannen erkjenner ikke straffskyld..

Klartale - 28 Jun 19 kl. 08:26

Mann siktet for drap på foreldrene

Et par ble funnet drept torsdag. Sønnen deres er siktet for drap..

NRK - 11 Aug 19 kl. 13:47

Siktet for drap på stesøster

Den terrormistenkte 21-åringen er siktet for å ha drept sin egen stesøster (17). Hun ble funnet død i en bolig på Eiksmarka i Bærum. Politiet opplyste i dag at mannen i 20-årene både er siktet for drap og forsøk på terror..

NRK - I førrgår: 12:28

Siktet for drap etter dødsvold

Politiet mener mannen som ble funnet død i en bolig på Vinstra i Oppland i midten av august, ble kvalt. En mann i 30-årene er siktet for drap..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Vil stille Kavanaugh for riksrett etter nye avsløringer

Høyesterettsdommer Brett Kavanaugh blir beskyldt for å ha løyet til både Senatet, det amerikanske folket og under ed..

VG - 45 minutter siden

Ungdomspolitikere raser mot Senterpartiet i Molde

Leder Betzy Elise Iversen og nestleder Alexander Raudøy vil melde seg ut av Senterungdommen i protest mot at moderpartiet i Molde valgte å samarbeide med Høyre, Venstre og KrF..

VG - 4 timer siden

Trump etter angrepet på Saudi-Arabias oljeproduksjon: Vi er «locked and loaded» til å svare

USAs president Donald Trump sier de tror hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon og at de er klare til å svare..

VG - 4 timer siden

Trump tilbyr å bruke USAs oljereserver

USAs president Donald Trump åpner for å bruke USAs oljereserver for å møte etterspørselen av olje etter angrepet som har rammet Saudi-Arabias oljeproduksjon..

VG - 11 timer siden

Vind, flom og veltede trær skaper trøbbel i Sør-Norge

En rekke veltede trær gir begrenset fremkommelighet og strømbrudd i Agder. I Stryn flommer flere elver over, mens det fremdeles er mange stengte veier på Vestlandet. Meteorologene sier likevel at det verste uværet nå er over..

VG - 6 timer siden

Flom fører til evakueringer i Stryn

Flere elver går over sine bredder i Olden i Stryn. Veien er stengt mellom Oldeelva og Simaelva, og brannvesen og politi har startet evakuering..

VG - 10 timer siden

Uro i regjeringen: Siv Jensen raser mot Venstre

Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda» og fikk støtte fra partileder Trine Skei Grande. Frp-leder Siv Jensen kaller det uakseptabelt, og ber Grande rydde opp..

VG - 12 timer siden

Person funnet under båt – får livreddende førstehjelp

En person er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke i Hasløysundet i Averøy kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

VG - 13 timer siden

Mener IS-mor må hentes hjem sammen med syk sønn

UD risikerer at den syke, norske 4-åringen dør i en leir i Syria, fordi regjeringen nekter å la hans IS-mor følge ham til Norge for å få helsehjelp..

VG - 20 timer siden

Netanyahus skjebne avgjøres: – Kjemper for sitt politiske liv og sitt liv som fri mann

Ingen Israelsk statsminister har styrt landet lengre enn Benjamin Netanyahu. Tirsdag går velgerne til urnene for å avgjøre om han fortsatt skal få sitte ved makten. Eller om det blir en general som overtar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt