P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:11

P4 - 26 mars 20 kl. 20:45

16-åring død i Frankrike

365 personer er døde av koronaviruset i Frankrike det siste døgnet.
Det opplyser franske helsemyndigheter.
En 16 år gammel jente er blant de døde, men det er uklart om hun hadde underliggende sykdom, skriver AFP.
Dødstallet er dermed oppe i 1696, og nesten 30.000 er smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 16-åring, dødi , Frankrike
P4 - 04 april 20 kl. 07:51

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

P4 - 04 mai 20 kl. 05:23

Frankrike letter på karantenekrav

Frankrike letter nå på karantenekravene for europeere som kommer inn i landet. Personer fra EU, Storbritannia eller Schengen vil slippe to ukers karantene. Likevel vil de tøffe grensekontrollene som ble innført i Frankrike i midten av mars, fortsette, opplyser innenriksdepartement.

P4 - 14 mai 20 kl. 21:14

Flere døde i Frankrike enn Spania

Nå har Frankrike passert Spania i antall koronarelaterte dødsfall. Det er registrert 351 nye dødsfall i Frankrike det siste døgnet, og totalt er 27.425 døde i landet.

NRK - 27 mars 20 kl. 06:11

16-åring i Frankrike død av virus

Ei jente på 16 år har døydd av covid-19 i Frankrike. Ho hadde ikkje kjende underliggande sjukdommar, og er den yngste i landet som har døydd av viruset. Til saman er 1696 døde og over 29.

NRK - 09 des. 19 kl. 14:16

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..

P4 - 23 des. 19 kl. 19:28

Frankrike drone Mali

Frankrike har gjennomført sitt første militære angrep med droner. Angrepet var rettet mot islamister i Mali, melder NTB. Frankrike slutter seg dermed til en liten gruppe land, deriblant USA, som bruker droner i militære angrep..

NRK - 27 des. 19 kl. 14:25

Kallar inn Irans ambassadør

Frankrike kallar inn Irans ambassadør til landet på teppet, melder AFP. Det skjer på grunn av det Frankrike kallar uakseptabel fengsling ein fransk og ein fransk-iransk akademikar. Frankrike krev nå at dei to blir lauslatne..

VG - 10 jan. 20 kl. 19:50

Frankrike gikk på dramatisk smell: Tapte for Portugal

TRONDHEIM (VG) (Frankrike-Portugal 25–28) Frankrike og Nikola Karabatic fikk den verst tenkelige starten i Norge EM-gruppe..

VG - 12 jan. 20 kl. 19:56

Sagosen og Bergerud helter da Norge sa «Au revoir» til Frankrike

TRONDHEIM (VG) (Frankrike-Norge 26–28) Torbjørn Bergerud (25) var ikke til å kjenne igjen fra EM-åpningen, og Sander Sagosen (24) briljerte nok en gang da Norge sendte hederskronede Frankrike ut av håndball-EM..

VG - 12 jan. 20 kl. 19:56

Sagosen og Bergerud helter da Norge sa «au revoir» til Frankrike: – Det er en ren utblåsning

TRONDHEIM (VG) (Frankrike-Norge 26–28) Keeper Torbjørn Bergerud (25) var ikke til å kjenne igjen fra EM-åpningen, og Sander Sagosen (24) briljerte nok en gang da Norge sendte hederskronede Frankrike ut av håndball-EM..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Reagerer sterkt på lederlønninger

Det er provoserende at bussjåfører blir bedt om å vise moderasjon samtidig som lederne tar ut millionlønninger. Det sier Fellesforbundet leder Jørn Eggum. En gjennomgang TV2 har gjort viser at lederlønningene hos flere av landets største busselskap ligger mellom 1,2 og 3,1 millioner kroner.

P4 - 15 minutter siden

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

P4 - 45 minutter siden

Sørloth tok farvel med fansen

Det er ventet at Alexander Sørloth om kort tid blir presentert som ny RB Leipzig-spiller. I en video publisert på Twitter-kontoen til hans nåværende klubb, Trabzonspor, tar landslagsspissen farvel med fansen. 24-åringen hadde stor suksess i klubben sist sesong.

P4 - 1 time siden

Dømt for å ha bestilt overgrep

En mann i 30-årene er dømt til 7 års fengsel for å ha betalt foreldre for å begå overgrep mot deres egne barn via Skype. Mannen fra Gudbrandsdalen er dømt for flere overgrep mot barn under 14 år .Det yngste var bare tre år gammelt.

P4 - 1 time siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.

P4 - 2 timer siden

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

P4 - 2 timer siden

Fant person i grunnstøtt båt

Et redningshelikopter har nettopp gjort funn av en person om bord en seilbåt som hadde drevet på grunn på en holme utenfor Flatanger i Trøndelag. Helsetilstanden er foreløpig ukjent, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. De fikk melding om seilbåten - som skal være nederlandsregistrert - fra en tilfeldig forbipasserende båt..

P4 - 2 timer siden

21 koronasmittede innlagt

21 koronasmittede er innlagt på norske sykehus i dag. Det er to færre enn i går, da antallet var det høyeste siden juni. Ingen av dem som nå er innlagt får respiratorbehandling, opplyser Helsedirektoratet nå i ettermiddag.

P4 - 2 timer siden

Fotballag i karantene

Hele kvinnefotballaget til Sotra, som spiller i 2. divisjon, er satt i karantene. Det skjer etter at en person i støtteapparatet har fått påvist koronasmitte, melder Bergensavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt