P4 > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:55

P4 - 26 Mar 20 kl. 20:45

16-åring død i Frankrike

365 personer er døde av koronaviruset i Frankrike det siste døgnet.
Det opplyser franske helsemyndigheter.
En 16 år gammel jente er blant de døde, men det er uklart om hun hadde underliggende sykdom, skriver AFP.
Dødstallet er dermed oppe i 1696, og nesten 30.000 er smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Frankrike, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 16-åring, dødi , Frankrike
NRK - 27 Mar 20 kl. 06:11

16-åring i Frankrike død av virus

Ei jente på 16 år har døydd av covid-19 i Frankrike. Ho hadde ikkje kjende underliggande sjukdommar, og er den yngste i landet som har døydd av viruset. Til saman er 1696 døde og over 29.

NRK - Igår: 13:03

359.000 bøter i Frankrike

I Frankrike er det til no vorte delt ut 359.000 bøter til folk som har brote reglane om å halde seg heime. Franskmennene har i utgangspunktet portforbod og må ha med seg ein underteikna erklæring om kvifor dei forlèt heimen..

P4 - Igår: 13:19

Mange bøtelagt i Frankrike

I Frankrike håndheves reglene om å holde seg hjemme svært strengt. Til nå har politiet delt ut 359.000 bøter til folk som har brutt regler om hjemmekarantene.

P4 - 27 Mar 20 kl. 06:45

16-åring død av korona

En 16 år gammel jente i Frankrike er bekreftet død av koronaviruset. Jenta hadde ingen kjente underliggende sykdommer. Moren forteller at datteren for bare en uke siden begynte å hoste.

NRK - 25 Mar 20 kl. 19:26

1.331 døde av korona i Frankrike

231 mennesker er døde av koronaviruset i Frankrike det siste døgnet, opplyser franske helsemyndigheter onsdag ifølge Reuters. Til sammen er 1.331 døde av viruset i Frankrike..

P4 - 25 Mar 20 kl. 23:06

Flere døde i Frankrike

Antall som er døde av koronaviruset øker i Frankrike. Der har 231 mennesker mistet livet det siste døgnet, opplyser franske helsemyndigheter. Til sammen er 1.

NRK - 27 Feb 20 kl. 20:48

Virustilfeller stiger i Frankrike

Den franske helseministeren Olivier Véran sier det torsdag kveld er registrert 38 tilfeller av det nye koronaviruset i Frankrike.Dermed er tallet økt med 20 siden forrige oppdatering. To personer har mistet livet av viruset i Frankrike..

Klartale - 27 Mar 20 kl. 08:11

16-åring døde i Frankrike

Jenta hadde ingen kjente sykdommer fra før. Hun døde av korona-viruset..

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:16

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..

P4 - 27 Feb 20 kl. 21:20

38 nye virustilfeller i Frankrike

Også i Frankrike meldes det om økte tilfeller av koronaviruset. Ytterligere 20 personer har fått påvist smitten i kveld opplyser den franske helseministeren. To personer har mistet livet som følge av viruset i Frankrike, totalt er 38 personer smittet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnet politi har rykket ut til et spisested på Sunde i Stavanger etter melding om en truende situasjon. Det melder Stavanger Aftenblad. Det er foreløpig uvisst hva som har skjedd, og hvorfor politiet har valgt å bære våpen..

P4 - 2 timer siden

To falt i vannet

En mann skal være kritisk skadd etter at to menn falt over bord fra en taubåt i Randaberg i Rogaland. Den kritisk skadde er fraktet med ambulansehelikopter til Stavanger universitetssykehus. Ulykken skjedde på industrikaien i Mekjarvik, men omstendighetene er ikke klarlagt..

P4 - 1 time siden

Frisør fikk 20 000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det. Politiet sier til NRK at det var flere personer i lokalet da det kom dit - og en frisør som jobbet.

P4 - 1 time siden

74 kommuner var uten fungerende smittevernplan

Da koronavirusutbruddet ble erklært som en global folkehelsekrise 31. januar, var 74 norske kommuner uten en fungerende smittevernplan. Det viser rapporter fra fylkesmennene som Aftenposten har fått tilgang til.

P4 - 3 timer siden

Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

Siktelsen mot et tidligere gjengmedlem som i tre år har vært siktet for medvirkning til overlagt drap på en 40-åring på Lindeberg i Oslo er nå henlagt - og drapssaken er fortsatt uløst. Det melder VG. Avdøde ble funnet drept ved siden av bilen sin i 2015, og politiet beskrev drapet som en ren henrettelse.

P4 - 3 timer siden

Fornøyd med Solbergs håndtering

77 prosent av norske velgere synes Solberg-regjeringens koronahåndtering er god, og 74 prosent mener regjeringens krisetiltak er riktige. Det viser ny måling gjennomført av Respons Analyse for VG . Bare seks prosent mener håndteringen har vært dårlig..

P4 - 5 timer siden

Smittetallet har passert en million

I kveld har antall koronasmittede i verden passert 1 million mennesker. Og det offisielle dødstallet har passert 50.000.

P4 - 3 timer siden

Seks av ti har permittert

Seks av ti bedrifter har permittert ansatte, og sju av ti bedrifter vurderer ytterligere permitteringer. Det viser NHOs dagsferske undersøkelse. Alle næringer og nesten alle bedrifter – 84 prosent - har merket lavere etterspørsel eller kanselleringer av ordrer som følge av koronaviruset..

P4 - 5 timer siden

To nye dødsfall i Oslo

Det har vært to nye koronadødsfall - begge i Oslo i dag. De døde var innlagt på to ulike sykehjem - Nordseterhjemmet og Bekkelagshjemmet, melder VG. Flere opplysninger er ikke gitt.

P4 - 5 timer siden

Minst 30 prosent omsetningsfall for å få kompensasjon

Bedrifter og foretak som har minst 30 prosentomsetningsfall som følge av virusutbruddet, skal få kompensasjon fra staten. Det opplyste regjeringen på en pressekonferanse i kveld. Størrelsen på kompensasjonen vil avhenge av hvor mye omsetningen har falt, størrelsen på foretakets faste kostnader og om de er pålagt å stenge av staten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt