NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:28

NRK - 14 aug. 20 kl. 11:58

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuelas, Nicolás Maduro, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15 tiltalt, etter, kuppforsøk
P4 - 26 juni 20 kl. 18:56

Livstid for kuppforsøk

121 personer er dømt til livstid i fengsel for å ha deltatt i kuppforsøket i Tyrkia i 2016. Alle er dømt for å ha brutt grunnloven, melder statlige tyrkiske medier. Over 150.

Aftenposten - 18 aug. 20 kl. 22:52

Malis president tatt til fange – FN fordømmer soldater bak kuppforsøk

FNs sikkerhetsråd har innkalt til krisemøte etter at soldater tok Malis president og statsminister til fange. Verdenssamfunnet fordømmer kuppforsøket..

NRK - 26 juni 20 kl. 12:25

121 dømt til livstid for kuppforsøk

121 personer er i Ankara dømt til livstid i fengsel for å ha deltatt i kuppforsøket i Tyrkia i 2016, melder AFP. 86 av de dømte har fått en livstidsdom som gir strengere fengslingsvilkår..

NRK - 18 aug. 20 kl. 11:53

Mogleg kuppforsøk i Mali

Nyheitsbyrået Reuters melder om eit mogleg militært kuppforsøk som er på veg utanfor Bamako, hovudstaden i Mali. Reuters siterer eit varsel den norske ambassaden har sendt ut. Ambassaden ber nordmenn i området om å halde seg innandørs..

NRK - 18 mai 20 kl. 12:16

Tiltalt for overgrep

En mann i 40-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot barn, blant dem barna til en tidligere samboer. Barnas mor er tiltalt for å ha medvirket til overgrepene. Mannen er også tiltalt for å ha chattet om overgrep og ha hatt overgrepsbilder av barn..

P4 - 31 juli 20 kl. 17:54

Tiltalt for drap på hund

En mann er tiltalt for å ha drept hunden sin i Førde i vinter. Mannen skal ifølge tiltalen har brukt en skarp gjenstand til å ta livet av hunden, og er tiltalt for grov overtredelse av dyrevelferdsloven- med strafferamme på tre års fengsel. Han er også tiltalt for brudd på våpenloven, melder NTB..

P4 - 07 sep. 20 kl. 08:23

Tiltalt for seksuelle overgrep i 14 år

En 51 år gammel mann møter i Sogn og Fjordane tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot fire mindreårige jenter gjennom 14 år. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne. Politiet utelukker ikke at det også finnes flere ofre i saken, melder NRK.

P4 - 14 sep. 20 kl. 16:39

To tiltalt etter at 18-åring ble skutt

To personer er nå tiltalt etter at en 18 år gammel mann ble skutt i beinet ved Holmlia senter i 2018. En mann er tiltalt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til kroppsskade, skriver VG. 18-åringen ble truffet i låret, slik at lårpulsåren ble delvis revet over, men overlevde etter å ha fått livreddende behandling..

P4 - 12 mai 20 kl. 16:23

18-åring tiltalt for uaktsomt drap

En 18 år gammel kvinne er tiltalt for uaktsomt drap etter at hun kjørte på en 87 år gammel kvinne i et fotgjengerfelt i Larvik i fjor. 87-åringen døde av skadene på Ullevål sykehus dagen etter. 18-åringen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven..

NRK - 17 april 20 kl. 12:26

To tiltalt for bortføring av Osen

To personer tiltalt etter bortføringen av gallerieier Reidar Osen. Osen (71) og Petter Slengesol (28) ble begge overfalt, bortført og mishandlet i 2015. Først nå er sakene ferdig etterforsket og to personer er tiltalt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Behov for strengere tiltak i Oslo

Det er behov for en mer kraftfull pakke av tiltak mot koronaviruset i Oslo. Det sa direktør i Helsedirektoratet Bjørn Guldvog på en pressekonferanse i ettermiddag. Årsaken er at det er mer skjult smitte i hovedstaden, ifølge Guldvog..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsker MS Roald Amundsen

Det vil ta flere uker før politiet er ferdig med å etterforske Hurtigruten i forbindelse med smitte av covid-19 om bord på MS Roald Amundsen i sommer. Det er, ifølge politiet, omfattende elektronisk materiale som skal gjennomgås, og til nå er 20 avhørt..

NRK - 15 minutter siden

Åtte nye smittede i Bergen

Det er registrert åtte nye koronasmittede i Bergen siste døgn, melder kommunen. De smittede er fra fem til 82 år, og alle har kjent smittevei. Blant de smittede er én skoleelev, ett barnehagebarn, tre studenter og én importsmitte fra utlandet..

NRK - 15 minutter siden

Fire nye dødsfall i Norge

Det er i dag registrert fire nye dødsfall i Norge, opplyser Folkehelseinstituttet. Det betyr at totalt 274 mennesker har mistet livet på grunn av koronaviruset. 19 pasienter er mandag innlagt på norske sykehus, ifølge nye tall fra Helsedirektoratet..

NRK - 15 minutter siden

Høie kaller inn til hastemøte

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 15 minutter siden

Regjeringen avvikler smitteappen

Regjeringen lager en ny smitteapp og avvikler Smittestopp-appen. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Det er Folkehelseinstituttet som får i oppdrag å anskaffe en ny app..

NRK - 15 minutter siden

– Bekymret for situasjonen i Oslo

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 30 minutter siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..

NRK - 45 minutter siden

Pressekonferanse om koronaviruset


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt