NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:12

NRK - 26 jan. 20 kl. 12:47

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mali, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15 soldater, drepti , Mali
P4 - 13 jan. 20 kl. 12:43

Frankrike ber Norge om soldater

Frankrike ber nå Norge om å bidra med soldater i Mali. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bekrefter overfor Aftenposten at Norge, sammen med flere andre europeiske land, har mottatt en forespørsel om å bidra til en ny flernasjonal styrke i Mali. Forespørselen kommer etter at voldelige islamister herjer flere områder i Afrika, særlig i Sahel-beltet der Mali ligger.

NRK - 10 mai 20 kl. 19:55

Tre FN-soldater drept i Mali

Tre FN-soldater ble drept da de kjørte på en landmine nord i Mali søndag. Tre andre ble såret, skriver NTB. FN-soldatene fra Tsjad var på et rutineoppdrag nord i Mali, der jihadistgrupper har kontroll over store områder..

NRK - 27 aug. 20 kl. 22:47

Soldater drept i angrep i Mali

Minst tre soldater i Mali ble drept da de gikk i et bakhold torsdag. Ytterliggående islamister skal ha stått bak angrepet. Hendelsen skjedde i nærheten av byen Konna i regionen Mopti, opplyser hæren i Mali..

NRK - 15 feb. 20 kl. 00:08

30 drept i flere angrep i Mali

30 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

NRK - 15 feb. 20 kl. 00:08

40 drept i flere angrep i Mali

40 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

NRK - 03 nov. 19 kl. 14:35

To soldater drept i Mali

To soldater er drept i en eksplosjon. Seks andre er såret, ifølge militæret i Mali. Angrepet kommer bare to dager etter at 49 soldater ble drept i et angrep den islamistiske terrorgruppa IS har tatt på seg skylden for..

NRK - 01 okt. 19 kl. 23:37

25 soldater drept i Mali

Minst 25 soldater skal være drept i Mali. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg skal 60 soldater være savnet, etter det som omtales som et jihadist-angrep på to militærbaser midt i landet..

NRK - 19 nov. 19 kl. 08:12

Soldater drept i Mali

24 soldater skal være drept i et ekstremistisk angrep i Sahel-regionen i Mali, opplyser militæret i landet ifølge AP. De siste ukene har det vært en rekke angrep og flere soldater har mistet livet. Det er ikke kjent hvem som kan ha stått bak..

NRK - 06 april 20 kl. 13:35

20 regjeringssoldater drept i Mali

Rundt 20 regjeringssoldater er drept i et angrep i Mali, som militante islamister anklages for å stå bak, ifølge en talsmann for lokale myndigheter. Norge bidrar med rundt 15 soldater i FNs fredsbevarende operasjon i Mali..

NRK - 01 okt. 19 kl. 23:37

40 personer drept i Mali

Minst 25 soldater skal være drept i Mali. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg skal 60 soldater være savnet, etter det som omtales som et jihadist-angrep på to militærbaser midt i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..

NRK - 30 minutter siden

Jan Bøhler til Senterpartiet

Jan Bøhler melder seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Det skriver han på Facebook. Bøhler har sittet på Stortinget for Ap siden 2005.

NRK - 30 minutter siden

NRK erfarer: Jan Bøhler til Sp

Etter det NRK erfarer melder Jan Bøhler seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Bøhler har sittet på Stortinget siden 2005, men har sagt at han ikke vil bli renominert for Ap..

NRK - 45 minutter siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 1 time siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 1 time siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 1 time siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 1 time siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt