NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 15:37

NRK - 26 Jan 20 kl. 12:47

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mali, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15 soldater, drepti , Mali
NRK - 03 Nov 19 kl. 14:35

To soldater drept i Mali

To soldater er drept i en eksplosjon. Seks andre er såret, ifølge militæret i Mali. Angrepet kommer bare to dager etter at 49 soldater ble drept i et angrep den islamistiske terrorgruppa IS har tatt på seg skylden for..

NRK - 01 Oct 19 kl. 23:37

25 soldater drept i Mali

Minst 25 soldater skal være drept i Mali. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg skal 60 soldater være savnet, etter det som omtales som et jihadist-angrep på to militærbaser midt i landet..

NRK - 19 Nov 19 kl. 08:12

Soldater drept i Mali

24 soldater skal være drept i et ekstremistisk angrep i Sahel-regionen i Mali, opplyser militæret i landet ifølge AP. De siste ukene har det vært en rekke angrep og flere soldater har mistet livet. Det er ikke kjent hvem som kan ha stått bak..

NRK - 02 Nov 19 kl. 15:46

53 soldater drept i Mali

I Mali er 53 soldater og en sivil person drept i et angrep på den maliske væpnede styrken, i følge Malis regjering skriver CNN. Ingen gruppe har så langt påtatt seg ansvaret for angrepet..

NRK - 15 Feb 20 kl. 00:08

30 drept i flere angrep i Mali

30 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

NRK - 15 Feb 20 kl. 00:08

40 drept i flere angrep i Mali

40 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

NRK - 01 Oct 19 kl. 23:37

40 personer drept i Mali

Minst 25 soldater skal være drept i Mali. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg skal 60 soldater være savnet, etter det som omtales som et jihadist-angrep på to militærbaser midt i landet.

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 12:51

15 soldater drept i angrep i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, opplyser lokale myndigheter..

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:43

Soldater drept i Niger

Minst 25 soldater og flere titalls militante ekstremister er drept i et angrep mot en militærleir nært Nigers grense til Mali, melder nyhetsbyrået AP. I desember ble over 70 soldater drept i et IS-angrep i samme område..

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:01

Minst 53 drepte i to angrep i Mali

Tallet på døde stiger etter angrepene mot to militærbaser i Mali natt til mandag. 38 soldater og 15 jihadister ble drept, ifølge forsvarsdepartementet. 27 soldater savnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Influensa rammer svensk MGP

Rundt femten personer som jobber med produksjonen av svenske MGP har blitt rammet av influensa, skriver SVT. Prosjektleder for festivalen Anette Helenius håper ikke at tv-seerne på lørdag kommer til å merke forskjell, etter at de har fått inn vikarer.

NRK - 15 minutter siden

Norsk artist siktet for ran

Rapperen Kamelen ble fredag ettermiddag fremstilt for fengsling i fire uker i Bergen tingrett. Musikeren er siktet for ran og trusler i Bergen..

NRK - 30 minutter siden

Koronaviruset bekreftet i Libanon

Det første tilfelle av koronaviruset er blitt bekreftet i Libanon, melder landets helseminister Hassan Hamad fredag. Den smittede er en libanesisk kvinne på 45 år som hadde reist fra Qom i Iran, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Fire 5-åringer savnet

Politiet ber om tips på tlf 64999130 etter at fire 5-åringer er savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden. Barna har på seg vinterdresser; en med gul dress, en med svart dress, en med blå og svart dress og en med usikker farge..

NRK - 45 minutter siden

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Femåringer savnet fra barnehage

Fire femåringer er meldt savnet fra en barnehage i Fagerstrand i Nesodden kommune. Alle fire har på seg vinterdresser. Politiet ønsker tips dersom noen har observert barna..

NRK - 45 minutter siden

Økt beredskap på Bergensbanen

Sterk vind og mye nedbør har ført til at Bane Nor har innført oransje beredskap og satt inn ekstra mannskap og maskiner for å holde Bergensbanen åpen. Den ekstra beredskapen er satt inn mellom Haugastøl og Mjølfjell, opplyser de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ble hengende fast i skitrekk

I stedet for å bli trukket langs bakken i et skitrekk, ble en ung jente trukket opp i høyden og ble hengende fast noen meter over bakken ved Gaustablikk skisenter onsdag. Daglig leder ved skisenteret sier til Varden at skitrekket er nå sjekket..

NRK - 1 time siden

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Stor snøskredfare

Mye vind og nedbør i fjellet fører til stor snøskredfare i flere regioner i Sør-Norge lørdag. I de mest utsatte områdene kan det komme så mye som én meter nysnø i løpet av fredag og lørdag. Det er også snøskredfare i Midt- og Nord-Norge, ifølge NVE..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt