NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:25

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:41

15 dansker evakueres

I alt 15 personer med tilknytning til Danmark evakueres fra corona-rammet provins, melder Danmarks Radio. Blant de evakuerte er både menn, kvinner og barn. Myndighetene tror ikke noen av dem er smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Danmarks Radio

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15 dansker, evakueres
NRK - 16 Mar 20 kl. 13:38

Dansker hentes hjem fra Marokko

Danmarks utenriksdepartement skal forsøke å hente hjem dansker som er virusfast i Marokko. Snaut 1.200 dansker kommer seg ikke ut av landet, etter at Marokko stanset all flytrafikk søndag.

P4 - 30 Nov 19 kl. 20:36

Evakueres fra brann i Moss

Naboer evakueres etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss i kveld. Boligen er overtent, men alle beboere skal være gjort rede for, melder politiet. Det er imidlertid fare for spredning og derfor evakueres alle nærliggende boliger..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 23:31

Hester og mennesker evakueres fra skogbrann i California

Ronald Reagans presidentbibliotek måtte onsdag evakueres da det brøt ut nok en skogbrann sør i California. Delstaten er hardt rammet av skogbranner og både mange hester, andre dyr og mennesker evakueres..

NRK - 01 Feb 20 kl. 08:08

Ingen tegn på virus hos dansker

Fire dansker som ble hentet hjem fra Kina fredag har blitt grundig undersøkt og har ingen tegn på smitte, melder Danmarks Radio. Det skal være lav risiko for smitte, og har blitt sent hjem der de videre blir fulgt opp helsemyndighetene..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:32

Kjøpesenter i Levanger evakueres

Det har kommet melding om brann ved Magneten kjøpesenter i Levanger. Senteret er nå i ferd med å evakueres. Nødetatene er på vei, meler politiet på Twitter..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 05:43

Naboer evakueres etter brann i bygning på Fagernes

Det brenner i en bygning på Fagernes i Oppland natt til mandag. To leilighetsbygg i nærheten hvor 30 personer er registrert evakueres..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 18:11

Gare de Lyon i Paris evakueres på grunn av brann

Jernbanestasjonen Gare de Lyon i Paris evakueres, opplyser fransk politi. Kraftig røyk stiger opp fra stedet, der demonstranter skal ha tent på kjøretøy..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 00:14

Boliger evakueres rundt brennende fabrikk på Karmøy

Det er ikke personer i bygget, men er full fyr i en nedlagt fabrikk i Åkrehamn i Karmøy kommune torsdag kveld, og boliger i nærheten evakueres rett før midnatt..

NRK - 15 Oct 19 kl. 15:11

Tine Meierier evakueres i Verdal

Tine Meierier i Verdal evakueres etter en klorgasslukt i området, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetatene er på stedet..

P4 - 29 Jan 20 kl. 14:31

Briter evakueres fra Wuhan - må i karantene

Briter som nå evakueres fra virusrammede Wuhan i Kina, må sitte to uker i karantene for å hindre smitte videre. Det sammel gjelder tyske borgere melder nyhetsbyrået Reuters. 200 briter skal flys ut av Kina i morgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

28 skylde på havet ved Salomonøyene

Minst 28 menneske er sakna etter å ha vorte skylde over bord frå ei ferje ved Salomonøyene i Stillehavet utanfor Australia. Kapteinen trossa åtvaringar om ein syklon, og valde å dra ut torsdag kveld. Da dei la til kai mangla eit titals passasjerar..

NRK - 30 minutter siden

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 30 minutter siden

Cuba: USA blokkerer koronahjelp

USA blokkerer en forsendelse med ansiktsmasker, diagnoseutstyr, pustemaskiner og hansker fra å nå Cuba, ifølge myndighetene i landet. Forsendelsen er donert av Asias rikeste mann, Jack Ma, som også har sendt tilsvarende utstyr til andre land..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..

NRK - 2 timer siden

Brudd på arbeidstidsbestemmelsene

Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid åtte ganger i februar. Ifølge etaten skyldes enkelte brudd at ansatte ble satt i karantene i lys av Koronaviruset..

NRK - 1 time siden

Irak kaster ut Reuters

Irak kaster ut nyhetsbyrået Reuters, som denne uka skrev at landets myndigheter underslår hvor mange som er smittet av koronaviruset. Ifølge myndighetene var 820 smittet i Irak i går og 54 døde. Reuters meldte dagen før at opptil 9.

NRK - 2 timer siden

Ber alle med midlertidig visum dra

Regjeringen i Australia ber alle som har midlertidig visum og oppholder seg i landet, enten for å jobbe, studere eller på ferie, om å reise hjem så fort som mulig. Årsaken er koronapandemien..

NRK - 2 timer siden

Klessalget har gått ned 80 prosent

Salget av klær har falt med 80 prosent i ukene med strenge koronarestriksjoner, ifølge en kjøpesenterindeks. Indeksen, som utarbeidet av IMAS, dekker totalt 40 kjøpesentre i Norge, skriver Finansavisen..

NRK - 2 timer siden

Flåtten er aktiv

Flåttvern er spesielt viktig no i desse korona-tider, åtvarar ekspertar. Vaksine blir tilrådd fleire stader i landet. Det har vore ein auke i talet på tilfelle av TBE-smitte i spesielt Porsgrunn og Larvik kommune, melder Flåttsenteret til Dinside..

NRK - 3 timer siden

Første smittede på Falklandsøyene

Det første tilfellet av koronavirussmitte er registrert på Falklandsøyene i det sørlige Atlanterhav. En pasient som ble lagt inn på sykehus i Stanley 31. mars, viste seg å være smittet av viruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt